facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Autoschade van Hasselt B.V.

Autoschade van Hasselt B.V.

Info

Autoschade herstel en spuiterij voor alle voertuigen en industrie.

Geschiedenis

Schadeherstel en spuiterij voor auto's, bedrijfsvoertuigen, trucks, caravans en campers. Spuiterij voor industrie. Banden, uitlijnen en balanceren. Ruitenherstel van alle voertuigen. Directe samenwerking met alle verzekeringsmaatschappijen. Ontwerp en ondersteuning toepassing huisstijl in voertuigen.

Adres: Wernhoutseweg 95, 4884 AS Zundert (gemeente)
Telefoonnummer: 076-5973487
Stad: Zundert
Route: Wernhoutseweg 95
Postcode: 4884 AS


Openingstijden

Maandag: 08:00 - 18:00
Dinsdag: 08:00 - 18:00
Woensdag: 08:00 - 18:00
Donderdag: 08:00 - 18:00
Vrijdag: 08:00 - 18:00
Zaterdag: 08:00 - 12:00

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
De Labie Auto's De Labie Auto's 701 meter Zelfs na sluitingstijd binnen gelaten kopje koffie erbij en goed geholpen
Cardetails Cardetails 943 meter Cardetails is de winkel met niet alleen de beste producten om je auto te poetsen, maa...
Ford van de Wouw Ford van de Wouw 1 km We hebben hier een Ford fiesta uit 2007 gekocht en ook al is dit geen dure auto, Fran...
Autocentrum van Elsacker / Profile Car & Tyreservice Zundert Autocentrum van Elsacker / Profile Car & Tyr... 2 km Zeer behulpzaam en vriendelijk.
Recensies
Erg vriendelijk ontvangen. Tijdens het vaststellen van het schadebedrag professioneel advies tegen een, voor zover ik het kan beoordelen, redelijke prijs inclusief vervangend vervoer. Auto mooi gemaakt binnen de afgesproken termijn. En als bonus de auto gewassen en van binnen schoongemaakt. Kortom, top service en een aanrader.
Klantvriendelijk en nette reparaties.
Auto laten maken, moest een nieuwe bumper op. Kreeg een goedkope bumper zonder sleepoog die niet eens paste! Eigenaar de auto aan het wassen toen ik hem kwam halen, om het te verbergen misschien? Zag het pas toen ik thuis was. Bumper was erop geforceerd, zat niet symmetrisch en paste gewoon echt niet. Gelukkig door monteur netjes opgelost, die gaf aan dat de bumper echt niet goed was. Nieuwe bumper besteld met sleepoog, die wel paste. 2 sterren voor de monteur. Misschien als het verzekeringswerk is in plaats van mensen die het zelf betalen, dat ze beter werk leveren. Ga naar Sloot Auto Groep, die hebben écht goede service.
een aardige receptioniste die haar best doet om dingen te regelen, echter word er door andere binnen het bedrijf niks mee gedaan. Na minstens 20 keer gebeld te hebben waarbij er meerdere keren van alles wordt belooft en niks wordt gedaan heb ik besloten om een ander bedrijf in te schakelen. Al bij al slecht geregeld GEEN aanrader.
Heel vriendelijk ontvangst en perfect afgewerkt.
Goede zaak eerlijk en werken volgens afspraak top
Auto's worden weer keurig en als nieuw aan de eigenaar overgedragen. Geen kleur verschil te zien.
Goed werk geleverd Mark. Alles volgens afspraak en een goed vervangend vervoer. Tevreden hoor. Auto ziet er weer top uit.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid