facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Cosy van Tutti

Cosy van Tutti

Info

Cosy van Tutti
Hats & Caps
Speciaalzaak

Buiten onze reguliere openingstijden werken wij ook op afspraak!

Geschiedenis

Cosy van Tutti is "the place to be" in Haarlem als het om nieuwe hoeden en petten gaat. Voor zowel de dames als de heren is er een uitgebreide keus uit; Bolhoeden, flat caps / Engelse petten, trilby hoeden, baretten, hoge hoeden, panama hoeden, matelot hoed, Cowboy hoeden, regenhoeden, wat luxere baseball caps. Tevens verkopen wij de klassieke Engelse Ascot hoeden oftewel een hoed voor de moeder of oma van het bruidspaar, de pot hoedjes uit jaren 20/ 30, de flaphoeden uit de jaren 60/70 en Sherlock Holmes hoeden. Wij beginnen vanaf maat 53 t/m 64.
Ook hebben wij flatcaps voor de kids!

De naam “Cosy van Tutti” staat voor gezellig van alles, want dat is het ook. Als je binnenkomt, is het meer een chique gezellige huiskamer dan een winkel. Klanten voelen zich dan ook meteen op hun gemak.

Merken die wij zoal verkopen zijn:
- City Sport Caps, quality caps since 1898 (Made in Belgium)
- Crambes (Made in France)
-Alfonso D'este (Made in Italy)
- Fiebig (Made in Germany)
- Mayser (Made in Germany
- McBurn (Made in Germany)
- Stetson (Made in USA)
- Tesi (Made in Italy)
- Panniza (Made in Italy)
- Christy's (Made in England)

Voor de heren; vintage gilletjes, stropdassen, bretels, shawls, pochetten, butterflies, shokers, manchetknopen, mouw- en sokophouders.

Ook heeft Cosy van Tutti exclusieve paraplu's, wandelstokken, ansichtkaarten en nog veel meer leuke items in het assortiment.

Wij hopen dat jullie nieuwsgierig zijn geworden en een keertje langs komen
in de winkel.



"Cosy van Tutti is dé hoedenwinkel in Haarlem en omgeving. Wat begon als een winkeltje met een beetje van alles en ook wat hoeden en petten, is nu uitgegroeid tot een prachtige winkel met heel veel keus in hoeden en petten.Onze winkel voelt als een gezellige huiskamer, of beter gezegd een kamer die met veel liefde en zorg is ingericht. Wij zijn een familiebedrijf met hart voor de zaak en dat merk je!We verkopen diverse hoeden, petten en fascinators. Ons ruime assortiment begint vanaf maat 53 t/m maat 67. Tevens hebben wij een leuke kinderlijn maat 48 t/m 52Ook voor accessoires kunt u bij ons terecht; bretels, pochetten, vlinderstrikken, shokers, shawls, manchetknopen, zakdoeken, mooie leren handschoenen, paraplu's en wandelstokken."
Adres: Zijlvest 11 , Haarlem 2011 VB, NL
Telefoonnummer: 023 576 5610
ln.ittutnavysoc@ofni
Stad: Haarlem
Route: Zijlvest 11
Postcode: 2011 VB


Openingstijden

Dinsdag: 13:30-18:00
Woensdag: 13:30-18:00
Donderdag: 13:30-18:00
Vrijdag: 13:30-18:00
Zaterdag: 11:00-18:00


op zoek naar gerelateerd: cosy van tutti opera, hoedenzaak haarlem, cosy van tutti zijlvest haarlem, petten winkel haarlem, hoedenwinkel alkmaar, cosi fan tutte betekenis, winkel gespecialiseerd in hoeden haarlem, cosi fan tutte verhaal
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Bij Saar Thuis Bij Saar Thuis 298 meter Mooie kleren, leuke merken, hele aardige mensen!
Brand mission Brand mission 328 meter Met mijn vriendin Anne ben ik meer dan drie uur binnen geweest. We hebben genoten van...
H&M H&M 372 meter
Karin's Brocante Shop Karin's Brocante Shop 376 meter Echt een heel leuk winkeltje als je van brocante en ouwe meuk houdt. Leuke webshop oo...
Byzance Byzance 377 meter Living with Colors! Sfeervolle meubelen, woonaccessoires, lampen en sieraden. Leuk om...
Vind Lifestyle Vind Lifestyle 385 meter Leuke winkel met mooie tweedehands kleding. Ruime keuze in diverse maten, kleuren en ...
Kloffie Kloffie 452 meter Mooie dr. Martens gekocht en heel vriendelijk personeel. Kwam mij zelfs opzoeken in d...
Project 35 Project 35 459 meter Een dame die mij staande hield in de Cronjestraat en vroeg waar ik mijn pantalon had ...
Popshop Haarlem Popshop Haarlem 491 meter Veel pop veel shop, vriendelijk personeel. Heel veel keuze.
Funko Pop-shop Haarlem Funko Pop-shop Haarlem 491 meter Goede service, pops in mooie staat. Zeker een aanrader!
Sneak Up Sneak Up 534 meter Altijd de nieuwste collectie sneakers!!
Esprit Esprit 539 meter Vandaag een jas gekocht. Helaas hing mijn maat niet in het vak en was ook niet in het...
Episode Episode 541 meter Om 18:50 kregen we een deur in het gezicht gesmeten. “We zijn gesloten.”
izza izza 575 meter Leuke sieraden en accessoires
Kraal En Co Kraal En Co 575 meter
Minguz Minguz 626 meter
Lots of Leuks Lots of Leuks 643 meter Zoek je een mooie, bijzondere dames-tas? Ga dan hierheen! Mooie collectie van duurzam...
Recensies
Inmiddels twee weken geleden dat ik m'n eerste hoed heb gekocht, ik had het oprecht niet beter kunnen treffen. Ik ben onwijs vriendelijk ontvangen door de eigenaresse, en bovendien onwijs deskundig en geduldig geholpen door haar. Ik heb veel modellen en merken gepast met elke keer een ongezouten mening van de eigenaresse en eerlijk wat wil je nog meer? Ik ben enorm blij met mijn hoed en weer zeker dat ik binnenkort terug kom voor een winter hoed. Een enorme parel en verrijking voor haarlem. Tevens ook t juiste adres voor manchetknopen en strikken! Bedankt en tot snel.
Als je een hoed wilt kopen en er een fantastische herinnering aan wilt overhouden. Dan moet je hier zijn. Wat een aardige mensen!! Ze nemen alle tijd, geven prima advies en hebben een hele mooie collectie. Een winkel met sfeer. Ik kom graag en hopelijk snel weer langs.
Te gekke winkel, super vriendelijk personeel en fijne sfeer. Liefst elke maand een nieuwe pet!
Fijn geholpen in de winkel. Groot assortiment. Al meerdere malen geslaagd voor een nieuwe pet. Jammer dat er slecht gecommuniceerd word via mail.
tegekke winkel en tegekke klanten service ben zeer tevreden vertrokken met een stetson
Een snoepje van een zaak, aan de rand van het oude Haarlemse centrum. Bomvol met hoeden en petten voor dames en heren, maar ook met accessoires als strikjes, dasspelden en manchetknopen. Geniaal uitgestald door moeder, die elke millimeter ruimte benut en er soms een zoekplaatje van maakt voor dochter. Goed geadviseerd, vriendelijk geholpen.
Mega leuke gezellige hoeden winkel. Meest genoten hoe mijn vrouw verliefd werd op een hoedje die ze niet zocht. Dus maar meegenomen ... wat moet je anders. Een mega aanrader als je een leuke aparte goed zoekt.
Beste head winkel in heel Nederland!
Helaas moet ik mijn eerste hele goede review sterk naar beneden bijstellen. Vooraf moet ik melden dat de winkel een fantastisch assortiment heeft en overwegend kundig en vriendelijk personeel. De laatste keer hebben we het een stuk minder getroffen met een personeelslid. Mogelijk de bazin?Ik zocht een hoed voor mijn vriendin. Mijn vriendin en ik gaven aan dat we een al te prominent aanwezige rand niet mooi vinden. Toch bleef deze vrouw maar hoeden aandragen met dezelfde, te aanwezige, randen. Uiteindelijk hadden we de hoed genomen die ons in eerste instantie het mooist leek. Nadat de hoed op maat was gemaakt met het lint deed de mevrouw een test door tegen de flap te tikken. Dat zou moeten aantonen dat de hoed niet zou afwaaien. Enkele minuten buiten waaide de hoed drie keer af. We zijn toen onmiddellijk terug gegaan om de hoed terug te brengen. Na uitleg was de eerste reactie;"dat wordt dus een tegoed bon!" Een reactie waaruit niet veel empathie bleek. Ik begrijp het principe van een tegoedbon in situaties dat mensen voor een dagje een hoedje halen om naar een feestje te gaan om deze vervolgens de volgende dag doortrokken van rooklucht in te leveren. Uiteindelijk heb ik wel mijn geld terug gekregen omdat ik contant betaald had maar de primaire reactie was gewoon fout. Bij zulke pech dien je de klant onmiddellijk coulant tegemoet te treden. Ik was een goeie klant want dit was al mijn derde hoed met nog een vierde in het verschiet voor mijn dochter. De laatste hoed zal ik helaas elders moeten vinden. Heel erg jammer want ik was een grote fan en ook pleitbezorger voor deze winkel. Heb er al best wat mensen naar toe gestuurd. Een tip voor de mevrouw;"denk eens wat vaker na voordat u er wat uitflapt" U heeft de indruk dat u nogal primair communiceert en niet goed nadenkt en naar de mens kijkt die tegenover u zit. Kijk vooral ook per situatie hoe u uw, op zich begrijpelijke, retourbeleid vorm geeft. t"
Prima geholpen, door de dames. Met m'n grote kop is het lastig meestal onmogelijk om iets passends te vinden. Richting deze winkel gegaan omdat er op de website staat dat grote maten er ook voorradig zijn. Keuze was niet super uitgebreid t.o.v. de gangbare maten maar ook niet te beperkt. Ik heb de winkel tevreden verlaten.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid