facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor De Carpacciobar

De Carpacciobar
Adres: Koestraat 131, Tilburg (gemeente)
Telefoonnummer: 06 57775250
Stad: Tilburg
Route: Koestraat 131


Recensies
Dit restaurant is een mooi voorbeeld ,klein maar heel fijn. Deze mensne weten wat ze doen. De carpaccio 8s van uitmuntend kwaliteit. Het restaurant knus en gezellig en het eten is geweldig. Doe wat waar je goed in ben en verfijn dat is ook iets wat hier echt kan roepen. Ben je in Tilburg en hou je van Carpaccio dan is dit echt een aanrader.
We hadden hier allebei iets meer van verwacht, best klein restaurant. Wij houden allebei erg van carpaccio en vandaar dat dit wel op ons to do list stond. We hadden de grote XL carpaccio met zijn 2e genoeg dus wel grote porties! Maar qua smaak niet echt heel bijzonder, niet flinterdun, soms best wat zenen en lastig te snijden en kauwen. Stokbroodjes waren droog en hard en filet american als smeersel vonden wij een beetje raar, doe dan kruidenboter dus mwoah ervaring.
Ik heb gisteren eten besteld voor mijn dochter haar 20ste verjaardag. Telefonisch keurig geholpen. Bestelling via WhatsApp doorgegeven en op verzoek ondanks de afstand keurig verpakt op tijd bezorgd. Erg vriendelijk personeel zowel aan de telefoon als de bezorger zelf. Maar belangrijker, carpaccio 's waren heerlijk. Wij hadden de rundercarpaccio met truffel, de rauwe zalm carpaccio, de rauwe tonijn carpaccio, de aubergine carpaccio en de rode bietencarpaccio. Ze waren allemaal heerlijk hoewel mijn favoriet de tonijn was. Maar smaken verschillen. Porties zijn groot genoeg dus voortaan geen 2 porties per persoon meer haha. Als verrassing ook nog een een gebakje na. Kortom Carpaccio bar, bedankt en dikke aanrader.
Super lekker gegeten ! Hebben de proeverij genomen waarbij je 5 verschillende soorten krijgt in de vorm v gangen. Super lekker! Goede prijs/kwaliteit
Drie verschillende carpaccios besteld, ze waren goed op smaak. Lekker geluncht/gebruncht hier met de meiden!
Heerlijke carpaccio gegeten met een glutenvrij broodje. Leuk, klein, lief restaurantje. Als we in de buurt zijn komen we zeker nog een keer terug Speciale dieetwensen: Ze hebben glutenvrije brood
Wat hebben we hier heerlijk gegeten, vijf verschillende carpaccio's allemaal heerlijk en verassend, we zijn super vriendelijk geholpen. Enige kleine minpuntje: als je voor de deur staat nodigt het niet echt uit qwa gezelligheid, binnen is het gelukkig al weer een stuk gezelliger aangekleed. We hebben genoten.
Gisteravond super gegeten! Ondanks mijn vriend op de weg erheen ziek werd toch geprobeerd en super geholpen! Daarna kregen we het eten wat mijn vriend liet staan meenemen. Super personeel. En zeker de moeite waard om vanuit Drenthe heen te rijden.
Leuke medewerkers en gezellig We zijn in de middag om 16:00 uur geweest en daarom hadden ze echt de tijd voor je hoe dat later op de avond is dat weet ik niet Rolstoeltoegankelijkheid: Kon er makkelijk naar binnen en was al ruimte voor gemaakt toen ik het had aangegeven
Wij hebben hier heerlijk gegeten! Het is een aanrader om wel van te voren even te reserveren. Het vult enorm! Dus kijk uit met hoeveel je besteld. Het is heerlijke verse carpaccio met liefde gemaakt. Neem wel de tijd hiervoor, want het staat niet met 5 min. Op tafel, maar de smaak en de vriendelijkheid maakt dat goed.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid