facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor De Boeck BV

De Boeck BV

Geschiedenis

Bouwbedrijf de Boeck is in de jaren ’80 begonnen midden in het dorp Halsteren.

In het jaar 2008 heeft het bedrijf haar intrek genomen in een totaal nieuw pand aan de Canadaweg 32a. Dit pand, volledig gebouwd naar het idee van eigenaar Dirk Hout, presenteert zich op een manier zoals het bedrijf zich graag manifesteert: degelijk en modern.

Met het betrekken van dit nieuwe onderkomen, is het bedrijf nog beter in staat tegemoet te komen aan de wensen van de diverse opdrachtgevers en volledig te werken naar de meest actuele eisen van bouwbesluit, arbo-normen enz.

Bouwbedrijf de Boeck BV is een all-round, bedrijf gespecialiseerd in zogenaamde Turn-key projecten, ofwel de projecten welke verhuisklaar worden opgeleverd door heel Nederland. Dit soort projecten moeten meestal in een kort tijdsbestek tot stand komen. Het sterke punt van het bedrijf ligt dan ook in het organiseren en realiseren. Daarnaast werken wij veel voor gemeenten, gezondheidscentra, overheidsinstellingen, woningbouwverenigingen, beleggingsmaatschappijen en particulieren.

Adres: canadaweg 32a, 4661 PZ Halsteren
Telefoonnummer: 0164684159
Stad: Halsteren
Route: canadaweg 32a
Postcode: 4661 PZ


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 17:00
Dinsdag: 09:00 - 17:00
Woensdag: 09:00 - 17:00
Donderdag: 09:00 - 17:00
Vrijdag: 09:00 - 17:00

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Aannemersbedrijf De Kort Aannemersbedrijf De Kort 606 meter Wat zijn wij blij met het eindresultaat van onze verbouwing, uitgevoerd door De Kort!...
DVM Afbouw DVM Afbouw 2 km Een goede ondernemer. En vakman op kwaliteit.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid