facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Daamen Interieur

Daamen Interieur

Geschiedenis

Daamen Interieur houdt zich al ruim 40 jaar lang bezig met design, verlichting, stoffering en interieurontwerp. We durven daarom best te stellen dat ons familiebedrijf flink wat ervaring en een goede naam heeft opgebouwd.
In onze showroom in Bakel vindt u een aantal grote merken die in een goede collectie thuis horen, maar ook kleinere producenten en ontwerpers komen bij ons aan bod.
We hebben oog voor trends, maar volgen ze niet slaafs, want wat we vooral willen bieden, is kwaliteit, allure en eigenzinnigheid.

Hoe wilt u wonen? Formeel, casual, statig? Wij verkopen interieurdesign, maar dat laat zich soms verrassend goed met een andere stijl combineren. Misschien heeft u zelf al ideeën en zoekt u alleen iets dat bij u past. Misschien wilt u uitgebreid interieuradvies.
Loop dan eens bij ons binnen en kijk rond. Bedenk wel dat er veel meer is dan wij ooit in onze ruime showrooms kunnen laten zien. We vertellen u er graag over: het laatste nieuws uit Milaan, de nieuwste materialen, vloerbedekking, stoffering, gordijnen, een designklassieker of dat leuke bijzettafeltje wat u als voetenbankje gebruikt als niemand kijkt….

Graag tot ziens in Bakel!

Adres: Helmondsestraat 19, 5761 CP Bakel, Noord-Brabant, Netherlands
Telefoonnummer: 0492-341242
Stad: Bakel
Route: Helmondsestraat 19
Postcode: 5761 CP



op zoek naar gerelateerd: Cassina sale
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Bevers slapen Bevers slapen 292 meter Enorm goede service en kundige medewerkers. Denken mee in mogelijkheden om zo de bes...
Recensies
Martin Visserbank opnieuw laten stofferen. Vakwerk, snelle levering en uitstekende service, waarvoor dank.
LET OP: KOOP HIER GEEN PRODUCT " UIT " DE WINKEL! Je ziet een lampje van Floss staan in de winkel, mijn partner zegt wil je dit hebben? JA, dat is wel een mooi lampje van Floss. Wij krijgen korting, zonder het te vragen en denken nog, nou wat aardig! Thuis gekomen zagen wij wat kleine krasjes en hebben meteen gebeld en mondeling afgesproken met meneer Daamen, bestel maar een nieuwe en dan betalen wij de korting terug, dit was 14 november 2020. Nu vandaag en na een aantal keren bellen, meneer Daamen is dan bij klanten, belt u vandaag maar terug. NU KOMT HET: IK HEB VOOR U GEEN LAMPJE BESTELD WANT OP 14 NOVEMBER 2020 ZIJN ER 3 KLANTEN IN DE WINKEL GEWEEST EN IK MIS EEN MINIATUUR UIT DE WINKEL, IK KAN HET NIET BEWIJZEN, VOOR MIJN TANTE DURF IK MIJN HANDEN IN HET VUUR TE STEKEN EN OVER DE 2 ANDERE KLANTEN IS NIET GESPROKEN, MET ANDERE WOORDEN, U HEBT GESTOLEN! WIJ HEBBEN NIETS GESTOLEN EN KOMEN OOK ZEKER NOOIT MEER TERUG! DIT IS HET TOPPUNT! Meneer Daamen veel geluk met uw miniatuur wij distantiëren ons van uw aantijging. E. Kagchelland
Super advies en snelle service van Dimitri. Gewerkt van lampen van Davide Groppi, met advies voor top-installateur.
Slecht functionerende Davide Groppi lampen worden niet teruggenomen. Nooit weer!
Fijne winkel met mooie spullen,
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid