facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Aannemersbedrijf De Kort

Aannemersbedrijf De Kort

Info

Allround kwaliteitsbouwer sinds 1980. Voor verbouwingen, renovaties, nieuwbouw, bedrijfsbouw en projectontwikkeling in zowel de zakelijke als de particuliere markt.



"Aannemersbedrijf C.H.M. de Kort BV is opgericht in 1980 en heeft zich sindsdien ontwikkelt tot een allround bouwbedrijf. Het bedrijf bevindt zich zowel op de particuliere markt als op de zakelijke markt.Verbouwing & RenovatieVerbouwingen en renovaties aan panden vragen een heel specifieke deskundigheid en een zorgvuldige aanpak van de medewerkers. Alleen dan is het mogelijk de overlast tot een absoluut minimum te beperken en tegelijkertijd een uitstekend product te realiseren. De mensen van de Kort beheersen die kunst en de klanten van de Kort kunnen dat bevestigen.AdviesWilt u verbouwen? Laat ons u adviseren wat uw mogelijkheden zijn. Wij zetten voor u het traject uit om uw verbouwing zo voorspoedig mogelijk te laten verlopen."
Adres: Koningsspil 5, 4661 TW Halsteren
Telefoonnummer: 0164 68 42 91
Stad: Halsteren
Route: Koningsspil 5
Postcode: 4661 TW


Openingstijden

Maandag: 08:00 - 17:00
Dinsdag: 08:00 - 17:00
Woensdag: 08:00 - 17:00
Donderdag: 08:00 - 17:00
Vrijdag: 08:00 - 17:00

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
De Boeck BV De Boeck BV 606 meter Bouwbedrijf de Boeck is in de jaren ’80 begonnen midden in het dorp Halsteren. In ...
DVM Afbouw DVM Afbouw 2 km Een goede ondernemer. En vakman op kwaliteit.
Recensies
Wat zijn wij blij met het eindresultaat van onze verbouwing, uitgevoerd door De Kort! De samenwerking verliep vlekkeloos, in zowel de voorbereiding als de uitvoering. De Kort heeft zeer vakkundige mensen in dienst en was flexibel, zodat we snel konden schakelen als er wijzigingen in het bouwplan of de planning waren. De aannemer dacht goed met ons mee, zodat we een verbouwing konden realiseren die voldeed aan al onze wensen en netjes in het budget paste. Uitstekend!
Aannemersbedrijf De Kort heeft enige jaren geleden een vrijstaande woning voor ons gebouwd. De hele bouw was van af de eerste heipaal slaan tot het dakbeschot een regelrechte ramp. Wil hierbij iedereen erop wijzen die dit leest wat voor aannemer De Kort is. Ik zal er vier punten uitlichten uit de vloed van allende die wij met De Kort hebben mee gemaakt. Bij het slaan van de eerste paal ging het al mis de heipaal brak halverwege het heien. Wij konden tijdens het slaan van de eerste paal er zelf helaas niet bij zijn. De volgende dag nagevraagd bij Kees De Kort hoe het heien was verlopen hij vertelde dat alles prima verlopen was. Later na de oplevering hoorde ik van de constructeur dat de eerst paal tijden het heien was gebroken. Nu zit er een scheur in onze muur. Omdat een gedeelte van het huis is verzakt. De stalen hoekbinten die in de kruipruimte zitten en volgens het bestek verzinkt moesten worden waren alleen in de grondverf gezet en zijn nu door het hemelwater zwaar gaan roesten. Wanneer ik Kees De Kort hierover aan sprak tijdens de bouw vertelde hij dat doen we altijd zo de binten in de grondverf zetten. En daar moest ik het maar me doen. Immers dacht ik, hij zou het wel weten als allround kwaliteits en hoofdaannemer ik wilde het niet op de spits drijven om vervolgens de relatie te verstoren. Nu moeten de doorgerotte binten verwijder worden om verdere schade aan het huis te voorkomen dit brengen enorme kosten met zich mee. Zo is onze voordeur verkeert besteld bij leverancier Norhtgodeuren hij is bestel als linksdraaiend maar moest rechtsdraaiend zijn. Geen probleem voor De Kort dan laten we gewoon de slot en sleutelgaten dicht plamuren. Om vervolgens nieuwe gaten te vrezen. Alleen blijf je het sleutelgat zien in de voorkant van de deur waar nu de scharnieren zitten, iedereen vraagt is dit een gebruikte deur! Zo is ook het dakbeschot 40 cm te kort afgezaagd waardoor er altijd wind naar binnen waait. Tijdens een storm zijn de pannen van het dak geblazen omdat De Kort te weinig panhaken heeft gebruikt en is vervolgens ons verlaagde plafond door de winddruk naar beneden is gekomen. Wat als gevolg waterlekkage aan het plafond heeft veroorzaakt. De Kort was een kei in het weg moffelen van fouten. Als ik naast mijn drukke baan weer op de bouw kwam kijken was er van de uitvoeringsfouten niets meer te zien. Je vertrouwd je aannemen hij is vakkundig dacht ik toen. Zo kan ik nog wel doorgaan na de eerste oplevering waren er nog 154 punten die niet goed waren uitgevoerd. En dat geeft zich uit als allround kwaliteitsbouwer. Ik vind De Kort een waardeloos bedrijf. En raad iedereen aan niet met deze ondeskundige aannemer in zee te gaan. Hij komt zijn afspraken niet na. B. Toepoel
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid