facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor De Entertainment Specialist

De Entertainment Specialist

Info

De Entertainment Specialist, creator of special experiences

Geschiedenis

De Entertainment Specialist, creator of special experiences



"Op zoek naar een DJ voor jullie bruiloft, bedrijfsfeest of privéfeest? Dan zijn jullie bij De Entertainment Specialist op het juiste adres. Dj's met live saxofonist, zanger of dj on drums."
Adres: Hutakker 3, 5552 CJ Valkenswaard
Telefoonnummer: +31646191103
Stad: Valkenswaard
Route: Hutakker 3
Postcode: 5552 CJ


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
vogelverschrikkerfestival vogelverschrikkerfestival 799 meter Superleuk festival en een prachtige spiegeltent waarin ik de Hart Chakra Meditatie mo...
TOF Activiteiten Organisatie TOF Activiteiten Organisatie 845 meter Dit was geweldig altijd leuk om te doen
Kano & Outdoor Centrum Valkenswaard Kano & Outdoor Centrum Valkenswaard 2 km zeer goed zeer aan te bevelen
Brapewo. Braziliaanse percussie workshops. Brapewo. Braziliaanse percussie workshops. 2 km Voor mijn 50e verjaardag had ik Ivo benaderd voor een workshop. De familie bestaat ui...
De Rooie Sok De Rooie Sok 3 km Echt een top uitje! Vandaag samen met mijn stiefzoon van 16 wezen spuwen bij Bart. Ge...
Herenboerderij De Bunker Herenboerderij De Bunker 16 km Goede uitleg over de vroegere functie van het gebouw met een spelelement uit die tijd...
Recensies
Beste Harry en Oscar, onze bruiloft van een maand geleden heeft onze verwachtingen meer dan overtroffen. Al onze gasten spreken nu nog van een onvergetelijk fantastisch feest. Vanaf het moment dat wij de trap afkwamen tot dat de muziek uitging heeft de dansvloer vol gestaan. De lasershow die wij 2 dagen voor het huwelijk toch nog besproken hadden maakte het helemaal af. Wij willen jullie onwijs bedanken en raden iedereen aan om jullie bij wat voor een gelegenheid/feest dan ook te boeken! Als wij 6 sterren of meer konden geven hadden wij dat gedaan! Dank . Liefs Edwin en Sabine
In een woord: FANTASTISCH! De Enterainmentspecialist heeft er op onze bruiloft voor gezorgd dat alle gasten, de hele avond op de dansvloer hebben gestaan. De DJ, Harry, wist in te spelen op de sfeer en dat in combinatie met de lasers en het vuurwerk zorgde voor een geweldige, onvergetelijke feestavond. Ook complimenten aan Janneke, die ons voorafgaand een aantal hele goede tips heeft gegeven mbt het feliciteren en onze opkomst. Kortom: mede dankzij deze mensen hebben wij de meest bijzondere dag/avond van ons leven mogen beleven.
De Entertainment Specialist heeft op onze bruiloft gezorgd voor een fantastisch feest! De DJ + saxofonist vulde elkaar goed aan. Ze voelden de sfeer perfect aan en draaide de juiste muziek, zodat het voor iedereen een dik feest was. De dansvloer is heel de avond gevuld geweest! Veel complimenten van onze gasten gekregen. Absolute aanrader!
Wederom een geweldig feest bruiloft gehad, mede dankzij deze top DJ. Professionals op en top. Hoge mate van diversiteit indien gewenst, maar wel met een herkenbare handtekening. Van heel veel mensen na het feestje complimenten gekregen. Wij hadden DJ + Saxofonist + Zangeres, dat is een aanrader
De Entertainment Specialist heeft de muziek op onze bruiloft fantastisch verzorgd! Wat zijn deze heren goed samen! Grote dank ook voor Janneke die ons super heeft geholpen met de voorbereiding.
Wil je zeker zijn van een topfeest, aarzel dan niet en boek De Entertainment specialist. Wat hebben wij een topfeest gehad! We hebben veel complimenten gekregen van de gasten over de entertainment specialist. Vanaf de eerste seconde tot de laatste seconde heeft iedereen gedanst van jong tot oud. Één van onze gasten was zelfs boos geworden omdat het het feest eindigde. Beter compliment kun je niet krijgen . Harry, Janneke en Oscar dankjewel voor alles.
Wat weten deze mannen een knalfeest neer te zetten! Van zomerse borrelmuziek naar dikke dansplaten; jullie weten precies wat het publiek wil horen. Dubbele complimenten aan de saxofonist, die zelfs onze lievelingsnummers een saxo-saus wist te geven. Mannen, onze dank is groot. Wij hebben intens genoten!
Tijdens een zakelijk feestje werd de gezellige en goede muziek verzorgd door een DJ en saxofonist van De Entertainment Specialist. Erg tevreden over hun optreden en met name vanwege de manier waarop ze inspeelden op de behoefte van de gasten!
Afgelopen zaterdag mijn 50e verjaardag gevierd en Harry DJ en Oscar saxofoon hebben er echt een knallend feest van gemaakt. Ikzelf en alle gasten hebben genoten van de geweldige muziek en show!
Na een prettig kennismakingsgesprek waarin we samen onze voorkeuren bespraken waren we om. Tijdens de verdere voorbereidingen hebben we regelmatig contact gehad, er werd altijd snel gereageerd. Ook bij verzoeken die wij redelijke last minute deden werd meteen meegedacht en werden ze uiteindelijk gerealiseerd. En het feest zelf, in één woord fantastisch! De dansvloer heeft de hele avond vol gestaan. Harry voelde de sfeer perfect aan en speelde daar super op in. Hij en de saxofonist vulden elkaar fantastisch aan en wisten er een enorm feest van te maken, iets wat wij van alle gasten terugkregen. Enorm bedankt voor de onvergetelijke avond!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid