facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Almax Dance Center Deventer

Almax Dance Center Deventer

Info

ALMAX DANCE CENTER DEVENTER ligt centraal vier grote wijken van Deventer: De Vijfhoek, Colmschate, Schalkhaar en Het Oostrik.DANCE FOR AL DANCE TO THE MAX

Geschiedenis

ALMAX DANSSTUDIO is professionele dansschool binnen vier grote wijken van Deventer: De Vijfhoek, Colmschate, Schalkhaar en Het Oostrik.



"Dansschool ALMAX DC Deventer is dé toonaangevende dansschool van Deventer en omstreken, voor iedereen die van dansen houdt. Kenmerkend voor onze Dance Center is kwaliteit, inspiratie, discipline en vooral plezier in het dansen. Zowel professioneel als op recreatief niveau. Verschillende dansstijlen voor alle leeftijden, KINDEREN, JEUGD EN VOLWASSENEN."
Adres: Zwaluwenburg 2, 7423 DS Deventer (gemeente)
Telefoonnummer: 0651979004
Stad: Deventer
Route: Zwaluwenburg 2
Postcode: 7423 DS



op zoek naar gerelateerd: Peuterdans Deventer, Streetdance Deventer, Dansen Deventer Havenkwartier, Dansen Deventer volwassenen, Dansschool Deventer, Jazzballet Deventer, Dansen Deventer kind, Dansschool Deventer Hiphop
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Dance Factory Deventer Dance Factory Deventer 906 meter Dance Factory Deventer is dé dansstudio in de Vijfhoek te Deventer en biedt danslesse...
Dansatelier de Rozenfabriek Dansatelier de Rozenfabriek 2 km Ben niet gewest
Studio DanZo, professionele dansschool Studio DanZo, professionele dansschool 3 km Genoten van jullie voorstelling op 26/6 na gesprek in la cantina: chapeau!
Dansschool Salsa Viva Dansschool Salsa Viva 3 km Goede salsa en bachata danslessen met een gezellige sfeer op de gratis dinsdag social...
Dansschool Eppink Dansschool Eppink 4 km Fijne dansschool, ook als je niet meer op de middelbare school zit. Geduld, humor, ge...
All the Above All the Above 4 km Dochter gaat er met plezier naartoe
Recensies
Perfecte dansschool met een groot aanbod aan dansstijlen. Bekwame dansdocenten en leerlingen gaan daar graag heen. Er zijn ook wedstrijd groepen.
Top balletschool voor onze dochters. Beide volgen ze daar hun ballettrainingen gedurende de winter voor het kunstschaatsen. Het maakt ze leniger en zelfverzekerder tijdens de wedstrijden. Ook balletjuf Alexandra geeft hun goede tips voor hun houding, waardoor ze nog meer stralen op het ijs.
Onze dochter heeft hier balletles wat ze nodig heeft voor kunstschaatsen en zij zegt: "Alexandra heeft me geholpen met mijn houding te verbeteren en controle te houden. De lessen zijn leuk en soms ook pittig maar daar leer ik van".
Fijne dansschool! Al een aantal jaar dans ik hier met veel plezier mee met de ballet trainingen. Er is altijd veel gezelligheid tijdens de lessen wat een fijne sfeer geeft.
Mijn dochters vinden het leuk om te dansen, helemaal omdat het zo aansluit bij de schaatsles. Ze hebben ook het idee dat het hen geholpen heeft beter te schaatsen!
dans al heel mijn leven bij almax en doe het nog altijd met veel plezier! heel veel professionaliteit en gezelligheid, erg goede dansschool
Hele leuke dansschool met verschillende dansstijlen en leuke dansleraren. Mijn dochter zit in een van de wedstrijdteams. Ze hebben tot nu toe bij elke wedstrijd een prijs gewonnen. En bovendien hebben de danslessen gezorgd dat ze veel meer zelfvertrouwen heeft gekregen! Ook doet de dansschool geregeld mee aan shows en treden ze op op evenementen zoals open dagen. Dus als je kind houdt van shinen op het podium of gewoon houdt van dansen en gezelligheid, alles kan op deze dansschool.
Professionele dansschool met veel aandacht voor groei en ontwikkeling bij kinderen en volwassenen op zowel recreatief als op selectie niveau. Met veel doorzettingsvermogen, energie, discipline en humor weet de eigenaresse, Alexandra post en haar dansdocenten, dans tot ware kunst te verheven. Bij optredens en wedstrijden valt Almax DCD op door de hoeveelheid energie die er van de dansen afspat en de tot in de puntjes verzorgde kostuums.
De dansschool die talent ziet en verder tot ontwikkeling brengt. Er zijn verschillende teams en niveaus om in te dansen, zowel recreatief als op wedstrijdniveau. In de selectieteams wordt er gewerkt aan het meedoen aan wedstrijden en voorstellingen. In de Almaxshows krijgen alle teams de kans om hun talenten te showen.
Dansschool waar je voor veel soorten dans op verschillende niveaus terecht kunt. Met deze dansschool hebben mijn kinderen met hun teams aan heel veel wedstrijden al meegedaan en vele 1e prijzen mee naar Deventer genomen. Een onderscheidende dansschool waaruit ook veel meiden met succes hebben kunnen doorstromen naar een dansopleiding.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid