facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor De Katterug

De Katterug

Info

Lunchroom De Katterug is gevestigd in het centrum van Tilburg. U kunt hier terecht voor een heerlijke lunch of diner. Www.lunchroomdekatterug.nl

Geschiedenis

Sinds 1 november 2010 zijn Dennis en Annemiek van Ham de eigenaren van Lunchroom de Katterug in Tilburg.

De zaak dankt zijn naam aan het Appartementencomplex De Katterug dat er meer dan 35 jaar geleden werd gebouwd.

We hebben 80 plaatsen binnen en 114 op het terras.het is één van de grotere terrassen in de binnenstad.
De Katterug is grondig gemoderniseerd maar heeft nog steeds een warme sfeervolle uitstraling.
Het is een plek waar mensen graag binnenkomen om even uit te puffen na een middagje winkelen en te
genieten van lekker eten en drinken.

We hebben een zeer gevarieerde kaart. Mensen kunnen er terecht voor een kopje
koffie met iets lekkers ( koffie Katterug € 3,75) diverse tosti's, rijkelijk belegde broodjes en uitgebreide hoofdgerechten van vlees en vis.

Voor kinderen zijn er speciale menu's en we denken ook aan mensen die een speciaal dieet volgen.

Bijvoorbeeld glutenvrij en vegetarisch. Ook hebben we dagelijks varierende dagschotels van vlees of vis (€ 9,50), deze zijn buiten op de borden bij het terras te lezen. Iedere keer wat anders.

Heel bekend is de "koffie Katterug" (€3,75), een kopje koffie met gebak naar keuze. Alles wat op de kaart staat wordt in de eigen keuken bereid met verse produkten. Een speciaal gerecht en heel gewild is de Lunchactie (€7,50); verse tomatensoep met een tosti Katterug ( kaas,spek ,tomaat en champignons ).

Er staan meer gerechten op de kaart met de toevoeging 'Katterug' en dat zijn stuk voor stuk specialiteiten van het team van de keuken. En dat alles voor heel schappelijke prijzen.

Alle produkten kunt u ook meenemen.

U kunt de gehele menu kaart zien op onze website www.tilburg.com/katterug

We bieden ook arrangementen voor mensen die met een groep willen komen eten, dit kan ook buiten de gewone openingstijden om.

Wilt u even uitblazen en toch midden in de binnenstad zijn, dan zit u bij ons eerste rang.
Lunchroom "de Katterug" is gelegen tussen 3 parkeergarages waardoor parkeren nooit een probleem hoeft te zijn.

Iedere parkeergarage is vanuit "de Katterug" binnen 5 minuten te bereiken.

Graag tot ziens bij Lunchroom De Katterug



"In het hartje van de Tilburg is Lunchroom de Katterug sinds 1975 een begrip.Door de ontzettend gevarieerde kaart is er voor ieder wat wils, koffie met gebak,ontbijten, lunchen en borrelen.Gastvrijheid, gezelligheid en snelheid staan bij ons hoog in het vaandel. Kortom een prima plek om tussen of voor het shoppen door even te relaxenVolg de katterug op Facebook en Instagram om op de hoogte te blijven."
Adres: Stadhuisplein 321 , Tilburg 5038 TH, NL
Telefoonnummer: 013 542 4398
ln.gurettakedmoorhcnul@ofni
Stad: Tilburg
Route: Stadhuisplein 321
Postcode: 5038 TH



op zoek naar gerelateerd: katterug tilburg menu, lunchroom tilburg, katterug tilburg appartementen, hr 29 mei 2015, nj 2015/380 (lunchroom de katterug), katterug tilburg winkels, carrousel tilburg, katterug auto, fietsenstalling katterug tilburg
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Dudok Dudok 415 meter
Recensies
Sandwich katterug was lekker maar vrij droog. De tosti is een goede basic optie, de katterugsaus moet je voor zijn. Vriendelijke maar voor ons iets te aanwezige bediening. Goed voor een snelle hap tijdens het shoppen.
Leuk om even uit te rusten terwijl de vrouw verder kan shoppen..Lekkere mokka koffie, bij mooi weer is het lekker genieten op het terras in het centrum van Tilburg...autovrije straat, snelle bediening,
Leuke eetgelegenheid met een mooi interieur binnen en met super vriendelijk personeel. Het eten was ook lekker en veel.Eten: 5/5
Gezellig, goede bediening en goed eten voor normale prijzen.Eten: 5/5
Heel vriendelijk personeel, lekker eten en je kunt ook afwisselen je kunt 2 gerechten bestellen! Top tentjeEten: 4/5
Het eten is sowieso lekker maar de service en behulpzaamheid van het personeel is helemaal top! Nogmaals bedankt mannen!!Eten: 5/5
Begint duur te worden. Jammer dat als je een tosti of zoiets besteld, het geserveerd krijgt op een houten plank. Ik snap dat je een bepaalde sfeer wilt creëeren, maar het eet onhandig. Ook de prijzen zijn flink gestegen. We drinken er koffie en thuis bakken we wel een uitsmijter ipv daar te eten.
2x verkeerde bestelling, koffie koud teruggegeven daarna was hij lauw. Italiaanse koffie halve tas koffie en amaretto was ver te zoeken, 8€ dus voor iets wat nog niet op Italiaanse koffie leek. 2x gezegd géén slagroom bij de appeltaart, kregen appeltaart gewoon mét slagroom erover. Zeker niet voor herhaling vatbaar!
Gastvrije en attente bediening, uitgebreide diverse kaart met voldoende keuze voor iedereen. Kwaliteit van het eten is goed en ook de prijs kwaliteit is prima. Een aanrader!
Weer een lekkere lunch gehad. Bediening is uitermate vriendelijk.Eten: 5/5
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid