facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor CUP Espressobar

"Gezellige huiskamer sfeer."
Adres: Van Barbansonstraat 63 , Voorburg 2274 SM, NL
Telefoonnummer: 06 46348155
Stad: Voorburg
Route: Van Barbansonstraat 63
Postcode: 2274 SM


Openingstijden

Maandag: 07:30-17:00
Dinsdag: 07:30-17:00
Woensdag: 07:30-17:00
Donderdag: 07:30-17:00
Vrijdag: 07:30-17:00
Zaterdag: 08:00-17:00
Zondag: 08:00-17:00

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Coffee Works Coffee Works 1 km Met een klant van mij een heerlijk kopje koffie gedronken en overleg gehad over de ko...
Recensies
Een gezellig, leuk kleine drinkgelegenheid met een buitenteras en speelgoed voor de kinderen Kindvriendelijkheid: Veel speelgoed voor de kinderen Speciale dieetwensen: Ze hebben zowel normaal eten als het eten voor de veganist
De koffie en de boterkoek waren erg lekker Parkeren: Voor de deur was er plaats
Gezellige koffietent waar het nog draait om hoge kwaliteit leveren. De koffie is echt heel lekker en elke dag word er vers gebakken door de vriendelijke barristas.
Ondanks de lockdown nog steeds een van de beste koffie uit heel regio Den Haag. Heerlijke broodjes en taartjes. Normaal gesproken altijd een gezellig praatje. Hopelijk kunnen ze snel weer helemaal open :
Goede koffie. Ontbijt yoghurt met granola is helaas wel wat overprijsd voor de hoeveelheid en kwaliteit die je krijgt. De kwaliteit van het personeel verschilt heel erg per dag. Sommigen zijn heel vriendelijk en kundig, anderen arrogant en langzaam.
Sorry dat ik niet direct hebt gereageerd . Wat vond ik zo fijn? Juist wat een ANDERE niet hebt en niet eens van gehoord had! Om mee te beginnen je hebt LACTOSEVRIJE echte melk , Deze verandert NIET de koffie smaak zoals soja of amandelmelk. Je concurrent verderop bij de rotonde weet niet eens dat lactossevrije melk bestaat en zo als hij zij er genoeg die de klanten behoefte niet begrijpen. Jullie belegde broodjes zijn heerlijk. Compact maar divers menukaart, goede bediening, schone toilet. Jammer dat je alleen met de pin kan betalen. Ik denk dat dit een bewuste keuze was vanaf begin. Is even wennen. Wat zichtbaar en duidelijk maken hiervan zou fijn zijn. Tot gauw.
Lekkere koffie en eten, vriendelijk personeel en kindvriendelijkEten: 5/5
Heerlijke koffie, lekkere broodjes en altijd super geholpen. Ook al wonen we niet meer zo dichtbij, we fietsen hier graag wat verder voor. Echt een topplek!
Heerlijke koffie en zelfgemaakte cake/koek. Ook kakelverse lunchbroodjes met lekkere variatie aan beleg. Vriendelijke en vrolijke bediening in gemoedelijke huiskamersfeer. Ga zo door!
CUP is een knusse 'huiskamer' met constante kwaliteit koffie. Fijne plek om de krant te lezen of even bij te komen.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid