facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Bart Hut Makelaardij

Bart Hut Makelaardij

Info

MAKELAAR - TAXATEUR VOOR MAARHEEZE / CRANENDONCK EN OMGEVING!

Geschiedenis

Bent u op zoek naar:
Een makelaar voor de verkoop of verhuur van uw woning, begeleiding bij de aankoop van een woning, een taxatie (ook NWWI) of gewoon een advies over wonen?
En bent u benieuwd of er een ‘klik’ is en wat Bart Hut Makelaardij voor u kan betekenen?

Neem dan vrijblijvend contact op voor een kosteloos, oriënterend gesprek op 06-5775 07 07 of stuur een e-mail naar [email protected], zodat ik contact met u op kan nemen.

Úw makelaar en taxateur voor de regio Maarheeze / Cranendonck en omgeving.



"WelkomWelkom bij Bart Hut Makelaardij, uw makelaar in Maarheeze!Úw NVM­ makelaar voor de verkoop of verhuur van uw woning, begeleiding bij de aankoop van een woning,­ een taxatie NWWI of gewoon een advies over wonen!Bent u benieuwd of er een 'klik' is en wat Bart Hut Makelaardij voor u kan betekenen?Neem dan vrijblijvend contact op voor een kosteloos, oriënterend gesprek op 06-5775 07 07­ ook Whatsapp of stuur een e-mail naar [email protected], zodat ik contact met u op kan nemen.Úw makelaar in MaarheezeBart Hut"
Adres: Stationsstraat 11, 6026 CR Maarheeze
Telefoonnummer: 06 5775 07 07
Stad: Maarheeze
Route: Stationsstraat 11
Postcode: 6026 CR



op zoek naar gerelateerd: Cranendonck Makelaars, Bart Hut verkocht, Funda Maarheeze huur, Funda Maarheeze Sterkselseweg, Makelaar Maarheeze, Funda Maarheeze Kamersven, Cranendonck Makelaars Maarheeze, Cranendonck Makelaars Facebook
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Cranendonck Makelaars Cranendonck Makelaars 77 meter Natasha is niet alleen een goede makelaar met verstand van zaken, maar vooral ook men...
Recensies
Bart Hut heeft ons heel erg geholpen met onze zoektocht naar onze eerste woning. Hij is zeer betrokken en gaf aan het belangrijk te vinden om ons als starters een prettige eerste ervaring met een makelaar te geven. Dat is zeker gelukt! Hij nam vooral de tijd om ons te leren waar we op moeten letten bij het kopen van een huis en ondersteunde ons in het maken van verschillende keuzes. We kunnen Barr als makelaar zeker aanraden!
Bart is naast een prettig persoon in de omgang ook heel erg goed in zijn vak. Het is een eerlijke en oprechte man die met je mee denkt. Ik ben erg tevreden en beveel hem dan ook ten zeerste aan.
Naast het getoonde vakmanschap als makelaar heeft Bart Hut over zeer lange tijd mee te kunnen denken in de ontwikkelingen van ons als verkopers. Geduld en tact zijn de belangrijkste argumenten. Zijn focus op onze wensen en onmogelijkheden in de onzekere en turbulente woningmarkt maken dat Bart als ons als partner geholpen heeft. Partners voelen verantwoordelijkheid voor elkaar. Bart Hut bevelen wij van harte aan omdat hij zich hiermee onderscheidt.
Bart is een zeer betrokken makelaar met kennis van de markt. Is betrouwbaar, komt afspraken na, is altijd bereikbaar en geeft realistische adviezen. Wij zijn zeer tevreden
Wij zijn zeer tevreden over Bart Hut Makelaardij! Een prettige samenwerking, goed en eerlijk advies en Bart komt zijn afspraken keurig na. Kortom wij zijn heel erg tevreden, dankjewel Bart!
Mijn ervaring met Bart Hut als aankoopmakelaar is zeer positief. Hij heeft me in alle stappen van de aankoop van mijn eerste huis begeleid en was hierin zeer betrokken. Bart was erg goed bereikbaar en nam ook echt de tijd voor me, topcommunicatie! Verder heeft Bart laten zien heel veelspecifieke kennis te hebben van de huizen in de regio. Een deskundige, eerlijke makelaar die er oprecht voor je is, een aanrader!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid