facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Project 35

Project 35
Adres: Gierstraat 35 , Haarlem 2011 GA, NL
Stad: Haarlem
Route: Gierstraat 35
Postcode: 2011 GA



op zoek naar gerelateerd: Project 35 Haarlem telefoonnummer, Gilet Project 35, Project 35 tas, Project 35 vest, Project 35 broek, Kledingwinkel Gierstraat Haarlem, Minre, Olivia en Kate
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Popshop Haarlem Popshop Haarlem 36 meter Veel pop veel shop, vriendelijk personeel. Heel veel keuze.
Funko Pop-shop Haarlem Funko Pop-shop Haarlem 36 meter Goede service, pops in mooie staat. Zeker een aanrader!
Zara Zara 68 meter Eerst een 15 min de rij gestaan aan de kassa. Helaas de verkeerde. Opnieuw 20 min in ...
Esprit Esprit 80 meter Vandaag een jas gekocht. Helaas hing mijn maat niet in het vak en was ook niet in het...
Best Kept Secret Best Kept Secret 81 meter Dit is een van de winkels die van Haarlem een van de beste winkelsteden van Nederland...
Sneak Up Sneak Up 103 meter Altijd de nieuwste collectie sneakers!!
Byzance Byzance 245 meter Living with Colors! Sfeervolle meubelen, woonaccessoires, lampen en sieraden. Leuk om...
Vind Lifestyle Vind Lifestyle 258 meter Leuke winkel met mooie tweedehands kleding. Ruime keuze in diverse maten, kleuren en ...
Raaks Halle Raaks Halle 276 meter Leuke in store winkeltjes, vriendelijke verkopers en gezellige uitstraling. Een leuke...
Two Birds Two Birds 280 meter Wat een prachtige winkel ,en alles zo mooi ingericht .En ook nog eens hele aardige en...
NYHVN NYHVN 280 meter Leuke winkel, mooie uitstraling en een fijne sfeer. Vriendelijk personeel!
Trivaldi Trivaldi 282 meter
Lots of Leuks Lots of Leuks 289 meter Zoek je een mooie, bijzondere dames-tas? Ga dan hierheen! Mooie collectie van duurzam...
Minguz Minguz 318 meter
Portrait Portrait 331 meter
Kraal En Co Kraal En Co 331 meter
Recensies
Een dame die mij staande hield in de Cronjestraat en vroeg waar ik mijn pantalon had gekocht kwam ik verleden week weer tegen. Enthousiast vertelde ze mij dat ook zij een pantalon gekocht had bij Project 35. Sinds ik pantalons van Project 35 draag krijg ik regelmatig hierover complimenten. Laatst zat ik op het Leidseplein in Amsterdam, stapt er een jonge vrouw op mij af, wat draagt u een mooie pantalon zei ze. Mag ik vragen waar u die gekocht heeft. Ik antwoordde dat ik deze gekocht had bij project 35 in Haarlem en er inmiddels al 4 heb gekocht. Ik ga daar zeker kijken zei de jonge vrouw en liep door. Voor de 4x project 35 bezocht. En voor de 4e x hier een pantalon gekocht. De broeken blijven mooi wat betreft stof en kleur. Ik heb inmiddels 4 kleuren en zou er nog wel 1 willen. Krijg vaak complimenten als ik de pantalons draag. De prijs €35,-- is het dan ook meer dan waard. Voor de 3e x in deze dames mode winkel wat kleding gekocht. De 1e x stond de eigenaresse haar moeder in de winkel. Een vrouw met ervaring, vriendelijk en attent. 2e x stond de eigenaresse zelf met wat personeel. Eigenaresse gaf goede kleding en combinatie adviezen en wil graag verkopen, dat merk je direct. Nu de 3e x stond er een verkoopster, jong, mooi meisje en vriendelijk. Maar heeft niet wat moeder en dochter hebben. Ze doet wat ze moet doen, maar ook niet meer dan dat. Deed geen moeite om door te verkopen. Of wat ik eerder beschreef een combinatie maken. Nam diverse malen afstand of keek zelfs verschillende keren op haar telefoon. Er zullen velen zijn die dit niet zou opvallen, echter ik denk dan, kom op meid pak eens door. Uiteindelijk is wat in de kassa beland ook jouw voordeel. En het succes van verkopen geeft een goed gevoel.
Wat een leuke winkel! Hele leuke kleding en sfeer, en hele aardige, behulpzame eigenaresse!
1 van mijn favoriete boetiekjes in Haarlem. Leuke kleding en vriendelijk personeel. Zeker een aanrader om er eens naar binnen te gaan!
Heel knus en gezellig boetiekje met mooie kleding en leuke kado artikelen. Personeel was heel aardig en gaf veel persoonlijke aandacht. Ik twijfelde heel erg tussen twee truien. Kon niet kiezen. Ze hebben zelf voorgesteld de beide truien apart te houden zodat ik er rustig over na kon denken. Dát noem ik nou service! Dank Project 35 voor jullie service en persoonlijke aandacht.
Hele leuke winkel in hartje centrum van Haarlem. Heb al meerdere keren leuke kleding en sieraden gekocht. Het personeel is zeer vriendelijk en hulpvaardig en geeft de juiste adviezen. Kortom, een echte aanwinst voor Haarlem!!
Knusse concept store in gezellig straatje. Leuke wisselende kleding en sieraden collectie. Ook voor een cadeautje of hebbeding! Word altijd vriendelijk geholpen en goed geadviseerd, aanrader!
Het is altijd een genot om naar Project 35 te gaan. Afgelopen donderdag werd ik wederom zo goed en liefdevol geholpen. Ik slaag daar altijd en raad het iedereen aan om het ook zelf te ervaren. Dank jullie wel Project 35 en tot snel weer!
Leuke winkel voor vrouwen en kinderen. Geinig concept ook! Lief en leuk personeel. Moeder en dochter begreep ik Alleen een klein minpuntje is wel dat ik diverse geuren of luchtverfrissers door elkaar rook en dit behoorlijk aanwezig was. Niet lekker..
Super leuk originele winkel, met een leuke collectie kleding en hele originele kadoos en hebbedingetjes en niet te vergeten heerlijke koffie en super aardige klantvriendelijkheid van de eigenaresse en haar medewerkers!
Heerlijk boetiekje. Mooie kleding, fijne stoffen en een leuk aanbod van diverse merken. Ook cadeauartikelen en thee en koffie. Echt een aanrader!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid