facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Brapewo. Braziliaanse percussie workshops.

Brapewo. Braziliaanse percussie workshops.

Info

Swingende, actieve Braziliaanse percussie workshop voor elk evenement. Teambuilding, fun workshops, energisers en cursussen op elke locatie in Nederland en België.

Geschiedenis

Tijdens de Braziliaanse trommelworkshop neemt onze ervaren workshopleider u mee naar het carnaval van Rio de Janeiro. U leert op unieke wijze een swingend Braziliaans ritme drummen op onze Braziliaanse trommen. In korte tijd bereikt u met de groep een verbazingwekkend resultaat waarover nog lang nagepraat zal worden.
De percussie workshop, ook wel trommelworkshop genoemd, is uitermate geschikt om toe te passen tijdens uw teambuilding, waarin de te behandelen onderwerpen moeiteloos verwerkt worden in de workshop.
Zoekt een unieke invulling voor uw bedrijfsfeest, afdelingsuitje of energiser tijdens een lange training dag? Óók daarvoor passen wij de Braziliaanse trommelworkshop aan uw wensen aan.
Door de jaren lange ervaring van onze workshopleider zorgt hij er op ludieke wijze voor dat ook tijdens een vrijgezellenuitje, vriendenweekend, familiedag of welk evenement dan ook deze nieuwe rage in Nederland ook voor uw groep een succesvolle workshop wordt.



"Een swingende percussie workshop, ook wel trommel workshop genoemd, komt Brapewo op elke locatie in Nederland en België organiseren. De enerverende Braziliaanse percussie workshop kan gevolgd worden met maximaal 140 personen. Uw teambuilding een bijzondere invulling geven? Maak dan gebruik van één van onze succesvolle teambuilding programma's welke wij gebruiken tijdens de percussie workshop.Brapewo staat voor 15 jaar ervaring, en humorvolle workshopleider en betaalbare prijzen. Brapewo is de enige organisatie de de échte Braziliaanse percussie workshop verzorgt.Neem nú contact op en vraag naar de mogelijkheden."
Adres: Stakenborgakker 47, 5554GV Valkenswaard
Telefoonnummer: 0031610685340
Stad: Valkenswaard
Route: Stakenborgakker 47
Postcode: 5554GV


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
De Hobbytafel De Hobbytafel 1 km Een super plek, voor ieder wat wils.
Kano & Outdoor Centrum Valkenswaard Kano & Outdoor Centrum Valkenswaard 2 km zeer goed zeer aan te bevelen
De Entertainment Specialist De Entertainment Specialist 2 km Beste Harry en Oscar, onze bruiloft van een maand geleden heeft onze verwachtingen me...
De Graver De Graver 2 km Gezellig, gemoedelijk café. Bruiloft mee mogen maken. Het buffet was erg goed en de b...
De Rooie Sok De Rooie Sok 2 km Echt een top uitje! Vandaag samen met mijn stiefzoon van 16 wezen spuwen bij Bart. Ge...
TOF Activiteiten Organisatie TOF Activiteiten Organisatie 2 km Dit was geweldig altijd leuk om te doen
Dark Rose Dark Rose 3 km
Herenboerderij De Bunker Herenboerderij De Bunker 18 km Goede uitleg over de vroegere functie van het gebouw met een spelelement uit die tijd...
Recensies
Voor mijn 50e verjaardag had ik Ivo benaderd voor een workshop. De familie bestaat uit diverse leeftijdscategorieën dus het was een uitdaging voor Ivo. In het begin had iedereen een beetje een afwachtende houding maar al snel was iedereen om en stond iedereen te lachen en hun best te doen! We hebben genoten, zeker dankzij de inzet van Ivo! Hij kreeg iedereen mee! Geweldige middag gehad waar we nog lang met z'n alle over hebben na zitten praten. Het was een super geslaagde workshop! Ivo heel erg bedankt.
Vanuit enthousiasme, humor en passie voor de muziek werd iedereen meegenomen vanaf begin tot eind. We hebben genoten met ons team van de energieke workshop. Helemaal top!
Lieve mensen die deze review zien, Wij zijn op zoek naar een andere groep die het niet erg vind als 4 jongvolwassenen meedoen met een workshop percussie. Wij betalen uiteraard voor ons eigen deel!
Het is Ivo weer gelukt om een heel team enthousiast te krijgen! Wat een gezellig en energiek teamuitje hebben we gehad. En wat klonk het goed! Perfect voorbereid en heel fijn meegedacht over locatie en catering. En naderhand zijn we ook nog verrast. Al mijn collega's waren enthousiast. Team Inkomen & Vermogen OBN ABN AMRO
Wat een geweldige workshop van Ivo tijdens ons jaarlijkse vriendenweekend! Alle kinderen en volwassenen deden mee en Ivo wist iedereen te boeien en er bij te betrekken. We begonnen voorzichtig en onzeker, maar Ivo gaf ons het vertrouwen dat we het samen konden. En dat was ook zo! Een muzikale ervaring om niet snel te vergeten: SAMBA!
Geweldige percussie workshop gehad met ons bedrijf. Er is niemand die dit beter kan dan Ivo en zijn team. Super middag gehad.. goed voor de teambuilding!
De percussie workshop van Brapewo was fantastisch. Lekker swingen en no en heel nummer mogen leren spelen op de Braziliaanse trommels ook. Dank jullie wel!
Erg leuk om dit als bedrijfsuitje, familieuitje of what ever. Zelf al 3 keer.geboekt dus echt de moeite waard. Workshop wordt met enthousiasme gegeven.
Leuke workshop die met veel enthousiasme gegeven wordt. Het lukte zelfs om een "stelletje ongeregeld" aardig een samba te laten spelen.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid