facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Cruijssen Zoetwaren

Cruijssen Zoetwaren

Info

Cruijssen is een familiebedrijf wat al ruim 75 jaar bestaat en inmiddels een begrip is in Tilburg. Zij verkopen zoetwaren bij de Hasseltse Kapel.

Geschiedenis

Al ruim 75 jaar wordt elke mariamaand mei traditie getrouw onze snoepkraam opgebouwd naast de Hasseltse kapel. Door weer en wind, in regen en zonneschijn is Cruijssen Zoetwaren elke dag in mei te vinden naast de Hasseltse kapel achter hun blauwe snoepkraam.

Waar voor jong en oud de zoetwaren staan te wachten op de mensen die in de Hasseltse kapel een kaarsje hebben aangestoken. Voor de oudere is er bijvoorbeeld jodenvet, kaneelkussentjes of nougat terwijl voor de kleintjes een molentje of een zelf bij elkaar gezocht snoepzakje te halen valt. Onze blauwe snoepkraam is voorzien van een ruim assortiment met wel 200 verschillende snoep soorten. Al met al een gezellige en bijzondere jarenlange traditie die elk jaar met veel passie voortgezet zal worden.

Wij zijn dan ook de derde generatie, hierdoor hebben wij veel kennis over snoepgoed van vroeger en nu. Wij nodigen u daarom ook graag uit om in mei waar een bezoek te brengen aan onze blauwe snoepkraam bij de Hasseltse kapel.

Jan & Harrie Staps



"Elk jaar in de maand Mei openen wij traditiegetrouw onze snoepkraam aan de Hasseltse Kapel in Tilburg. De overige 11 maanden zijn wij gesloten,"

"Elk jaar in de maand Mei openen wij traditiegetrouw onze snoepkraam aan de Hasseltse Kapel in Tilburg. De overige 11 maanden zijn wij gesloten,"
Adres: Hasseltplein, 5042 AC Tilburg (gemeente)
Telefoonnummer: 0612073730
Stad: Tilburg
Route: Hasseltplein
Postcode: 5042 AC


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 20:30
Dinsdag: 09:00 - 20:30
Woensdag: 09:00 - 20:30
Donderdag: 09:00 - 20:30
Vrijdag: 09:00 - 20:30
Zaterdag: 09:00 - 20:30
Zondag: 09:00 - 20:30

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Van den Dries snoepkes Van den Dries snoepkes 4 meter Vandaag in Tilburg 2 snoeptaarten opgehaald, gemaakt door Cindy van den Dies. Zeer cr...
Jamin Jamin 4 km De leukste snoepwinkel van Tilburg!
Recensies
Ik vond t leuk en goed geregeld is.v.m.de Corona regels...t was gelukkig niet zo druk...kaarsjes aangestoken met mn kleinkids...en ze snoepjes laten kiezen.......Die wel prijzig zijn omdat t per ons gaat tegenwoordig.....n mooie jaarlijkse traditie...
Zoals altijd... Zeer tevreden.
Heerlijk snoepen vriendelijke mensen
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid