facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor D'Amore Bruidssalon

D'Amore Bruidssalon

Info

Kom shoppen in één van onze prachtige winkels in Arnhem of Amersfoort en zeg 'yes!' tegen jouw droomjurk!

Geschiedenis

Kom shoppen in één van onze prachtige winkels en zeg 'yes!' tegen jouw droomjurk!

Adres: Looierstraat 25, 6811 AV Arnhem
Stad: Arnhem
Route: Looierstraat 25
Postcode: 6811 AV



op zoek naar gerelateerd: d'amore bruidssalon amersfoort, bruidsmode nijmegen, bruidsmode arnhem, bruidsmode arnhem outlet, bruidsmode amersfoort, trouwjurk gelderland, assepoester arnhem, de sluier arnhem
Recensies
Door goede verhalen en ervaringen van vriendinnen bij deze winkel terecht gekomen. Vooraf kon ik doorgeven welke jurken ik sowieso wilde passen zodat deze ook aanwezig zouden zijn in de winkel. Vanaf het eerste moment ontzettend goed geholpen door Adriana. Zij zorgde voor een ontspannen sfeer zowel binnen als buiten het pashokje. Zij gaf haar eerlijke en professionele mening. Ik merkte dat ook zij het heel tof vond dat we samen mijn droomjurk vonden. In de keren daarna heeft zij mij opnieuw geholpen. De continuïteit was erg fijn. Ze had oog voor detail en zag dingen aan de jurk die mij zelf nog niet waren opgevallen. Maar ook dacht ze mee over hoe je het beste kon zitten/staan/lopen en vertelde ze hoe mijn jurk het beste tot zijn recht kwam. Ik heb mij op elk moment gehoord en begrepen gevoeld. Op de dag zelf heb ik gestraald in de prachtige jurk. Hij zat als gegoten en was precies zoals ik had gehoopt. Erg fijne ervaring!
Na een teleurstellende ervaring bij een andere winkel kwam ik bij D'Amore in Arnhem terecht. Hier ben ik ontzettend goed en fijn geholpen door Armine. Zij luisterde goed naar mijn wensen en budget en gaf ons rustig de tijd. De gewenste aanpassing aan mijn jurk is prachtig uitgevoerd door een coupeuse met een enorme passie voor haar werk. Ik heb mij onze gehele trouwdag prachtig gevoeld! Ook het contact via de mail en telefoon is goed. Met het uitstellen van onze bruiloft ging de winkel behulpzaam en flexibel om. Al met al een fijne, laagdrempelige winkel met hardwerkende mensen; een aanrader!
Afgelopen juni in Arnhem geweest waar ik ontzettend fijn ben geholpen! Er wordt goed uitgevraagd wat je wensen zijn en wat je voor ogen hebt en vanuit daar opzoek naar mijn droomjurk! De medewerkster Adriana wist precies wat ik wilde en haalde mijn droomjurk zonder dat ik hem zelf gezien had! Wie had dat verwacht… Ik raad iedereen aan om hierheen te gaan want dan vind je gegarandeerd je droomjurk
Sowieso een hele mooie zaak, maar ook heel fijn geholpen. Er werd goed naar me geluisterd en meegedacht, maar ook goed opgelet dat er geen jurken buiten mijn budget gepast werden. Ook toen ik niet helemaal tevreden was met de jurk, werden er direct oplossingen aangereikt om te laten zien hoe het aangepast kon worden en om ook visueel te maken hoe dit er dan uit zou zien.
Voorjaar 2022 heel erg goed geholpen en geadviseerd bij het zoeken van de juiste jurk. Ze luisterde goed en dachten proffecioneel met je mee. Ook hielden ze rekening met het budget. Ik voelde mij niet gepusht om iets te kopen. En ze zeiden het ook als iets je minder goed stond. Soms heb je van die verkoop mensen die zeggen dat alles mooi bij je staat, hier waren ze eerlijk en dachten ze mee voor je figuur en wensen. Deze plek zou ik zeker aanraden bij iedereen!
In beide winkels super geholpen door Charissa. Luistert goed naar de wensen, is enorm vriendelijk en geduldig. En ook niet onbelangrijk, ik ben geslaagd voor een jurk! Deze winkel is zeker een aanrader!
Super tevreden over de service en vriendelijkheid van de medewerkers! Super professioneel en met goed advies en precies werk dat wordt geleverd. Daarnaast is er een groot aanbod aan verschillende jurken en merken. Het was niet makkelijk, maar dankzij D’amore en Diana in het bijzonder heb ik mijn droomjurk gevonden ! Ontzettend bedankt.
Heel fijn geholpen door Maartje! Super mooie en grote winkel met genoeg keuze. Maartje wist precies de juiste jurken eruit te vissen voor mij. Al heel snel mijn trouwjurk kunnen vinden en ik kan niet wachten om hem in augustus te kunnen dragen! Al met al dus een hele prettige ervaring gehad bij D'Amore in Arnhem.
Heel fijn geholpen bij D'Amore Arnhem door Armine! Ondanks dat ik nog niet zo goed wist wat ik wilde wist zij toch precies de juiste jurken uit te kiezen en mij helemaal op mijn gemak te laten voelen. Ze gaf ook echt haar eerlijke mening en goede tips over wat bij mij past. En als extraatje heeft ze tijdens het passen ook nog even mijn haren opgestoken. Ik heb mijn droomjurk gevonden en ben helemaal happy!
Nadat ik een hele vervelende paservaring had gehad bij een andere trouwwinkel in Rotterdam, werd ik hier met open armen ontvangen. Ik had van te voren foto's doorgestuurd van ideeën en ze hadden de afspraak super goed voorbereid en al veel jurken klaar hangen. Ze snapten precies waar ik naar op zoek was en ik heb echt alleen maar jurken aan gehad binnen mijn stijl. Maartje, die mij hielp had engelengeduld, was vriendelijk, behulpzaam en gaf eerlijk advies. Zo ontzettend fijn dat er zo goed geluisterd en gekeken wordt, maar dat er ook de tijd wordt genomen. Ik heb bij D'amore mijn bruidsjurk zeker gevonden en ik kijk er naar uit over een tijdje terug te mogen voor het passen. Bedankt Team D'Amore!
Reageer op deze plaats

Routebeschrijving naar D'Amore Bruidssalon met het openbaar vervoer


Arnhem, Velperplein 110 meter
1
2
26
27
29
3
300
33
331
5
6
60
62
7
77
Arnhem, Willemsplein 280 meter
10
105
231
3
302
Arnhem, Willemsplein 280 meter
26
27
29
3
331
7
77
Arnhem, Willemsplein 290 meter
1
10
105
2
231
26
27
29
300
302
33
5
6
60
62
8
9
Arnhem, Willemsplein 300 meter
3
300
33
331
60
62
7

Recensies, routebeschrijvingen en contactgegevens voor D'Amore Bruidssalon.

Arnhem bruidswinkel

openingstijden, locatie, vervoer. Looierstraat 25 kaart stadsplattegrond, satellietweergave. D'Amore Bruidssalon adres, telefoonnummer, straatzicht, postcode, hoe u zich verplaatst. Op deze pagina vindt u bedrijven die vergelijkbaar zijn met D'Amore Bruidssalon. Op deze website kunt u uw opmerkingen en ervaringen over D'Amore Bruidssalon delen met andere mensen.

Voeg deze kaart toe aan uw website;



Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Bruidsmode de Sluier Bruidsmode de Sluier 159 meter Verkoopster Miranda wist me heel goed te helpen en heeft super creatieve aanpassingen...
De Sluier Curves De Sluier Curves 184 meter Fantastisch geholpen en mijn droomjurk gevonden! Rosalie heeft me echt super goed geh...
dreamdresses dreamdresses 233 meter Prima winkel met ruim keuze in galajurken. Heel vriendelijk en behulpzaam persone...
We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid