facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor CoolKidsParty

Info

CoolKids Party is een waanzinnig dans- en zingfeest voor kinderen. Een unieke show dat bestaat uit eigen repertoire met nummers als; "Doe maar mee", "De Warming Up", “Wij vieren feest”, “Rockster” en “De Race”.

Geschiedenis

Interactieve unieke kindershow. Met bekende maar ook eigen muziek zoals "Doe maar mee", "Wij vieren feest" en "De Warming Up". Maken van ieder kinderfeest een Coolkids feest!

Adres: Dr. Wumkesstraat 18, 9285RM Buitenpost
Telefoonnummer: +31651066394
Stad: Buitenpost
Route: Dr. Wumkesstraat 18
Postcode: 9285RM


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Ate en Bertina Ate en Bertina 459 meter Duo Ate & Bertina: hét akoestische duo voor bijzondere gelegenheden.
Mannenkoor Westerlauwers Mannenkoor Westerlauwers 939 meter Mannenkoor bestaande uit meer dan 100 mannen uit de Fries Groningse grensstreek.
Recensies
Niet eens 1 ster waardig deze commissie, plannen klakeloos een feestweek zonder maar 1 minuut na te denken of ze ook rekening moeten houden wanneer de vakantie begint, hoop dat iedereen lekker gaat werken en het een grote flop word!!!!!!!
Jammer dat de feestweek voor de bouwvak valt in 2023 / 2024. Organisatie 1 ster. De feestjes zelf 5 ster
Leuke feestweek altijd, maar besluiten in 2023 en 2024 om het voor de bouwvak te doen…
Altijd veel plezier in de feestweek alleen jammer dat in 2023/2024 de feestweek niet in de bouwvak valt... slecht gepland
Hier weten ze hoe ze feest moeten organiseren
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid