facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor De Babbelaer

De Babbelaer

Info

Babbelaertjes allemaal kleine gerechtjes

Geschiedenis

Beste gast, graag verwelkomen wij u in ons sfeervol Grand café Restaurant met met haar speelse oude elementen uit diverse Europese landen, kijk om u heen en geniet van de unieke sfeer die de warmte en gezelligheid van weleer uitstraalt, een plekje waar u zich thuis zult voelen, en waar u voortreffelijk traditioneel kunt eten en drinken!

Adres: Molenstraat 17 , Lochem 7241 AD, NL
Telefoonnummer: 0573 257 445
ln.realebbabed@ofni
Stad: Lochem
Route: Molenstraat 17
Postcode: 7241 AD


Openingstijden

Maandag: 11:00-21:00
Dinsdag: 11:00-21:00
Woensdag: 11:00-21:00
Donderdag: 11:00-21:00
Vrijdag: 11:00-21:00
Zaterdag: 11:00-21:00
Zondag: 12:00-21:00


op zoek naar gerelateerd: menukaart de babbelaar lochem, restaurant lochem, de babbelaar lochem ah actie, woodstock lochem, de babbelaer elsloo, restaurants lochem, de babbelaar medemblik, de gracht borculo
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Daily-in Daily-in 77 meter Een zeer gezellig restaurant, prima eten, heerlijke koffie's, vlotte en vriendelijke ...
Café Bousema Café Bousema 883 meter Mooie speciaalbier selectie en klein maar fijn terrasje. Prima plek om even te rusten...
Recensies
Sfeervol en hartelijk gastvrij personeel. Lekkere selectie aan speciale bieren. Hamburger als lunchgerecht is aanrader. Ben echt een vleesliefhebber, maar koos de vegetarische hamburger….die neem ik volgende keer weer, heerlijk! De spiegeleieren liggen ernaast, wat echt een pre is. Prijstechnisch ook nog eens heel interessant. Een aanrader!
Ik heb echt de pest aan het tafelbeleid van menig restaurant. Nu dit is er zo een. Eerst je een slechte plek aanbieden vroeg in de avond. Geweigerd. Toen betere mooie plek. Eten moet je van houden. Potje stoofvlees m.i. Vlees te droog. Nagerecht sorbet wel vruchtijs maar vruchten verder zoeken. Smoothie was niet zoals de afbeelding op de kaart. Een soort limonade. Maar was er best druk, dus wij zijn misschien te kritisch.
Heerlijk gegeten. Babbelaertjes, allemaal kleine gerechtjes. Super vriendelijk personeel! Top!
Heel gezellig bruin café waar je lekker kan eten. Bediening is erg goed en vriendeljjk.Eten: 5/5
Gezellige eetgelegenheid. Ontzettend vriendelijke bediening. Wij hebben gekozen voor de "Babbelaertjes" dat zij kleine hapjes, een soort tapas. Wij hebben de vier gangen genomen. Dit is voldoende. Dit was verzorgd en heerlijk.
Op de fietstocht in de buurt, geluncht bij De Babbelaar. Terras was redelijk bezet en toch voldoende ruimte. Nette en vriendelijke bediening. Snelle service. Heerlijke, vers bereidde tosti’s gegeten. Smullen dus. Juiste prijs/kwaliteit verhouding. Aangesterkt konden we weer verder fietsen!
Prima bediening, maar als het aankomt op allergieën, dan komt deze zaak behoorlijk onervaren over. De opnemer weet er niks vanaf en moet alles vragen in de keuken. En als dan het lactosevrije gerecht geserveerd wordt, dan liggen er twee kuipjes roomboter op het bordje. Dan vraag je jezelf natuurlijk af of het ook daadwerkelijk lactosevrij is. Voor degenen zonder allergie is dit een mooi idyllisch terrasje.
Ruim netjes opgezet establishment. Prima sfeer. Geen haut cultuur maar dat verwachten we ook niet. Slagroom was uit busje of apparaat, dat was erg jammer. En dat koste een Verkeerd bezorgd broodje kroket, was voor een andere tafel ook een - Bakje water voor de honden, waarvoor mijn dank. Kroket met brood. Prima kroket, ook het brood was knapperig en vers. En prettig van dikte en formaat. Al met al, een leuk en gezellige tijd gehad !
Met 7 personen hebben we heerlijk gegeten a la Carte en ook de 3 gangen Babbelaartjes. Alle gerechten waren erg lekker. Het jonge personeel is vriendelijk en attent. De Salentein wijn is heerlijk! Zeker voor herhaling vatbaar!Eten: 5/5
Lekker gegeten en gezellig samen met familie.Eten: 5/5
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid