facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Coccole

Coccole

Info

Feestje, (bedrijfs)borrel of ander evenement? Wij komen graag voorrijden met onze stoere brandweerbus om het nóg gezelliger te maken!

Geschiedenis

Als hobby-kok met een passie voor eten en een wens om zoveel mogelijk mensen te laten genieten van mijn kookkunsten is in 2017 een grote wens uitgekomen: de start van een foodtruck! Vanuit mijn omgebouwde Oostenrijkse brandweer bus maak ik de heerlijkste gerechten klaar zoals luxe broodjes voor de lunch maar ook complete Indonesische buffetten bij mensen thuis of de lekkerste Indonesische saté op feesten, partijen en festivals.



"Met een passie voor eten en wens om zoveel mogelijk mensen te laten genieten van mijn kookkunsten is in 2017 een grote wens uitgekomen: de start van een foodtruck ! Vanuit mijn omgebouwde Oostenrijkse brandweer bus maak ik de heerlijkste gerechten klaar: complete Indische of mediterrane buffetten, de lekkerste saté, luxe borrelhapjes of finger food. Alles is mogelijk op feesten, partijen, festivals, buurtkeukens of gewoon thuis."
Adres:
Telefoonnummer: 06 24836317
Stad: Bunnik


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Biertap-shop.nl Biertap-shop.nl 407 meter Goede informatie en degelijke spullen. Voor een privé projectje wilde ik een biertap ...
Biertap.eu Biertap.eu 407 meter Mooi merk biertaps en accesssoires met professionele medewerkers
BHG BHG 1 km Prima Voor elke vorm van gastvrijheid.
Fort Vechten Fort Vechten 3 km Onze etappe van het Waterliniepad ging dwars over het terrein van Fort Vechten. Bijzo...
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid