facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Confetti op Tafel - Knutselmaterialen Kinderfeestjes Workshops

Confetti op Tafel - Knutselmaterialen Kinderfeestjes Workshops

Info

Bij Confetti op Tafel ben je aan het juiste adres voor de allerleukste knutselmaterialen, knutselworkshops en kinderfeestjes.

Geschiedenis

Bij Confetti op Tafel ben je aan het juiste adres voor de allerleukste knutselmaterialen, knutselworkshops en kinderfeestjes.

Adres: Achter de kerk 1A, 2821 AP Stolwijk
Telefoonnummer: 06-25026190
Stad: Stolwijk
Route: Achter de kerk 1A
Postcode: 2821 AP



op zoek naar gerelateerd: Kinderfeestje slijm maken Amersfoort, Kinderfeestje slijm maken Zuid Holland
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
CuteDutch CuteDutch 5 km Heerlijke site, met super klantenservice!! Veel dingen om te handwerken, voor ieder w...
Recensies
Heel leuk adres voor kinderfeestjes . Aanrader.
Onze dochter Bibi heeft hier haar eigen grote slijmparty gevierd. Wat een feest! Aan alles wordt gedacht en verzorgd door Annie en/of haar collegaatjes. Wat zeker ook een aanrader is om een workshop in de vakantie te bezoeken. En vergeet dan niet om te snuffelen tussen de leuke producten die hier nog worden verkocht.
Annie is enthousiast en onwijs leuk met kinderen. Weet bij elk feestje een geweldig knutsel resultaat te behalen. Kinderen voelen zich gezien en voelen zich thuis in haar atelier.
Hier het feestje van mijn zoontje gevierd en staat zeker voor dit jaar weer op de planning. Het is super gezellig bij annie in de winkel de kids hebben het goed. En er is niks te veel.
Super leuke en gezellige eigenaresse, enthousiast naar de kinderen, alles kan en mag. Kinderfeestjes echt op maat. Dus welkom met 10 kinderen maar ook met maar 2. Aanrader!
Kom al 5 jaar bij Confetti op tafel en iedere keer weer is het super en gaan de meiden met een grote glimlach de deur uit! En willen ze het volgende feestje weer bij Confetti op tafel! Echt een aanrader!
De meiden hebben het super naar hun zin gehad tijdens het partijtje houtbranden. Na 2 uur wilden ze nog lang niet weg!
Op zoek naar een gezellige knutselwinkel met de allerleukste knutselspullen, creatieve knutselworkshops of kinderfeestjes waar lekker kan worden geknutseld? Dan moet je bij Annie van Confetti op Tafel wezen! Zij maakt van knutselen één groot feest!
Een geweldig kinderfeestje in december gehad bij confetti op tafel! Komen zeker nog een terug voor een feestje!
Heel leuk voor de kinderen En Annie en haar dochter zijn toppers
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid