facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor CuteDutch

CuteDutch

Info

Originele haakpatronen van amigurumi's met een hoog knuffelgehalte.

Geschiedenis

Originele haakpatronen van amigurumi's met een hoog knuffelgehalte.



"Knuffels en amigurumi haken begint bij CuteDutch! Met onze eigen boeken en patronen zijn we gespecialiseerd in amigurumi en zelf babyspeelgoed maken, maar alles voor jouw haakhobby vind je in onze online winkel. We helpen je graag verder!"
Adres: Nijverheidsweg 17a, 2821 AT Stolwijk
Telefoonnummer: 0852732319
ln.hctudetuc@ofni
Stad: Stolwijk
Route: Nijverheidsweg 17a
Postcode: 2821 AT


Openingstijden

Maandag: 12:00 - 17:00
Dinsdag: 12:00 - 17:00
Woensdag: 12:00 - 17:00
Donderdag: 12:00 - 17:00
Vrijdag: 12:00 - 17:00
Zaterdag: 09:00 - 12:30


op zoek naar gerelateerd: cutedutch cal, cutedutch babysets haken, cutedutch zeedieren, cutedutch gelukspoppetje, cutedutch tomte, cutedutch speenkoord, cutedutch haakpatronen, cute dutch haakpakket
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Confetti op Tafel - Knutselmaterialen Kinderfeestjes Workshops Confetti op Tafel - Knutselmaterialen Kinder... 5 km Heel leuk adres voor kinderfeestjes . Aanrader.
Robecktro Robecktro 5 km Goede service, goede prijzen, klantvriendelijk en kennis van zaken. Top bedrijf.
Recensies
Heerlijke site, met super klantenservice!! Veel dingen om te handwerken, voor ieder wat wils. Elke bestelling wordt zorgvuldig en correct verpakt en verzonden!
Ik ben fan van CuteDutch. Ze hebben heel veel eigen patronen, haakpakketten en allerlei soorten garen. Ik bestel hier graag! Ze komen ook telkens met iets nieuws eigen patroon of Haakpakket. Ze leveren heel snel. Ik heb vaak ‘s avonds iets besteld en de volgende dag heb ik het al in huis. Mijn favo haakwinkel!
Als je zoekt naar "jinglebells" doe ze dan niet gelijk in je winkelmandje, maar lees even bij het produkt zelf. Besluit dan of je akkoord gaat met het betalen van een A-prijs voor B-keus, want ze kunnen niet retour en naar je duiten kun je fluiten.
Cutedutch de naam zegt het al CUTE ze hebben zulke leuke dingen. Mooie boekjes , haakpatronen, garen , materialen niets is te gek! En elke keer als je denkt er kan niets nieuws meer verzonnen worden overtreffen ze zich zelf weer! Je kan altijd via oa mail , Facebook of whatsapp hulp vragen zo ontzettend fijn. Mijn vaste webshop waar ik bestel i love IT!
Levering al een dag later. Super snel en een leuke verrassing erbij. Dank je wel. Dit was de eerste keer een bestelling bij jullie maar zekers niet de laatste keer.
Cute Dutch is helaas geen echte winkel meer ,en omdat ik dat niet wist stonden mijn zus en ik een beetje sip te kijken, maar ze hebben nog wel een webwinkel, zodat ik toch nog wat kon kopen voor de tegoedbon die ik een paar maanden geleden gekregen had . Service !
Winkel al wat te maken heeft met breien en haken, groot assortiment aan garen en bollen wol ook sparkle oogjes, je kunt je eigen werkstuk, pakket, samenstellen in de kleuren die jij mooi vind daar doen ze niet moeilijk over.
Leuke winkel, met veel keus. Vriendelijk personeel. De winkel is wel moeilijk te vinden, iets verder kijken dan je neus lang is. Ook als er iets mis gaat lossen ze het prima op. Zeer goede service
Fijne webshop, kon bestelling heel snel afhalen. Ik werd goed geholpen toen ik er nog een bol bij wilde kopen.
Je krijgt geen reactie meer op het moment dat je een bericht stuurt met een klacht. Ik bestel er NOOIT meer. zonde van je geld, tijd en energie
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid