facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor D'n Iemhof Oss

D'n Iemhof Oss

Info

D'n Iemhof, hét wijkcentrum van de Osse wijk Ruwaard met zalen voor allerlei evenementen, vergader- en cursusruimtes en een biljartzaal.



"Groepspraktijk d’n Iemhof is een professionele huisartsenpraktijk die kwalitatieve en goede huisartsenzorg levert volgens de richtlijnen van de beroepsgroep. Dit doen wij met een gezellig en gevarieerd team in een goed georganiseerde praktijk, in de levendige stadswijk de Ruwaard."
Adres: sterrebos 35, Oss
Stad: Oss
Route: sterrebos 35



op zoek naar gerelateerd: Huisarts iemhof Stiens, Iemhoff en Landmeter, Huisartsenpraktijk Oss, Huisartsenpraktijk Bredero, Mijn gezondheidsnet
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Midzomerfestijn Midzomerfestijn 661 meter Midzomerfestijn
Just Bingo Lily Just Bingo Lily 3 km Organiseren van kinder en volwassen prijzen bingo's
De Talententuin De Talententuin 3 km Het is zeer goed
Blink vrijwilligerswerk Blink vrijwilligerswerk 32 km Blink bemiddelt vrijwilligers voor mensen met een beperking en hun mantelzorgers in d...
Recensies
Ook al weet de dokter je niet te helpen, een doorverwijzing krijgen is nog bijna moeilijker dan een persoonlijke ontmoeting met de koningin. Vaak werken er ook stagiaires die of te bleu zijn om je telefonisch te helpen of je gewoon afsnauwen. Ook al twee keer meegemaakt dat ik gebeld zou worden, maar simpelweg niet gebeld werd. Communicatie foutje tussen dokter en telefoniste. Gelukkig zijn sommige doktoren wel behulpzaam en kundig, maar die hebben het dan ook het drukst en dan kan je er alsnog niet terecht.
Ik ben onrespect geholpen door assistentSeyma. Ze wou me expres niet begrijpen in hele irritant manier en opgehangen. Alles wat ik wou is een afspraak maken. Dat zegt genog denk ik.
Slecht bereikbaar als je belt moet je ondanks dat je eerste beller bent lang wachten na 15 min maar opgehangen zonder iemand gesproken te hebben vind dat zeer slecht
Een aantal dagen na een voetoperatie kreeg ik benauwdheidsklachten. Dit kon op longembolie duiden. Gelukkig zag een andere huisarts wel de urgentie en kon ik daar direct terecht met een nooddossier. D'n Iemhof had geen plek en wenste me succes verder.
slecht bereikbaar; volgens de website tot 13.30 uur middagpauze maar als je belt krijg je een antwoordapparaat met de melding dat de pauze tot 14.00 uur duurt.
Anderhalf uur pauze vindt dit niet nomaal.
Verschrikkelijk. Ze erkennen je niet eens.
Gewoon slecht
De Meest asociale receptie van oss en omgeving
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid