facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Bistro Nice!

Bistro Nice!

Info

Welkom bij Bistro Nice!

Bistro Nice! staat voor eenvoudig, lekker eten in een ongedwongen sfeer.

Geschiedenis

In combinatie met Bowling De Kegel en Tenniscentrum De Kegel kunt u een middagje bowlen of tennissen afsluiten met een heerlijke maaltijd of een vergadering combineren met een gezellige borrel. Ook doordat Grand Hotel Amstelveen op loopafstand van Bistro Nice! ligt, is overnachten geen probleem!

Zoekt u een geschikte ruimte voor een feest of borrel, wilt u uw bruiloft bij ons vieren of heeft u specifieke culinaire wensen voor een grote groep mensen?
Geen probleem! Wij hebben verschillende ruimtes (met bar) beschikbaar voor feesten en vergaderingen.

Door de centrale ligging en ruime gratis parkeer mogelijkheden is Nice de ideale plek om een diner, vergadering of receptie te organiseren voor grote groepen.



"Ben je op zoek naar een locatie om te vergaderen in Amstelveen? Of wil je een presentatie geven voor een groot gezelschap in Amstelveen?Aansluitend met een buffet, diner, borrel, receptie of een feestavond, dan ben je bij Bistro Nice! aan het juiste adres.Onze zalen zijn geschikt voor: vergaderingen, presentaties, cursussen, workshops, trainingen en feesten. Verhuur vergaderruimtes en zalen in verschillende groottes kan goed op ons park.Ruime gratis parkeergelegenheid voor de deur.Overnachten in ons Grand Hotel Amstelveen of een potje bowlen tussendoor het kan allemaal.Leuk als je ons ook volgt op Facebook en Instagram.De bistro huist voorlopig in onze bowling."
Adres: Bovenkerkerweg 81 , Amstelveen 1187 XC, NL
Telefoonnummer: 020 645 5559
ln.ecinortsib@ofni
Stad: Amstelveen
Route: Bovenkerkerweg 81
Postcode: 1187 XC


Openingstijden

Maandag: 17:00-22:00
Dinsdag: 17:00-22:00
Woensdag: 17:00-22:00
Donderdag: 17:00-22:00
Vrijdag: 17:00-22:00
Zaterdag: 17:00-22:00
Zondag: 17:00-22:00


op zoek naar gerelateerd: menukaart bistro nice amstelveen, restaurant amstelveen, bistro nice menukaart, colijn amstelveen, brasserie 10 amstelveen, grand hotel amstelveen, ah restaurantactie bistro nice, n-ice amstelveen
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Delifrance Delifrance 3 km De broodjes waren ok en werden snel geserveerd. De thee die we al eerder hadden beste...
De Jonge Dikkert De Jonge Dikkert 3 km Heerlijk eten, mooie schilderijen van borden en goede service. Mooie locatie
Le Chant d'Oiseau Le Chant d'Oiseau 5 km Lekker en sfeervol
't Deurtje 't Deurtje 5 km Ik was nieuwsgierig naar de 3D-geprinte vegetarische biefstuk. Dat was een interessan...
Recensies
Gezellig restaurant met goede service. Heerlijk eten én goede wijn. De huiswijn is lekker zeker de Chardonnay-Viognier, maar de andere wijnen van de wijnkaart zijn ook de moeite waard om te proberen. Ik kom hier regelmatig, ze hebben naast de gewone menukaart een aparte specialiteitenkaart, die iedere paar maanden wisselt. De gerechten zijn mooi opgemaakt, er wordt duidelijk aandacht aan besteed! De gerechten zijn prima geprijsd. De bediening is heel vriendelijk, doen hun best om alles naar de zin te maken. Gratis parkeren voor de deur. Zeker een aanrader!
Ik heb er gisteren en vandaag gegeten. Wat een leuk restaurant met zeer vriendelijk personeel en het eten is goed. De dames van de bediening zijn lief en charmant en zeer kundig in het observeren en serveren. Met een goed gevoel ga ik zo weg en bedank ze voor het lekkere eten en de goede service.
Bij drukte zijn ze vergeetachtig ik bestelde een cola 5 minuten later nog geen dus even de bediening die langskomt nogmaals gevraagd en het duurt dikke 10 min nog niks nogmaals de bediening gevraagd 5 minuten later kwam die pas en gelijk de bestelling doorgeven en ook lang gewacht maar goed dat duurt ff dan kreeg ik alleen het hoofd gerecht voorgeschoteld en 5 minuten later de bijgerecht die erbij hoort ... Ben zeer teleurgesteld
Verrukkelijk! Het eten lijkt op het eerste oog wat weinig, maar het is meer dan genoeg. Lekkerste champignonsaus die ik ooit heb gehad!
Gezellige middag met familieleden gehad goede service en aardige bediening.
Geen vegan opties hebben zodat ik speciaal moet bellen omdat ik hier met personeelsuitje heenga, en dan krijg ik de papadum met groente en feta maar dan zonder feta. Een papadum met groente is geen maaltijd, een maaltijd hoort iets van proteïne te bevatten, en het was ook volkomen smakeloos. Google desnoods even een receptje. En daar dan 15,50 voor vragen, absurd!! Klimaatverandering bestaat, dus het minste wat je kunt doen is 1 plantaardige optie op de kaart zetten...
Leuke bistro, niet veel gerechten op de kaart, maar dat wat erop staat is vreselijk lekker!
Echt fantastisch hier! Een absolute aanrader. Alles wat we hebben gegeten is voortreffelijk! Naast het geweldige eten, ontzettend goede gastheren! Zo'n service kom je niet vaak tegen! Echt top!
Heerlijk gegeten voor een goede prijs. We hadden gamba’s, carpaccio, spareribs, biefstuk, ijs met aardbeien en dame blanche. Alles heeft zeer goed gesmaakt! Het personeel is vriendelijk en het restaurant heeft een mooi interieur. We gaan er snel nog een keer heen.
Zo heerlijk gegeten bij jullie! , de spareribs zijn het allerlekkerste die ik ken, op de vraag of wij nog konden bowlen kwam de manager van de baan even vragen hoe laat dan, half uur kon nog net!!! , dank jullie allemaal voor een mooie avond!!!, eten top, bediening super!!!!! Cees en Nathalie.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid