facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Bevers slapen

Bevers slapen

Info

Bevers slapen is een beddenspeciaalzaak van 450m2.

Geschiedenis

Bevers Slapen verkoopt de vertrouwde bedcombinaties maar ook de nieuwste technologieën. Bevers Slapen is bovendien dealer van alle bekende merken bedden, bedbodems en matrassen.

Beddenwinkel Bevers Slapen heeft in haar winkel een studio technisch slapen ingericht. In deze studio liggen alle matrassen bij elkaar zodat u matrassen kunt vergelijken, uitproberen en voelen. Bij een goed matras hoort natuurlijk ook een goede bodem. In de studio staan allerlei bedbodems



"Verhogen van uw slaapcomfort!Onze jarenlange kennis en ervaring zijn er voor u! Als specialist in de regio Gemert-Bakel, Helmond en Deurne adviseren wij u graag over de eigenschappen van matrassen en boxsprings. Daarnaast kunt u bij ons ook terecht voor complete slaapkamers, ledikanten, kussens en bedlinnen.Tevens geven wij advies over slaapcomfort dat aansluit bij uw persoonlijke wensen.U bent welkom voor een advies bij Bevers slapen, Bernhardstraat 15 te Bakel!"
Adres: Bernhardstraat 15, 5761BH Bakel, Noord-Brabant, Netherlands
Telefoonnummer: 0492-386262
Stad: Bakel
Route: Bernhardstraat 15
Postcode: 5761BH


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Daamen Interieur Daamen Interieur 292 meter Martin Visserbank opnieuw laten stofferen. Vakwerk, snelle levering en uitstekende se...
Recensies
Enorm goede service en kundige medewerkers. Denken mee in mogelijkheden om zo de best passende producten te matchen met de klant. Gaan verder dan normale slaap zaken doordat ze zich specialiseren. Je merkt dan ook dat ze uitgebreide kennis hebben en daardoor je optimaal adviseren. Erg goede ervaring mee!
Zeer goede service, na bijna 4 jaar gingen de twee electrische bedbodems kapot.. Zonder problemen opgelost door Tim en de leverancier. Top winkel.
Belangrijkste was het krijgen van oprecht en goed advies. En dát was het geval.
Vriendelijk geholpen door verkoopster, maar onduidelijk verhaal en advies. Zaak oogt gedateerd. Kostenberekening was vaag. Paar dagen later ging zomaar 10% van prijs af. Maar na bezoek aan andere beddenwinkels moet ik concluderen dat deze winkel behoorlijk aan de prijs is.
Goed en duidelijk geholpen. Snelle levering! Heel blij mee
Fijne winkel met goede service
Zo, n goede service... Heb zelf een fout gemaakt Ivm maten van beddengoed en ze hebben dit super opgelost.. Dik tevreden met hoe ze met hun klanten omgaan. Verkopen ook prima en kwalitatieve spullen.. Kan ze echt aanbevelen...
Goed geholpen. Ze nemen alle tijd voor je en slepen alle matrassen door de winkel om jouw bed samen te stellen.
Heel fijn geholpen en veel uitleg gehad en alle vragen zijn beantwoord. Dus ons nieuwe bed gaan we hier bestellen
Dikke pluim voor Bevers slaapcentrum in Bakel. Wij hebben er bijna 8 jaar geleden een luchtmatras gekocht wat vorige week lek is gegaan. Dit gemeld bij hun en zonder moeilijk te doen gelijk een nieuwe gekregen. Dit noem ik nog een service.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid