facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor De Jonge Dikkert

De Jonge Dikkert
Adres: Amsterdamseweg 104a , Amstelveen 1182 HG, NL
Telefoonnummer: 020 643 3333
Stad: Amstelveen
Route: Amsterdamseweg 104a
Postcode: 1182 HG


Openingstijden

Maandag: 12:00-22:00
Dinsdag: 12:00-22:00
Woensdag: 12:00-22:00
Donderdag: 12:00-22:00
Vrijdag: 12:00-22:00
Zaterdag: 18:00-22:00
Zondag: 18:00-22:00


op zoek naar gerelateerd: oude molen amstelveen, kerstmenu molen de dikkert, restaurant de oude molen amstelveen, kerstlunch amstelveen, amsterdamseweg 104a amstelveen, kerstbrunch amstelveen, restaurant amstelveen, aan de poel
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Delifrance Delifrance 1 km De broodjes waren ok en werden snel geserveerd. De thee die we al eerder hadden beste...
Le Chant d'Oiseau Le Chant d'Oiseau 1 km Lekker en sfeervol
Bistro Nice! Bistro Nice! 3 km Gezellig restaurant met goede service. Heerlijk eten én goede wijn. De huiswijn is le...
't Deurtje 't Deurtje 4 km Ik was nieuwsgierig naar de 3D-geprinte vegetarische biefstuk. Dat was een interessan...
Recensies
Heerlijk eten, mooie schilderijen van borden en goede service. Mooie locatie
Weer uitmuntend gegeten bij de Jonge Dikkert! Perfecte combinatie van smaken en structuren. Je krijgt ook heerlijke amuses tussen de gerechten door en zelfgemaakte lekkernij bij de koffie en thee. Broodje dat je erbij krijgt is ook echt fantastisch! Heerlijke wijnen en goed service. Een echte avond uit en een aanrader voor iedereen die van lekker culinair eten houdt!
Na een gezellig avondje eten als vaste klant betaalden we de nota van +/- € 350,= met 2 briefjes van €200,=. Werd niet geaccepteerd. Want dat zou De Jonge Dikkert € 10,= kosten. Een wettig betaalmiddel werd geweigerd, of we moesten ons adres vermelden. Is ook geen probleem. Adres gegeven en na ontvangst van ons wisselgeld kregen we € 10,= minder. Ondanks dat de bedrijfsleider zelf had gezegd dat het hem € 10,= zou kosten, moesten wij het toch zelf betalen. Triest dat dit niet commerciëler opgepakt werd. Voor ons de laatste keer.
Geweldig! We hadden viergangen menu gereserveerd, maar al met al heb je 7 a 8 gangen, incl koffie en thee, en allemaal even lekkerEten: 5/5
Restaurant behuisd in een molen in het centrum van Amstelveen met eigen gratis parkeergelegenheid. Het restaurant is klassiek en mooi ingericht met lekkere fauteuils en met linnen gedekte tafels die gelukkig niet te dicht op elkaar stonden. Wij hadden voor 5 personen een tafel gereserveerd en kozen voor het 5 gangen menu. Voor één van de 5 gasten vroegen wij zoutloze danwel zoutarme gerechten, maar gaandeweg bleek men daar soms niet aan te kunnen voldoen. De gerechtjes die in kleine porties geserveerd werden waren van prima kwaliteit, smaakvol en de borden/schaaltjes waren mooi opgemaakt. De tijd tussen de gerechten wat goed afgestemd. De bediening was attent met aandacht voor de gasten, bekwaam en niet opgejaagd zoals tegenwoordig in veel restaurants het geval is. Al met al een geslaagde avond al vonden wij de rekening nogal gepeperd en vroegen wij ons af of de wat grotere eter hier niet met een ontevreden gevoel huiswaarts zou keren.
Beetje jammer contact maar wat was t weer genieten van de mooie compositie en smaken die voorbij kwamen in het menu met een toetje... nog niet eerder zo'n lekker toetje gegeten!
Heerlijk gegeten. Uitstekend personeel en zeer mooie locatie!
Blijft een restaurant met gerechten op hoog niveau, maar helaas waren er nu wat steekjes gevallen. Eerst een graatje in de amuse van Corvina ober zegt: kan gebeuren - ik vind van niet en zeker niet als het om hele dunne plakjes gaat!. Toen een grote borstelhaar in het brood, wel vergeten te melden helaas. Daarna in visgerecht een hard en scherp stuk plastic waar ik bijna in stikte!!! Uiteraard veel excuses en aanbod om het gerecht opnieuw te serveren, maar heb toch maar gekozen om het verder op te eten. De kans dat er nog zo'n stuk in zou zitten was minimaal. Uiteindelijk een beetje met gratis wijntjes gecompenseerd. Wel zag ik dag later dat er op de rekening ten onrechte 2x sourcy was berekend we hadden 1 fles. Verder was de kwaliteit van het 5 gangen menu erg goed en ondanks de onvolkomenheden een fijne avond gehad. Bediening was lief.
Heerlijk gegeten. Een hele ervaring, met spannende smaakbommetjes, verrassende tussengerechten en aardige bediening. Daarnaast, ondanks de afstand en de "lege" vloer was er een gezellige sfeer.
We hebben het thuismenu de afhaalbox geprobeerd. Vooral de voor en nagerechten waren erg lekker. Ik kijk ernaar uit om de gehele ervaring in het restaurant een keer mee te maken!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid