facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Coop Oosterbeek

Info

Bij Coop krijg je veel lekkers en vers tegen eerlijke prijzen

Geschiedenis

Coop werd in 1891 opgericht door klanten, voor klanten. Zij wilden goede producten tegen eerlijke prijzen. En dat is waar Coop nog steeds voor staat. Wij voelen ons betrokken bij onze omgeving en zetten wij ons in voor eerlijk en vers eten van betrouwbare herkomst. Op Facebook delen we graag onze passie met jou. Like ons voor inspiratie, leuke acties & interessante weetjes.



"Coop gelooft al meer dan 125 jaar in de kracht van samen. Samen sta je sterker en bereik je meer: samen maak je 't verschil! Coop heeft ruim 300 supermarkten in Nederland. En ook online kun je boodschappen bij ons bestellen. Klanten vinden in onze winkels producten die écht lekker en goedcoop zijn. Als coöperatie staan we bovendien dicht bij onze klanten. Zij hebben inspraak in onze organisatie."
Adres: Utrechtseweg 94, 6862 AP Oosterbeek
Telefoonnummer: 026 -333 6575
Stad: Oosterbeek
Route: Utrechtseweg 94
Postcode: 6862 AP


Openingstijden

Maandag: 08:00 - 20:00
Dinsdag: 08:00 - 20:00
Woensdag: 08:00 - 20:00
Donderdag: 08:00 - 20:00
Vrijdag: 08:00 - 21:00
Zaterdag: 08:00 - 20:00
Zondag: 12:00 - 19:00


op zoek naar gerelateerd: AH Oosterbeek openingstijden, Openingstijden Aldi Oosterbeek
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Coop Coop 16 meter
Albert Heijn Albert Heijn 353 meter Vandaag met mijn vrouw weer eens een keer boodschappen gedaan. Gooit een medewerker k...
Recensies
Fijne winkel , alleen jammer dat het plus wordt.
Vandaag wilde ik een pakketje wegbrengen, maar het postapparaat was stuk. Toen ik vroeg hoelang het nog duurde werd ik enorm onbeschoft door de monteur bejegend. Het personeel van de Coop zat mij daarop uit te lachen. Niet erg vriendelijk dus..
Een bestelling gedaan via de telefoon. Heel vriendelijk geholpen
Aardig/ vriendelijk personeel. De helft van de schappen is leeg of niet aangevuld. Bij de lege flessen inleveren kun je een donatie doen, maar je weet niet aan wie/ wat.
Net vervelende ervaring gehad met mijn moeder van 80 in de winkel.Ze is slecht ter been. Mijn moeder wilde haar zorgvuldig gespaarde boekjes inleveren . Mijn moeder vraagt vriendelijk aan een caissière of dat kan. Wordt vervolgens afgesnauwd dat dat bij de klantenservice geregeld moet worden. Daar aangekomen zegt verkoopster dat maar 1 boekje per keer mag/ kan ingeleverd ivm te weinig kasgeld. Moet aangevraagd worden??? Mijn moeder heeft 3 boekjes, met een zucht werd er gezegd dat ze er 2 mocht inleveren. Wat eens zo'n fijne winkel was is mede door deze ervaring afgedaan. Jammer...
Leuke supermarkt met vriendelijk personeel
Rustige supermarkt met een goed aanbod van dagverse artikelen,ook het vriendelijke personeel valt hier op.
Kleine filiaal met niet te grote assortiment maar super aardig personeel die je graag willen helpen.
In Arnhem zie je relatief veel supermarkten van de Coop. In menige gemeente van Nederland is er hooguit één of totaal geen. In en rond Arnhem zijn er maar liefst elf. De Coop in Oosterbeek aan de Utrechtseweg is er één van. Over het algemeen zijn het echte buurtsuper, voldoen prima voor de buurt, maar zijn uiteraard wat kleiner en hebben niet het hele assortiment van COOP. Coop is al meer dan 125 jaar onderdeel van het Nederlandse levensmiddelenlandschap. De wortels gaan terug tot het eind van de negentiende eeuw. Fabrieksarbeiders kwamen toen in opstand tegen de lage lonen, hoge prijzen en slechte kwaliteit van levensmiddelen. Ze begonnen samen winkeltjes. Hier verkochten ze tegen redelijke prijzen levensmiddelen aan leden. Er kwamen steeds meer van dit soort winkels. Eerst vooral lokaal, maar door fusies ontstonden ook regionale coöperaties. In de jaren zestig kwam het grootwinkelbedrijf op. Dit maakte het steeds noodzakelijker voor coöperatieve winkels om de krachten te bundelen en zo een sterkere positie te realiseren. Helaas kwam de bundeling van krachten te laat op gang. Daardoor ging het in 1973 mis: de winkels en productiebedrijven van Coop Nederland kwamen in handen van de concurrentie. In 2001 fuseerde consumentencoöperatie Coop Nederland met ondernemerscoöperatie Codis. Met deze fusie is de basis gelegd voor het Coop van nu. Een krachtige, moderne coöperatie van consumenten en ondernemers met veel oog voor mensen en de maatschappij.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid