facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Coffee Works

Coffee Works
Adres: Parkweg 56 , Voorburg 2271 AL, NL
Telefoonnummer: 06 21513766
Stad: Voorburg
Route: Parkweg 56
Postcode: 2271 AL


Openingstijden

Maandag: 07:30-17:00
Dinsdag: 07:30-17:00
Woensdag: 07:30-17:00
Donderdag: 07:30-17:00
Vrijdag: 07:30-17:00
Zaterdag: 08:30-17:00
Zondag: 09:30-17:00

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
CUP Espressobar CUP Espressobar 1 km Een gezellig, leuk kleine drinkgelegenheid met een buitenteras en speelgoed voor de k...
Recensies
Met een klant van mij een heerlijk kopje koffie gedronken en overleg gehad over de koop van een volgende loungeset voor in het buitenland. Heel leuk tentje met hele lekkere koffie !!
100% de lekkerste koffie ooit! De barista's weten waar ze het over hebben en maken alles klaar met een glimlach. Ze hebben verder verschillende plantaardige melk om uit te kiezen en ook bij de zoetigheden is er veel keuze voor vegans! Ze gaan lekker vroeg open doordeweeks 07:30 zodat je ook voor werk een coffee to go kan halen, top! Ik kom hier 2-3 per week en ben volledig verpest voor elke andere koffietent. Aanrader dus!
Leuke en gezellige coffee bar. Op een mooie lokatie in hartje Voorburg. Probeer vooral de special.Service: 4/5
Eten was echt lekker! Koffie ook Eten: 5/5
Koffie was lekker en heet, appeltaart was meer een fruittaart Deze keer was de appeltaart erg lekker en de koffie melk is plantaardig, Oatly haver.
Mega leuk om gezellig coffee te drinken
Heel fijn cafe met een gezellige sfeer waar je goed kan werken. Ze hebben altijd leuke muziek op staan, maar niet te hard om er niet meer door te kunnen focussen. Vriendelijk personeel, snelle service.
Een klein glaasje sap van de supermarkt dat 3x zo duur is. En chocomel uitpak dat kort wordt voor verwamd. Het is erg slechte plek als je geen koffie neemt. Zeer teleurstellend en duur voor wat je krijgt.
Prima koffie & muffin; rare naam, Works.......
Fijne plek. Relaxt om te zijn, ook in de ochtend is het er al gezellig en ontspannen. Goede koffie. Ga het vaker bezoeken, nu nog wat conservatieve rating gegeven.Eten: 4/5
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid