facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor D & H advocatuur en mediation

D & H advocatuur en mediation

Info

Cliënten worden bij D&H advocatuur en mediaton geadviseerd en bijgestaan door een gespecialiseerde advocaat en mediator.

Geschiedenis

Wat is het beste moment om naar een advocaat te stappen? Als alles uit de hand is gelopen? Dat kan, maar liever eerder. Goed en tijdig advies kan veel leed besparen.

D&H Advocaten en Mediators zoekt voor u de meest geschikte oplossing voor uw problemen. Ook als het nog geen rechtszaak is. Juist dan. Wij adviseren, procederen en bemiddelen in vele soorten zaken, zowel zakelijk als privé. In de rechtszaal, maar bij voorkeur daarbuiten.

Ieder vraagstuk kent meerdere kanten en verdient een maatwerk antwoord. D&H Advocaten & Mediators geeft u en uw zaak alle aandacht. Het vinden van de beste oplossing, zowel zakelijk als persoonlijk is het uitgangspunt.

Vrijblijvend kennismaken

Heeft u een vraag voor een van onze advocaten of mediators in Tilburg e.o? Neem direct contact op met D&H.
Bel 013 544 10 20 of vul het contactformulier op onze website: www.d-hadvocaten.nl in. Een eerste intake is altijd gratis en vrijblijvend. Wij zijn door geheel Nederland actief en kunnen u bijgevolg ook bijstaan in geschillen buiten de arrondissementen Zeeland-West-Brabant en Oost-Brabant.

Adres: Ketelhavenstraat 43, 5045 NG Tilburg
Telefoonnummer: 013 5441020
Stad: Tilburg
Route: Ketelhavenstraat 43
Postcode: 5045 NG


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 17:00
Dinsdag: 09:00 - 17:00
Woensdag: 09:00 - 17:00
Donderdag: 09:00 - 17:00
Vrijdag: 09:00 - 17:00

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Bureau Boekema Bureau Boekema 7 km Debby Boekema is fantastisch om mee samen te werken. Kundig, professioneel, intellige...
VDT Advocaten VDT Advocaten 8 km Deze mensen weten op een leuke eigentijdse manier de advocaten op een menselijker niv...
Recensies
Duidelijk, vriendelijk en betrouwbaar. Doet wat een advocaat moet doen.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid