facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Comfortica

Comfortica

Info

De domotica pakketten van Comfortica bieden u het allerbeste op het gebied van comfort, veiligheid en energie. Comfortica biedt u de beste domotica oplossing gericht op uw behoefte, uw wens, uw leven.

Geschiedenis

Comfortica B.V is gespecialiseerd in huisautomatisering, ook wel domotica genoemd. Dit is een afgeleide van het Latijnse woord domus (huis) en tica (als verwijzing naar informatica, robotica en telematica). Bij domotica ligt de focus op het combineren en integreren van verschillende automatiseringsproducten om hier gebruikersgemak en intelligentie aan toe te voegen.

Comfortica is een domotica integrator die merkonafhankelijk werkt. Onze missie is het voor een breed publiek bereikbaar maken van betaalbare en complete domotica oplossingen. Daarbij vinden we het erg belangrijk om tijdens een adviesgesprek uw wensen en eisen helder te krijgen. Op basis daarvan creëren we een domoticasysteem dat perfect aansluit bij uw behoeften. Of dit nu om veiligheid, comfort, energiebesparing of een combinatie hiervan gaat. Onze domoticasystemen zijn modulair, dit wil zeggen; een systeem is eenvoudig uit te breiden met nieuwe functionaliteiten of apparaten. We zien vaak dat onze klanten met een basissysteem beginnen en dit binnen afzienbare tijd laten uitbreiden.

De techniek die we gebruiken is draadloos. Dit heeft als voordeel dat het domoticasysteem goedkoper is dan bekabelde varianten en dat er meer vrijheid is voor het plaatsen van sensoren en-/ of schakelaars. Ook betekent dit dat er geen hak- of breekwerk nodig is, waardoor het systeem snel en eenvoudig in uw woning kan worden geïnstalleerd. De draadloze techniek is veilig, stabiel en heeft door gebruikt van specifieke laagfrequenties geen last van andere draadloze signalen. Hiermee zorgt het voor een stabiel en betrouwbaar systeem.
De redenen om met huisautomatisering te beginnen zijn bijzonder divers. Heeft u iets in gedachte en vraagt u zich af of dit te automatiseren is? Daag ons uit en laat ons met de oplossing komen!



"Comfortica is expert op het gebied van draadloze domotica systemen. Innovatief en betaalbaar biedt ze een oplossing voor elke situatie.Comfortica is gespecialiseerd in Z-Wave domotica. Het bedrijf is opgericht door Kariem Makhlouf, dé Nederlandse Fibaro expert. Door zijn jarenlange ervaring in draadloze domotica solutions is hij een veelgevraagd expert.Comfortica heeft als clientèle niet alleen particulieren, maar ook uiteenlopende bedrijven. In zowel binnen- als buitenland. Van makelaarskantoren tot kascomplexen."
Adres: Wederiklaan 3, 7534KN Enschede
Telefoonnummer: +31 53 574 7473
Stad: Enschede
Route: Wederiklaan 3
Postcode: 7534KN



op zoek naar gerelateerd: Onderhoudscontract domotica, Domotica pakket
Recensies
Comfortica is een erg fijne partij om mee samen te werken. Er wordt goed meegedacht en alles wordt tot in de puntjes uitgewerkt. Kariem is erg professioneel en ook nog eens een heel leuk persoon!
Vanwege problemen met mijn WiFi heb ik recent de nieuwste Experiabox V12 van KPN gekregen. Daarna werkte alles weer perfect behalve het contact met mijn Raspberry waar mijn huisautomatisering op draait. KPN bleek niet in staat hun eigen V12 zo in te stellen dat het weer werkte. Met Comfortica B.V een tijdstip afgesproken waarop zij mij mbv extern inbellen zouden helpen. Kamien van Comfortica zat op het afgesproken tijdstip klaar en mbv teamvieuwer nam hij mijn computer over en binnen 10 minuten had hij de Experiabox voor mij op de juiste wijze aangepast. Uit alles bleek zijn grote deskundigheid en nu werkt alles weer! Geweldige service en nog gratis ook., een absolute aanrader!
Dit bedrijf lost al jaren al mijn domotica en connectiviteit vraagstukken op. Super service. Altijd bereikbaar en altijd een oplossing. Kan ze ten zeerste aanraden !
Heel vriendelijk. Heeft mij heel vaak geholpen met “nazorg”. Echt heel fijn. Top kerel! Ik kan hem iedereen aanraden.
Materiaal geleverd door andere partij. Veel problemen, maar Kariem komt en lost het op. Wat een topgozer.
Reageer op deze plaats

Recensies, routebeschrijvingen en contactgegevens voor Comfortica.

Enschede automatiseringsdienst

openingstijden, locatie, vervoer. Wederiklaan 3 enschede woningbeveiligingsbedrijf kaart stadsplattegrond, satellietweergave. Comfortica adres, telefoonnummer, straatzicht, postcode, hoe u zich verplaatst. Op deze pagina vindt u bedrijven die vergelijkbaar zijn met Comfortica. Op deze website kunt u uw opmerkingen en ervaringen over Comfortica delen met andere mensen.

Voeg deze kaart toe aan uw website;



Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Moneybird Moneybird 4 km Ik werkte voorheen met spreadsheets en dit is snel overzichtelijk en duidelijk. Bij M...
NovaSystems NovaSystems 6 km Snelle service, probleem snel opgelost
We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid