facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Dansschool Eppink

Dansschool Eppink

Info

Dansen doe je bij Eppink! KidsDance - HipHop - Ballroom-Latin Mix (stijldans) - Salsa - Zumba - DansClinics - (Dans)Feest voor Deventer en wijde omgeving!

Geschiedenis

Dansen doe je bij Eppink in Deventer! Tijdens de lessen is plezier hebben, veel lachen & gezond bezig zijn minstens net zo belangrijk. Voor iedereen is er een eigen ritme! Ballroom, Latijns-Amerikaans, salsa, kinderdansen, hiphop, zumba, rock and roll, Argentijnse tango en nog veel meer.
De cursussen worden altijd naar leeftijd ingedeeld. Kinderen, scholieren en volwassenen hebben nooit gezamenlijk les!
Privéles is ook ook mogelijk.
Gun jezelf ook een wekelijkse avond uit; kom dansen!

Tevens kunnen er feesten gegeven worden voor bijvoorbeeld een trouwerij, jubileum of bedrijfsfeest. Dit kan van een uur tot een avondvullend programma, al dan niet met hapjes of een warm/koud buffet. Met of zonder workshop / dansclinic.
Daarnaast zijn er nog de maandelijkse salsa feesten.

Sporten, maar niet in een sportschool? Join the Zumba-party @Eppink: de workout wordt gegeven in een sfeervolle zaal. Je hebt niet door dat je aan het sporten bent!

Dansschool Eppink is een danscentrum dat cursisten trekt uit de hele stedendriehoek en zelfs nog van ver daarbuiten. O.a.uit Deventer, Colmschate, Schalkhaar, Heeten, Olst, Wijhe, Bathmen, Diepenveen, Zutphen, Apeldoorn, Twello, Teuge, Eefde, Posterenk enz.



"DANSLES GEVEN IS ONZE PASSIEStijldans, Salsa, KidsDance, Hiphop, Zumba. Het maakt niet uit om welke dansvorm het gaat, het plezier straalt van onze cursisten af. Iedere dansles, workshop/dansclinic is het een feestje!LESSENWij zijn trots dat we, samen met ons team van docenten en assistenten, iedere week veel danslessen mogen geven in onze dansschool in Deventer. Wil je dit zelf ook ondervinden? Kom dansen!WORKSHOPSEen leuk & sportief idee voor vrijgezellen-, familiedagen en bedrijfsuitjes!FEEST & ZAKELIJKOnze ruimtes zijn ook zeer geschikt voor het geven van feesten, partijen en zakelijke evenementen. Kijk voor deze info op de site van De Zalen van DeventerWie weet tot snel!Met hartelijke groet,Nieck & Caroline Eppink"
Adres: Polstraat 20 22, 7411KB Deventer (gemeente)
Telefoonnummer: 0570-614933
Stad: Deventer
Route: Polstraat 20 22
Postcode: 7411KB



op zoek naar gerelateerd: Salsa Eppink, Dansscholen Deventer, Dansles Gorssel, Linedance Deventer, Deventer ballet, Lindy hop Deventer, Create Dance Deventer, Dans studio huren Deventer
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Dansatelier de Rozenfabriek Dansatelier de Rozenfabriek 2 km Ben niet gewest
Almax Dance Center Deventer Almax Dance Center Deventer 4 km Perfecte dansschool met een groot aanbod aan dansstijlen. Bekwame dansdocenten en lee...
Recensies
Fijne dansschool, ook als je niet meer op de middelbare school zit. Geduld, humor, gezelligheid en persoonlijke aandacht. Top dus!
Heerlijk avondje dansles onder deskundige begeleiding en waar het plezier hebben tijdens dansen voorop staat.
Een hele mooie, gezellige dansschool waar ze op een ontspannen manier goed les geven. Elke week voelt het als een avondje uit samen.
Voor het personeeluitje een workshop dansen geboekt. Een passend programma werd aangeboden voor en nette prijs: 2x een leuke dans geleerd hele duidelijke uitleg in een mooi zaaltje met tussen het dansen door een hapje en drankje in de gezellige bar. Een aanrader en gegarandeerd plezier! Zowel voor mannen als vrouwen geschikt, en danservaring is niet nodig! dat hadden wij ook niet :
Met bevlogen, persoonlijke inzet van Nieck hebben we twee toffe en ontspannen danslessen gevolgd voor onze openingsdans op de bruiloft. Het waren heel leuke uurtjes met gave ideeën. Een relaxte sfeer met humor, een grote aanrader!
Hier afgelopen december een gala gehad, met erg vriendelijke medewerkers! Goed verzorgd!
Door Zumba bij Eppink kreeg ik weer zin om te sporten en te bewegen. De lessen zijn helemaal geweldig! Iedereen is welkom en je kunt op je eigen tempo en manier meedoen. Caroline zorgt ervoor dat er een fijne en gezellig sfeer is. Jammer genoeg kan ik de lessen niet meer volgen door een verhuizing maar ik zou het iedereen in Deventer aanbevelen!
Ruim 30 jaar geleden mijn man hier leren kennen. Bij de ouders van Nieck. Ons 12,5 jarig en 25 jarig huwelijksfeest bij de dansschool gevierd. Twee mooie feestjes geweest. Onze kinderen hebben hier dansles gehad en de jongste danst nog steeds. Er is altijd een fijne sfeer. Kortom een erg gezellige, leuke , dansschool om te komen.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid