facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Ate en Bertina

Ate en Bertina

Info

Duo Ate & Bertina: hét akoestische duo voor bijzondere gelegenheden.

Geschiedenis

Ate en Bertina kunnen een bijzondere muzikale bijdrage leveren aan kerkdiensten, trouwdiensten, rouwdiensten, recepties, venementen, lezingen, enzovoort.
Bertina Grijpstra is een zeer ervaren zangeres. Ze heeft o.a. gewerkt voor Stichting Opwekking en met Dew (Frank en Marlou van Essen), Hearts United (Eric en Tanja Lagerström) en de band Sela.
Ate Grijpstra speelt al meer dan 25 jaar gitaar. Hij is docent Engels en Duits en heeft een aantal boeken en liedjes geschreven.
Samen hebben ze drie prachtige kinderen.

Adres: De Barrage 36, 9285 SM Buitenpost
Telefoonnummer: 0511445485
Stad: Buitenpost
Route: De Barrage 36
Postcode: 9285 SM


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
CoolKidsParty CoolKidsParty 459 meter Niet eens 1 ster waardig deze commissie, plannen klakeloos een feestweek zonder maar...
Mannenkoor Westerlauwers Mannenkoor Westerlauwers 1 km Mannenkoor bestaande uit meer dan 100 mannen uit de Fries Groningse grensstreek.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid