facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Café Bousema

Adres: Zutphenseweg 35 , Lochem 7241 KP, NL
Telefoonnummer: 0573 251 868
Stad: Lochem
Route: Zutphenseweg 35
Postcode: 7241 KP



op zoek naar gerelateerd: Restaurant Lochem
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Daily-in Daily-in 809 meter Een zeer gezellig restaurant, prima eten, heerlijke koffie's, vlotte en vriendelijke ...
De Babbelaer De Babbelaer 883 meter Sfeervol en hartelijk gastvrij personeel. Lekkere selectie aan speciale bieren. Hambu...
Recensies
Mooie speciaalbier selectie en klein maar fijn terrasje. Prima plek om even te rusten tijdens een fietsknooppunten route
Op verzoek hebben ze Vegan appeltaart en vegan hapjes voor ons kunnen regelen tijdens een feestje op deze locatie. Top en lekker!!
Gezellig café en een leuke bowlingbaan eronder die prima geschikt is om een feestje te geven! Verwacht verder niet veel luxe, maar wel gastvrijheid, vlotte bediening en erg nette prijzen.
Leuk kunnen bowlen. De barbecue was goed gedaan met een ronde barbecue waar je met je eigen groepje omheen stond om zelf te bakken. Geen comfortabele zitplaatsen. Als je staat te barbecueën, heb je herrie van anderen die ernaast staan te bowlen je zit letterlijk naast de bowlingbanen, zonder afscheiding.
Service was alles behalve netjes. Dame zat liever voor de bar dan werken aan de bar. Ook werdt er niet de moeite genomen om een warm hapje te maken.
Zag er goed netjes uit. Te kort geweest om er meer over te kunnen zeggen. Misschien een volgende keer
Gemoedelijke ruimte met vier bowlingbanen. Helaas maar één man personeel die overal in het partycentrum de bediening moest verzorgen. Desalniettemin een vriendelijke en zorgzame ober!
Leuk en gezellig restaurant. Je kan er goed eten en in de kelder is er een bowlingbaan. Banen zijn goed onderhouden en je krijgt een gezellige plek om te zitten. Bousema is een leuke plek om je feestje te vieren. Personeel is vriendelijk. Voldoende parkeergelegenheid naast het gebouw.
Dit was de 2de keer dat we er geweest waren weer heerlijk gegeten en het personeel is uiterst vriendelijk echt een aanrader
Heerlijk gegeten, een absolute aanrader. Meerdere bieren van de tap. Foto = Bousema's Plank
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid