facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Dansschool Spotlight

Dansschool Spotlight

Info

Danslessen in de stijlen modern, hiphop, burlesque, streetdance, showdance and more!

Sportlessen als pilates, Total body, bodyshape en bootcamp.


Adres: Harmonieplein 21, 3603 BM Maarssen
Telefoonnummer: 0651064667
Stad: Maarssen
Route: Harmonieplein 21
Postcode: 3603 BM



op zoek naar gerelateerd: Dansschool Utrecht, Spotlight Ambachtsweg, Dansstudio, Ambachtsweg Maarssen, Dansstudio Van Harten, Breakdance les Maarssen, Pilates Maarssen, Sportschool Maarssen
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Curves Maarssen Curves Maarssen 888 meter Mijn eerste indruk van mijn 1e workout is zeker positief
9WODs 9WODs 1 km 9WODs is an event where CrossFit boxes around the world can compete in a 9 hour long ...
MHV Maarssen MHV Maarssen 1 km Leuke locatie voor een erg leuk feestje
MHV Maarssen MHV Maarssen 1 km Mooi complex, fijne sfeer. Hopelijk hebben ze een keer genoeg geld om de zandvelden o...
BodyJustice Personal Training BodyJustice Personal Training 2 km Coachen tot succes! Je leven en lijf weer balans
Voetbal Vereniging Maarssen Voetbal Vereniging Maarssen 2 km Mooie club, er zouden wel wat meer zitplaatsen bij mogen.
OVVO/De Kroon Maarssen OVVO/De Kroon Maarssen 2 km Gezellig hoor en heerlijke koffie.
Manege de Gagel Manege de Gagel 3 km BESTE WAT ME KAN BEDENKEN, paarden zijn lief, je leert veel binnen 4weken in 4 proef...
Recensies
Mijn vriend en ik hebben dansles gehad van Marcia voor onze openingsdans. We hebben met heel veel plezier gedanst. Ondanks onze beperkte dans-ervaring heeft ze een hele mooie choreografie voor ons gemaakt die we goed hebben kunnen uitvoeren op de dag zelf. Ze was heel flexibel met het inplannen van de lessen. Fijne locatie, lekker ruime dansvloer. Zeker een aanrader, is een hele leuke voorbereiding op je bruiloft. De dans doen we nog steeds af en toe, voor de lol.
Voor onze bruiloft wilde we iedereen verrassen met een unieke openingsdans. Ik dans graag en met een drankje op denk ik ook dat ik dat heel goed kan en mijn partner beweegt nooit. Na een hele fijne kennismaking met onze wensen en ideeen begonnen we met lessen. Vanaf het eerste moment dat we daar naar binnen liepen voelde het al heel goed en vertrouwd. Marcia luistert naar ons en ziet wanneer we het met een beweging niet helemaal eens zijn of er gewoon niet uit komen. Aanpassingen worden direct gedaan waardoor het totaal plaatje echt een fantastische dans is geworden. Dankzij de lessen van Marcia kan zelfs mijn partner dansen en hebben we een unieke dans neer kunnen zetten wat precies was zoals wij in gedachte hadden.
Mijn vriend en ik hebben voor onze bruiloft danslessen gevolgd bij Marcia. We hebben lang gezocht naar een leuke dansschool met goede prijs-kwaliteit verhouding. Dit hebben we bij Marcia gevonden. Ze heeft een prachtige choreografie voor ons gemaakt en was heel flexibel met dagen/tijden plannen. Ze stelde ons op ons gemak en bovenal waren de lessen altijd een feestje!
Een hele fijne dansschool waar ik al jaren met plezier dans. Het assortiment is erg uitgebreid, van kleuterlessen tot sportlessen. Ook op hun tweede locatie in Maarssenbroek zijn er leuke lessen te volgen. Echt een aanrader als je nog opzoek bent naar een leuke dans/sportschool.
Voor onze bruiloft wilden we graag een openingsdans met een vette choreografie. Na wat googlen uiteindelijk bij Marcia terecht gekomen. We wilden graag een dans die niet te zoetsappig was en Marcia wist een dans neer te zetten die precies aan onze wensen voldeed. We hebben enorm veel plezier gehad met het oefenen en uiteindelijk zeker ook op de bruiloft zelf!
Voor de 9e verjaardag van mijn dochter kwamen we bij dansschool spotlight terecht voor een tiktokfeestje. De communicatie was snel en duidelijk. Extra toevoegingen zoals lunch en taart waren geen probleem. De meiden hebben een heel leuk feestje gehad onder leiding van een hele enthousiaste dansjuf. Een aanrader!
Ik heb in mijn leven al heel wat sportlessen gevolgd, maar sinds zo'n 4 jaar volg ik met veel plezier o.a. 2x per week de pilateslessen gegeven door Rita bij Spotlight. Wat een professionaliteit heeft Rita. Zij heeft oog voor iedereen en corrigeerd waar nodig is. Precies wat mijn lijf nodig heeft en nooit blessures. Deze lessen wil ik wel blijven volgen tot mijn 80ste. Het is ook een hele fijne en gezellige groep en lekker in ons eigen Dorp.
We genoten erg van danslessen. Marcia is erg gepassioneerd over haar werk. We hadden allebei geen ervaring met dansen, maar Marcia was altijd erg ondersteunend en opgewekt. Zelfs mijn man, die echt niet wilde dansen, genoot enorm van deze lessen. Bedankt voor een geweldige ervaring.
Gezellig ingerichte dansschool met een breed aanbod, op een mooie centrale plek in het dorp. Ook buiten het reguliere programma, in vakanties en weekenden, een gevarieerd aanbod Summerdance, Winterdance, workshops waar mijn dochter met veel plezier naartoe gaat!
Heerlijk om elke week te dansen samen en naar een voorstelling toe te werken. De hele familie danst inmiddels bij Spotlight. Klassiek, hiphop, modern, dancemix, Zumba, selectie
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid