facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Albert Heijn

Albert Heijn
Adres: Pastoor Bruggemanlaan 1, 6861 GR Oosterbeek, Nederland
Telefoonnummer: 026 333 3634
Staat: Gelderland
District: Renkum
Stad: Oosterbeek
Route: Pastoor Bruggemanlaan
Huisnummer: 1
Postcode: 6861 GR


Openingstijden

maandag: 08:00–22:00
dinsdag: 08:00–22:00
woensdag: 08:00–22:00
donderdag: 08:00–22:00
vrijdag: 08:00–22:00
zaterdag: 08:00–22:00
zondag: 10:00–22:00

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Coop Oosterbeek Coop Oosterbeek 353 meter Fijne winkel , alleen jammer dat het plus wordt.
Coop Coop 354 meter
Recensies
Vandaag met mijn vrouw weer eens een keer boodschappen gedaan. Gooit een medewerker keihard een leeg kratje op de grond. Moet dat nou op die manier? Zéér klantonvriendelijkheid en voor mensen zoals ik met tinnitus komt dat ongelooflijk hard binnen. Het is dat mijn vrouw mij tegen hield anders had ik hem even de oren gewassen.
Mijn ervaring met de Albert Heijn in Oosterbeek is buitengewoon positief, en daarom ken ik graag vier welverdiende sterren toe aan deze supermarkt. Wat deze vestiging onderscheidt, is niet alleen de omvang van het assortiment, maar ook de doordachte indeling van de ruimte. Het uitgebreide aanbod strekt zich uit over goed georganiseerde gangpaden, waardoor klanten gemakkelijk kunnen navigeren en een breed scala aan hoogwaardige producten kunnen verkennen.nnWat het winkelen hier extra aangenaam maakt, is het uiterst vriendelijke en behulpzame personeel. Altijd bereid om vragen te beantwoorden of assistentie te bieden, dragen zij bij aan een gastvrije sfeer. Deze klantgerichte aanpak verhoogt de algehele winkelervaring en maakt boodschappen doen bij deze Albert Heijn een waar genoegen.nnDe netheid en de doordachte organisatie van de winkel voegen ook toe aan de positieve indruk. Het is een gestroomlijnde omgeving die de winkelervaring nog prettiger maakt. Kortom, de Albert Heijn in Oosterbeek biedt niet alleen een groot assortiment maar ook vriendelijk personeel, wat het tot een betrouwbare keuze maakt voor mijn dagelijkse boodschappen. Met trots ken ik deze vestiging vier sterren toe.
Voor broer gegaan en spullen gehaald. Wel vreemd dat ik al weer gecontroleerd werd. Zal wel gewoon toeval zijn geweest bij de zelf kassa.
Was wel druk,maar te doen alleen sommige artikelen weer niet aanwezig zgnam niet geleverd door fabrikant.
Prima winkel. Voelt wel een beetje krap met smalle gangpaden waar bijna altijd winkelwagens en pallets staan.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid