facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Cranendonck Makelaars

Cranendonck Makelaars

Info

Voel je thuis bij Cranendonck Makelaars !



"Cranendonck Makelaars in Maarheeze heeft alles in huis voor de verkoop van uw woning.Natasha Kolsteren-Leereveld heeft als ervaren NVM-makelaar in Maarheeze de focus continu op uw belangen gericht. Samen met kandidaat-makelaar Mariëlle Swinkels onderscheidt zij zich sinds 2007 door een verfrissende en professionele kijk op de plaatselijke woningmarkt.Uw makelaar in Maarheeze, Leende, Soerendonk en BudelMet de optimale inzet van Funda, social media, overtuigende woningpresentaties, ons omvangrijke relatienetwerk en de persoonlijke benadering van onze opdrachtgevers. U en uw huis staan bij ons centraal, iedere dag weer!"
Adres: Stationsstraat 8a, 6026 CV Maarheeze
Telefoonnummer: 0495-588888
Stad: Maarheeze
Route: Stationsstraat 8a
Postcode: 6026 CV



op zoek naar gerelateerd: Huizen te koop Cranendonck, Bart Hut, Appartementen te koop Cranendonck, Www cranendonckmakelaars nl, Particulier huren Maarheeze, Appartement te koop Maarheeze, Makelaar Someren, Funda Maarheeze Moonslaan
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Bart Hut Makelaardij Bart Hut Makelaardij 77 meter Bart Hut heeft ons heel erg geholpen met onze zoektocht naar onze eerste woning. Hij ...
Recensies
Natasha is niet alleen een goede makelaar met verstand van zaken, maar vooral ook mens en dat onderscheidt haar van vele andere makelaars. Ze heeft goeie, bruikbare tips voor de verkoop en voor iedere vraag altijd persoonlijk en snel bereikbaar. Na iedere bezichtiging meteen even bellen om alles door te nemen en een babbel. Ze is erg betrokken. Wij zijn super tevreden!!
Wij zijn zeer te spreken over het contact en verkooptraject met Cranendonck Makelaars. We werden het gehele traject goed op de hoogte gehouden van alle ontwikkelingen. Voor ons erg belangrijk! Natasha is een warm en prettig persoon die de tijd voor je neemt en aanvoelt waar je behoefte aan hebt. Daarnaast is zij altijd goed bereikbaar en erg professioneel in haar vak. Dikke aanrader!
We zijn heel fijn en vakkundig geholpen bij de verkoop van onze woning. Natasha leidde onze bezichtigingen in goede banen en hield nauw contact met ons. Wij zijn super tevreden!
In de rug gestoken door makelaar. We hebben een appartement bekeken met makelaar Natascha Kolsteren van Cranendonk Makelaars, een bod gedaan en deze werd geaccepteerd door verkoper. "Van harte gefeliciteerd, ik ben zo blij voor jullie." Op maandag 12-12-2022 koopovereenkomst toegestuurd gekregen met daarbij de uitnodiging om op 16-12-2022 om 9.00 uur te komen tekenen. Op donderdagmiddag 15-12-2022, enkele uren voordat er getekend zou worden, werden we gebeld door de makelaar dat ze een andere koper had en dat ze daar mee in zee gingen. "Hoezo ?? wij hebben toch een overeenkomst." "Nee hoor! want u heeft nog niet getekend." Zo wordt een meisje van 24 jaar die dacht dat ze haar eerste appartement had gekocht in het dorp waar ze geboren is, haar droom ontnomen en is zwaar voor de gek gehouden door deze makelaar. Een zeer laakbare actie, niemand is het hiermee eens, maar zij doet dit gewoon.. De personen die mooie reviews plaatsen over deze makelaar zijn niet goed geholpen.. ze hebben gewoon GELUK gehad. U bent gewaarschuwd, voor onze dochter is het te laat.
Spontane gezellige begeleiding en had de kennis om ons in het gehele proces te begeleiden en uit te kunnen leggen wat alles inhield. Grondige voorbereiding en een mooie omschrijving voor het aanbieden van het huis op Funda. Duidelijke begeleiding tijdens de moeilijke beslissingen.
Fijne makelaardij met grote locale kennis. Klantgericht en meedenkend
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid