facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Comp IT Easij

Adres: Staringstraat 69 , Arnhem 6821 DN, NL
Telefoonnummer: 026 443 7777
Stad: Arnhem
Route: Staringstraat 69
Postcode: 6821 DN



op zoek naar gerelateerd: MacBook reparatie Arnhem, Computerhulp aan huis Arnhem, Viah
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Media Markt Media Markt 628 meter
Dynabyte Dynabyte 669 meter
CC House Computers CC House Computers 713 meter Ik ben al jaren vaste klant bij CCHouse. Goede service, goede prijs, en altijd vriend...
Dixons Dixons 779 meter Ik moet altijd op zoek naar iemand die mij advies kan geven. Dat duurt altijd lang, w...
Amac Amac 787 meter Nou eerlijk gezegd niet zo best!! Naar het kopen van de duurste Apple Watch in totaa...
Combine-IT Combine-IT 2 km Fijne club mensen die met je meedenken en snel actie ondernemen. Erg blij mee.
Computershop Arnhem Computershop Arnhem 3 km Ik heb niet echt een review maar wou vragen als jullie pc schoonmaken, als jullie dat...
Dixons Dixons 4 km Ik moet altijd op zoek naar iemand die mij advies kan geven. Dat duurt altijd lang, w...
Recensies
Ivm. het afweten van mijn IMAC 27 inch aanschaf 2008!! heb ik bij Comp-it-Easy een gebruikte IMAC 21,5 inch gekocht. Alle bestanden van de defecte 27 inch zijn keurig overgezet op een nieuwe SSD kaart,. Binnen 2 dagen kon ik weer beschikken over mijn PC. Ik ben in het verleden al meerdere keren bij dit bedrijf geweest en ben zeer tevreden over de klantvriendelijkheid, service en prijsstelling van de reparatie. Comp-it-Easy is een aanrader !!
Geweldig bedrijf! Ongelooflijk goed geholpen met de reparatie van de waterschade van mijn MacBook Pro 14 inch. Na bij een "Apple Certified" geoffreerd te worden voor € 1500,- ging ik op zoek naar iets anders. Via via kwam ik bij Ad van comp-it-easy terecht. We hebben lang gepraat over de gedeelde interesse voor IT. Dit is echt zo een bedrijf wat alles, heel goed kan. Voor een kleine reparatie tot het aanleggen van it systemen. Ik raad 100% aan en heb dit al eerder gedaan
Deze mensen hebben nog verstand van zaken! Bovendien prima service en klantvriendelijk! Helemaal TOP! Mvg, Jan Rientjes
Iets meer dan een jaar geleden mijn batterij laten vervangen. Tijdens het vervangen is mijn batterij geknapt en heeft die vlam gevat; wat resulteerde in een barst in mijn scherm. Deze zouden zij kosteloos vervangen. Daar moest ik wel even op wachten. Een maand werden 2 maanden, dat werden 3 maanden. Ik moest er steeds achteraan blijven gaan. Uiteindelijk is mijn scherm nooit vervangen en de accu heeft het naar iets meer dan een jaar vergeven. Personeel is wel heel vriendelijk en behulpzaam!
Vooraf heb ik Comp-it-Easy gebeld op advies van Amac! wat te doen met mijn enorm trage iMac model “late 2012”. De verouderde harde schijf zou het probleem zijn. Advies was om die te vernieuwen naar een SSD schijf/kaart. Ik heb het geweten! Wat een verademing!! Veel veel sneller nu. Had ik veel eerder moeten doen. Nu kan ik zeker nog jaren vooruit en hoef ik voorlopig geen dure investering te doen. Keurig geholpen, tussendoor op de hoogte gehouden over de voortgang en na terugkomst gebeld hoe het beviel. Bedankt voor de gouden tip en service! Zeker een aanrader mensen!
Bracht mijn MacBook Pro voor schermreparatie en had gezegd dat het touchpad, welke ook gedeeltelijk kapot was, niet gemaakt hoefde te worden. Dit hebben ze toch gedaan en ze hebben er geen extra kosten voor gerekend. Betere reparateurs vind je niet.
Er was volop paniek.... mijn mac had kuren en bij de Amac in Oss werd ik niet echt geholpen. Via Amac in arnhem kwamen we terecht bij comp-it-easy. Wat een geweldige service. Vriendelijk ontvangen en zelfs tijd voor een babbel en... we werden heel snel geholpen. Al mijn proefwerken stonden op de i-mac en maandag zou de proefwerkweek beginnen. Een dag later om 9 uur ging de telefoon en de i-mac was klaar. Mijn leerlingen zullen er niet zo blij mee zijn , maar ik was heel erg opgelucht.Bedankt comp-it-easy . Een grote pluim! Heb je dik verdiend.
Mijn Macbook Air had waterschade opgelopen met kortsluiting als gevolg. Afgaande op de goede reviews over Comp-it-easy ben ik vanuit Deventer naar Arnhem gegaan om mijn laptop te laten repareren. De medewerkers zijn klantvriendelijk en deskundig en gaan procesmatig te werk: het vereiste wordt gereinigd/vervangen, maar ook niet meer dan nodig wordt geacht. De dag erna functioneerde mijn laptop weer als voor de koffiedoop én voor een meer dan schappelijke prijs.
Apple zei dat ik niks meer met mijn laptop kon, maar de mensen bij Comp-it Easy hebben mij binnen 10 minuten geholpen! Dit bedrijf is echt een aanrader.
Ik had problemen met mijn iMac, toen ik belde kon ik hem dezelfde dag nog langsbrengen. Ik had hem binnen 48 uur weer terug! Hij werkt weer lekker snel en alle bestanden zijn nog intact. Ik ben erg tevreden over de service, ook de prijs viel me mee.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid