facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Coach Bart - Het Coachkwadrant

Info

Het CoachKwadrant biedt verschillende vormen van coaching aan waarmee je je leven de richting kunt geven die jij wil.

Geschiedenis

In confrontatie met jezelf leer je je reacties kennen zodat je op een constructieve en positieve manier je doelstellingen leert te formuleren en behalen. Het is aan mij als coach om zonder oordeel te observeren en je verder te helpen op een manier die bij jou past. Mijn life coaching is een maatwerktraject. Ieder mens is anders, elk traject uniek. In het coachtraject gaat het niet om wat ik wil of vind, maar wat jou helpt.



"Het coachkwadrant specialiseert zich in familieopstellingen, relatietherapie en bedrijfscoaching. Of het nu gaat om persoonlijke groei, relaties of het bedrijfsleven, vaak zijn het de kleine dingen die de grote problemen veroorzaken. Daar confronteer ik jou mee en help ze te analyseren. Ik motiveer en stimuleer zelfontwikkeling, onafhankelijkheid en het behoud van zelfstandigheid. Als coach ondersteun ik jou door je te laten zien waar wrijving, blokkades en valkuilen mogelijk zitten en geef suggesties hoe je erom heen kan lopen. We streven naar een versie van jezelf waar jij en niet perse een ander gelukkig van wordt. Pas dan kan je constructieve relaties aangaan, onderhouden en behouden. Niet alleen met een ander, maar ook met jezelf."
Adres: Havendam 12, 3161XB Rhoon
Telefoonnummer: 0622118860
Stad: Rhoon
Route: Havendam 12
Postcode: 3161XB


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Hart4organizing Hart4organizing 604 meter Wil jij dat ook? Orde in je huis, je administratie en je financien? Samen aan de slag...
De Luisterplek De Luisterplek 1 km "De Luisterplek biedt een alternatief voor mensen die met iets rondlopen wat ze ...
Sense and Mind Sense and Mind 2 km Bij Sense and Mind kun je terecht voor inspirerende workshops en diverse yogalessen. ...
Step2advice.nl Step2advice.nl 4 km Adviseren, begeleiden en ondersteunen van organisatie, team en individu op het volled...
Recensies
Ben meerdere keren bij zijn dansavonden geweest en al deze avonden waren prachtig. Zo mooi hoe hij emoties aan beweging weet te koppelen. De sfeer is heel ontspannen, respectvol en liefdevol. Ook heb ik genoten van een dag familieopstellingen door Bart en Arne georganiseerd en verzorgd. Wat een geweldige dag. Heel veel geleerd, een fantastische ervaring. Bart is een geweldig persoon, die zijn werk met passie doet. Het heeft mij enorm geholpen mijzelf te leren kennen en te begrijpen.
Bart doet zijn werk met plezier, en dat is duidelijk te zien! Zelf heb ik genoten van een dansavond en een dag familieopstellingen. Dit heeft mij o.a. erg geholpen om meer inzicht te krijgen in mezelf. Bart luistert goed naar je en doet dit met alle liefde. Hierdoor vindt ik Bart een geweldige coach en raad ik het iedereen aan om een keer met Bart in gesprek te gaan.
Bart Christiaens is een sympathieke en betrouwbare professional voor onder meer familieopstellingen, coaching en systemisch werk. Bart is gespecialiseerd in opstellingen met de drie innerlijke kinderen van een cliënt en hij werkt ook met Identiteitsgerichte psychotraumatheorie en therapie IoPT.
Onwijs bedankt voor de fijne energie en het faciliteren van de opstellingen dag. Zeer welkom gevoeld. Goede verzorging op holistisch :- niveau: zowel opemotioneel, geestelijk, fysiek als energetisch vlak. Ik kijk uit naar de volgende dag.
Wat een bijzondere dag was dit voor ons. Een warm en fijn onthaal, een heerlijke lunch en een prachtige opstelling. Dank voor deze liefdevolle dag. Warme groet, Stefan en Cindy
In een prettige sfeer heb ik veel geleerd over Familieopstellingen en mezelf, leuke mensen ontmoet en heerlijk gegeten.
Onwijs bedankt voor de goed verzorgde dynamische, energieke, energetische dag in een fijne ongedwongen sfeer met een groep mooie mensen!
Super leuke en afwisselende avond gehad afgelopen zaterdag bij Bart en Arne. Heerlijk gedanst in een ongedwongen sfeer, het thema was grenzen afbakenen. We hebben op verschillende manieren geleerd hoe je fysiek grenzen af kan bakenen door middel van dans. Het in harmonie samen zijn met de groep was ook een fijne en warme ervaring. Als extra bonus de heerlijke gezonde hapjes en advies van Arne, een geslaagde avond!
Het was een superleuke dansavond! Iedere oefening werd van te voren duidelijk door Bart of Arne uitgelegd. Daarna ook nog een lekker en gezond hapje en een drankje. Echt een aanrader!
“Al op de middelbare school besloot ik nooit voor een baas te gaan werken. Vrijheid, dat was wat ik nastreefde in mijn leven. Aanvankelijk beviel me dat jarenlang prima, maar op een gegeven moment liep ik steeds meer tegen een muur op. Ik wil van alles, begin aan van alles, maar vind het heel moeilijk dingen ook af te maken. Als gevolg van deze onbalans begon ik me zelfs depressief en neerslachtig te voelen. Met mijn ‘probleem’ heb ik psychologen, een psychotherapeut en andere hulpverleners bezocht. Niemand kon mij verder helpen doordat ik binnen de kortste keren door had wat de hulpverlener wilde horen en zo het gesprek al snel naar mijn hand zette. De aanpak van problematiseren bleek mij niet te liggen. Gelukkig dat ik op een dag de praktijk van Bart binnenkwam. In plaats van mijn situatie negatief te benaderen vanuit een probleem, laat hij mij zien wat een enorm scala aan mogelijkheden er voor me ligt en hoe daarin te navigeren en dat het tegelijkertijd heel belangrijk is om vrijheid vanuit een duidelijke structuur tegemoet te treden. Hij heeft mij geleerd mezelf te accepteren en structuur aan te brengen in mijn bezigheden. Iets wat ik vanuit mezelf heel slecht kan. Na een bezoek aan Bart lukt het mij wekenlang mijn werkzaamheden goed te plannen en tevens uit te voeren wat een heerlijk bevrijdend gevoel geeft. Telkens wanneer ik merk dat ik begin terug te vallen in mijn oude drukke chaos in mijn hoofd maak ik een nieuwe afspraak waarna ik er weer voor een hele tijd tegen aan kan.”
Reageer op deze plaats

Routebeschrijving naar Coach Bart - Het Coachkwadrant met het openbaar vervoer


Poortugaal, Zwembad Albrandswaard 200 meter
612
Poortugaal, Zwembad Albrandswaard 210 meter
602
612

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid