facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Moneybird

Moneybird

Info

Online boekhouden was nog nooit zo leuk! Of je nu alleen facturen wilt versturen of je volledige boekhouding wilt bijhouden, in Moneybird doe je dit met plezier! Ideaal voor starters, kleine ondernemers en zzp'ers! Meld je aan op www.moneybird.nl.

Geschiedenis

Welkom op de Facebook pagina van Moneybird. Indien je vragen of opmerkingen hebt over Moneybird staan we klaar om deze te beantwoorden!

We respecteren ieders mening, ook indien dit niet overeen komt met onze opvattingen. Opmerkingen over Moneybird of haar dienstverlening zijn daarom toegestaan. Het helpt ons om Moneybird te blijven verbeteren. Om jou en je medeondernemers zo goed mogelijk te kunnen helpen hebben we een aantal regels opgesteld.

• We proberen je ze goed mogelijk te helpen via Facebook, maar kunnen je ook doorverwijzen naar andere kanalen indien deze een betere mogelijkheid bieden om jouw vraag te beantwoorden.

• Vanwege privacy redenen adviseren we je om geen persoonlijke gegevens, zoals inloggegevens en wachtwoorden, openbaar te plaatsen. Mocht dit toch gebeuren dan behouden we, voor je eigen privacy, het recht deze berichten te verwijderen. Indien deze gegevens noodzakelijk zijn om jouw probleem op te lossen, adviseren we je om dit via een privébericht of e-mail te doen.

• We houden niet van beledigingen, schelden, grof taalgebruik, misleiding of discriminatie. Daarom behoudt Moneybird het recht deze berichten te verwijderen.
Kritische en/of negatieve berichten worden gebruikt om Moneybird en haar dienstverlening te verbeteren. We zien liever niet dat deze Facebook-pagina wordt overheerst door herhaaldelijke discussies. We behouden daarom het recht om deze discussies of specifieke reacties te verwijderen. Mocht je specifieke wensen hebben ter verbetering van Moneybird of haar dienstverlening, dan kun je dit uiteraard kenbaar maken.

• We doen ons best om je vragen zo goed mogelijk te beantwoorden. We beantwoorden echter geen vragen over vertrouwelijke, strategische en commerciële gegevens van Moneybird. We hopen op je begrip hiervoor.

• Commerciële berichten of advertenties in welke vorm dat ook worden niet geaccepteerd. Deze berichten zullen daarom ook worden verwijderd.
Het plaatsen van persoonsgegevens, zoals namen, e-mailadressen en telefoonnummers is niet toegestaan en worden verwijderd.

• Het plaatsen van berichten op deze Facebook pagina valt onder je eigen verantwoordelijkheid. Moneybird is daarom niet aansprakelijk voor directe en/of indirecte schade die het gevolg zijn of verband houdt met berichten die op deze pagina geplaatst zijn.

We doen ons best om je op een zo prettig mogelijke wijze te helpen. Mocht je vragen of opmerkingen hebben, dan horen we graag van je!

Behalve op Facebook is Moneybird ook bereikbaar op Twitter via http://www.twitter.com/moneybird en per e-mail via [email protected].
Voor veel gestelde vragen kun je kijken op http://www.moneybird.nl/support.

Adres: Moutlaan 35, 7523MC Enschede
Stad: Enschede
Route: Moutlaan 35
Postcode: 7523MC



op zoek naar gerelateerd: moneybird contact, moneybird alternatief, moneybird gratis, moneybird opzeggen, moneybird review, pricing moneybird, moneybird app, moneybird banktransacties
Recensies
Ik werkte voorheen met spreadsheets en dit is snel overzichtelijk en duidelijk. Bij Moneybird moet je 3/4 handelingen doen om een transactie te koppelen en vaak worden de transacties niet goed in geladen. Enorm veel kopzorgen omdat het een systeem is dat niet met je mee wil werken. Geen aanrader.
Ik had een review op de site van Moneybird geschreven over een accountant die mijn administratie deed. Echter wilde Moneybird deze review niet plaatsen omdat deze niet positief was. Volgens mij helpen negatieve reviews ook om een goede keuze te maken voor een accountant die met Moneybird werkt. Moneybird had mij kunnen vragen of ik de review nog zou willen herzien, en i.p.v. 1 ster wellicht 2 of 3 sterren zou willen geven. Daar had ik zeker over na willen denken. Maar een review niet plaatsen is in mijn ogen onacceptabel.
Wij vinden Moneybird een prettig en duidelijk boekhoudprogramma. Facturen zijn eenvoudig aan te passen in de eigen huisstijl en de verzending van facturen gaat zeer vlot. Ook via de app is het makkelijk om facturen aan te maken en het overzicht bij te houden.
Ik ben zo slordig en onzorgvuldig met mijn administratie. Maar Moneybird zit zo in elkaar dat fouten maken haast onmogelijk is. na 4,5 jaar nog steeds elke dag blij om de app te openen.
Ontzettend tevreden over vrijwel alles wat Moneybird te bieden heeft! Onze administratie ziet er super uit en factureren en betalen gaat onwijs simpel! Aanrader!
Na contact met Moneybird mijn review aangepast. Heel aardige mensen. Het boekhoudprogramma is overzichtelijk en plezierig in het gebruik.
Als zelfstandig ondernemer werk ik al een langere tijd met facturering via Moneybird. Echt top!
Deze applicatie raad ik echt af. Na verloop van tijd wordt het alleen maar slechter en slechter. Compleet onlogisch en onoverzichtelijk, onduidelijke symbolen, eindeloos veel onnodige tabbladen en vooral veel onnodig klikken. Zeer frustrerend en tijdrovend werken.
Moneybird bevalt prima. Enige nadeel is dat ze geen kilometerregistratie hebben, ze ontwikkelen veel functies zoals een eigen bankpas die ik niet nodig heb, maar helaas nog steeds geen kilometerregistratie.
Prettig systeem, maar de klantenservice is echt werkelijk om te huilen. Vandaar minder sterren.
Reageer op deze plaats

Recensies, routebeschrijvingen en contactgegevens voor Moneybird.

Enschede product/dienst

openingstijden, locatie, vervoer. Moutlaan 35 enschede zakelijke dienstverlening kaart stadsplattegrond, satellietweergave. Moneybird adres, telefoonnummer, straatzicht, postcode, hoe u zich verplaatst. Op deze pagina vindt u bedrijven die vergelijkbaar zijn met Moneybird. Op deze website kunt u uw opmerkingen en ervaringen over Moneybird delen met andere mensen.

Voeg deze kaart toe aan uw website;



Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
The cee spot The cee spot 99 meter Fijne plek met fijne werkruimtes, maar ook een toffe community met entrepreneurs in v...
Jan Duurzaam Jan Duurzaam 177 meter Nee, Nee sticker op de brievenbus. Er wordt toch gewoon reclame in de bus gedrukt.
Taxi Horst Taxi Horst 237 meter Afspraak niet nagekomen. Het was er druk bij Freshtival maar ze zijn gewoon niet op k...
Keuter Makelaars Keuter Makelaars 319 meter ik heb zeer slechte ervaring als koper met de directeur makelaar. . Vuilnis, achterge...
Gins & More Gins & More 359 meter 5 april 2020, Gins & More bij Gastrobar Bij Rozendaal. Verschillende horecabedrijven ...
SQOOP Online Marketing SQOOP Online Marketing 525 meter Sinds een paar maanden werken we samen met Sqoop. Deze samenwerking bevalt goed. De e...
BOS Makelaars BOS Makelaars 546 meter BOS Makelaars Enschede
Uitvaartfotografie Jacqueline Van Osenbruggen Uitvaartfotografie Jacqueline Van Osenbrugge... 947 meter Discreet en respectvol, met gevoel voor sfeer en detail, maak ik op gepaste afstand ...
ClubVog ClubVog 1 km ClubVOG is het enige administratie systeem voor sportclubs om hun VOG administratie g...
Solaric Solaric 1 km Offerte aangevraagd, direct reactie en binnen enkele dagen bezoek gehad. Maar toen bl...
La Stans Chocolaterie & Patisserie La Stans Chocolaterie & Patisserie 1 km Wauw, vanavond een workshop gevolgd bij La Stans. Wat een passie heeft eigenaar Denni...
Finovion Enschede Finovion Enschede 1 km HET BESTE VAN TWEE WERELDEN. Vanuit de administratieve basis, de innovatieve ICT-stra...
Hulp in Huis Hulp in Huis 1 km Voor alle hulp bij het vinden van iemand in de huishouding. Huishoudtips & tricks. Si...
Gavoorgroei Gavoorgroei 2 km Vandaag weer top samen gewerkt aan mijn zichtbaarheid met Rianne van Ga voor Groei
Nihil Clothing Nihil Clothing 2 km Not just for climbing.
Luxury Food Enschede Luxury Food Enschede 2 km luxury foods are those foods that offer highest nutritional value, a refinement in t...
fotolien.nl fotolien.nl 2 km new-born fotografie, babyfotografie, kinderportretten, bruidsreportages en uitvaartfo...
Stadshuys053 Stadshuys053 2 km Wat een geweldige, mooie locatie! Ruim, sfeervol, warm en luxe! Annemarie is een fant...
We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid