facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor CrossFit Imbellem Dordrecht

CrossFit Imbellem Dordrecht

Info

CrossFit Imbellem is dé plek in Dordrecht waar jij samen met je familie en vrienden op een leuke manier het beste uit jezelf haalt.

Geschiedenis

CrossFit is relatief nieuw en onbekend, maar door de groeiende populariteit schieten de CrossFit boxen uit de grond. Iedere box heeft zijn eigen visie. Wij vinden het voornamelijk belangrijk om zuinig om te gaan met ons lijf. Hierin willen we ons ook onderscheiden van andere CrossFit boxen. Wat kun je van CrossFit Imbellem verwachten?

- De lessen worden alleen gegeven door trainers met een sportopleiding en CrossFit certificaten. In principe kan iedereen met "CrossFit Level 1" aan de slag als CrossFit coach. Helaas ontbreekt er dan veel kennis over trainingsleer en de anatomie en fysiologie van de mens.

- Trainingsleer: een zeer belangrijk onderdeel. Als buitenstaander lijkt het vaak alsof CrossFit een "doe zo veel mogelijk, in zo kort mogelijke tijd, met zo veel mogelijke gewichten" sport is. Dit is zeker niet het geval. De lessen zijn bedachtzaam opgebouwd. Je spieren worden zo gevarieerd mogelijk geprikkeld, zodat je elke training weer een beetje sterker wordt zonder overtraind te raken. Opbouw, progressies, worden hier ook in meegenomen. Iedereen kan op ieder niveau veilig meedoen met de algemene lessen.

- Prehab, rehab en mobility: ondenkbaar in deze sport.
Dit zijn lesonderdelen die ervoor zorgen dat je ook de kleine, stabiliserende spieren in je gewrichten traint. Dit zorgt ervoor dat je veilig kracht op kunt bouwen, zonder geblesseerd te raken. Ook leer je wat je zelf kunt doen als je toch een spier hebt die vast zit.

- Mylogenics™ en sportmassage: veel mensen zitten vrijwel de hele dag. De spieren passen zich hier op aan en je natuurlijke houding wordt verstoord. Ook ontstaan er verklevingen (knopen) in het spierweefsel. Dit kan tot klachten leiden. Geen paniek, wij staan voor je klaar om je onmiddelijk van je klacht af te helpen, zodat je weer verder kunt trainen. Wacht dan niet te lang met aan de bel trekken!

- Voeding
Voeding wordt vaak onderschat, maar je bent letterlijk wat je eet. Er zijn veel verschillende visies op voeding. Het schone dieet, zonder geraffineerde suikers en e-stoffen, hoort écht bij CrossFit Imbellem. Je wilt een zo fit en gezond mogelijk lijf creëren tijdens de trainingen, dus je zult je voedingspatroon onder de loep moeten nemen om dit te stimuleren!
Door je macronutriënten op een bepaalde manier te combineren, kun je keihard vooruit gaan met je training!

- Specialty classes en workshops: CrossFit bestaat uit oefeningen uit het turnen, de atletiek en het olympisch gewichtheffen. Dit vereist flink wat techniek en vaardigheid. Om deze beter onder de knie te krijgen, bieden we speciale lessen en workshops aan.
* Olympic weightlifting
* Gymnastics
* Pose Running

(Pose running is een methode waarbij je leert om je lichaam op een natuurlijke manier te belasten tijdens het hardlopen. De belasting wordt lager waardoor het lopen veel gemakkelijker gaat en je ook niet meer geblesseerd raakt.)



"Bij IMBELLEM Dordrecht overbruggen we het gat tussen zorg en fitness om mensen een pijnvrij en fit leven te laten leiden. Wij streven naar de hoogst mogelijke persoonlijke aandacht en een top community. Door middel van groepstrainingen en personal training onder professionele begeleiding helpen wij iedereen die wil zijn of haar doelen te bereiken."
Adres: Sikkelstraat 34, 3319LJ Dordrecht
Telefoonnummer: 0643592404
Stad: Dordrecht
Route: Sikkelstraat 34
Postcode: 3319LJ


Openingstijden

Maandag: 07:00 - 12:00


op zoek naar gerelateerd: Sporten Dordrecht, Groepslessen Dordrecht, Personal trainer Dordrecht, Fit For Free Dordrecht, Ladies Only sportschool dordrecht, Fit For Free dordrecht corona, Spinning Dordrecht, Difference Dordrecht
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Pentagonsport Dordrecht Pentagonsport Dordrecht 42 meter Een fijne accommodatie met klimhal. Deze hal is leuk voor beginners maar ook gevorder...
Progress Sport & Health Progress Sport & Health 62 meter Progress staat voor vooruitgang!
Fit For Free Fit For Free 757 meter Leuke Sportschool!
Sporting Delta Sporting Delta 775 meter Ik train er al 3 jaar is een superleuke en gezellige club houd goed rekening met de r...
Reeweghal Reeweghal 2 km De rommelmarkten zijn altijd leuk. Veel kramen wisselend aanbod van spullen. Gezellig...
Femme-Vitaal Femme-Vitaal 3 km Vriendelijk, meedenkend, fijn voor alleen vrouwen
Mountain Network Dordrecht Mountain Network Dordrecht 3 km Op zoek naar een leuk actief kinderfeestje? Dit is er eentje! Goede begeleiding en na...
Sportboulevard Dordrecht - Optisport Sportboulevard Dordrecht - Optisport 3 km Fijne sportlocatie. Ik kom er zelf voor de fitnessruimte, maar het zwembad ziet er go...
SportCity SportCity 3 km Allang lid. Top service toffe sportschool. Jammer dat de zonnebank is weggehaald. En...
Sportschool Muilwijk Sportschool Muilwijk 3 km Fijne karate school met veel aandacht voor de kinderen. Mijn dochter volgt hier al le...
Muilwijk Groepsfitness Muilwijk Groepsfitness 3 km Fijne karate school met veel aandacht voor de kinderen. Mijn dochter volgt hier al le...
Workoutfitnesscentre Difference Workoutfitnesscentre Difference 3 km Fijne sportschool, ontspannen en gemoedelijke sfeer!
Silat Street Defense Silat Street Defense 3 km Al een aantal jaar maken we gebruik van de krav maga lessen van Kamato Gym voor groep...
Kangatraining Drechtsteden Kangatraining Drechtsteden 3 km Kangatraining - Jij wordt fit, terwijl je baby in de drager zit!
RetZef Cross Fitness RetZef Cross Fitness 4 km Zeer fijne sportclub, gerund door de zeer ervaren Timo Hennekes hoofdinstructeur . Kr...
Basic-Fit Basic-Fit 4 km
Basic-Fit Basic-Fit 4 km Basic-Fit is de grootste sportschoolketen van Europa met clubs in Nederland, België, ...
Recensies
Gave professionele crossfit box met ervaren coaches. The Place To Be voor Crossfit als je uit Dordrecht of omgeving komt! Headcoach Roel is zeer ervaren en laat je helemaal thuis voelen: ervaren, beginnend, jong of oud. Super sfeer!
Ben je op zoek naar een geweldig gave en top Crossfit box met super coaches die héél nauw samenwerken met héél véél kennis, eigen crossfitervaring, die véél steun, support, begeleiding, coaching en tips geven bij de WODS, personal trainingen, voeding en revalidatie dan ben je bij Imbellem - Functional Fitness and Personal Training aan het beste adres in Dordrecht en omgeving! De WODS worden gegeven aan maximaal 10 leden per les waardoor je altijd top kwaliteit en begeleiding krijgt! Er is altijd voldoende aandacht voor iedereen en er wordt goed gelet of je de oefeningen correct uitvoert! Twijfel je omdat je een blessure hebt, no worries-> Imbellem - Functional Fitness and Personal Training heeft een traject voor revalidatie waarmee ze mij en iedereen bij de personal trainingen en WODS maximaal begeleiden. Ik en iedereen kan er volop trainen en alles geven en ze hebben altijd rekening gehouden met mijn tijdelijke beperking door m'n blessure. Dit doen ze bij iedereen tot dat de blessure verholpen is. Ik had een schouderblessure die ik al een tijdje had en omdat alle oefeningen volledig worden aangepast naar wat ik wel kan, kan ik m'n schouder nu veel beter bewegen en gebruiken met full range of motion=volledige beweging in een gewricht m'n schouder is weer mogelijk! De community is héél gezellig en iedereen wordt gerespecteerd en gewaardeerd! Ik raad het iedereen van harte aan! Ik hoop tot ziens @Imbellem - Functional Fitness and Personal Training!
Crossfit Imbellem is een geweldige box. Er is ontzettend veel ruimte en het geeft je een gevoel van thuiskomen. Bij coaches Roel en Enzo ben je altijd van harte welkom voor een WOD of... gewoon om te socialisen. Beiden nemen ze je doelen serieus en zijn ze bereid om er samen met jou aan te werken.
Super blij dat ik ben gaan sporten bij Imbellem. Ik was bang voor mannen in hemdjes en dat ik moeilijke oefeningen moest doen, maar dat is daar helemaal niet. Ik kan gewoon op mijn eigen niveau sporten en voor iedere oefening is er wel een variant die ik wel kan. En de sfeer is ook heel fijn en rustig.
Na lang nadenken kan ik dit wel? Ik heb geen conditie... wat zullen ze wel niet van me denken.. toch de stap gezet en ik heb er geen spijt van! Door de kleine groepen, geduldige trainers en aanmoedigingen van iedereen gaat het steeds beter! Echt een aanrader!
Geweldig, er word gewerkt in kleine groepen waardoor er goed overzicht kan worden gehouden. Elke training is anders, fantastische sfeer onderling.
Hele prettige benadering door top coaches. Trainen in kleine groepen met de doelen die jij als persoon voor ogen hebt! Aanrader!
Nu 2 maanden bezig en zou deze manier van fit worden iedereen aanbevelen. Professionele coaching en fantastische groep mensen
Geweldige CrossFit box met gedreven en professionele coaches! CrossFit voor iedereen.
Mooie nieuwe crossfit box met zeer gedreven coaches en gezellige mensen!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid