facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor CM Customs

CM Customs

Info

Bij CM Customs kun je terecht voor custom made interieur, leder herstel maar ook voor geborduurd/bedrukte kleding, car wraps, raam folie en stickers.



"CM Customs staat garant voor het beste en mooiste custom interieur voor jou geliefde auto!CM Customs staat ook wel bekend als De man van de custom stuurtjes in de auto/tuning scene van Benelux.Naast custom stuurtjes kan het team van CM Customs het interieur van uw wagen ook volledig naar smaak maken, denk hierbij aan de stoelen, deurkaarten, dashboard of hemel bekleding.Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?Twijfel niet en neem contact met ons op via [email protected] ook onze Facebook en Instagram pagina om een impressie te krijgen wat wij allemaal realiseren!"
Adres: enschede, Enschede
Stad: Enschede
Route: enschede


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 22:00
Dinsdag: 09:00 - 22:00
Woensdag: 09:00 - 22:00
Donderdag: 09:00 - 22:00
Vrijdag: 09:00 - 12:00
Zaterdag: 09:00 - 12:00


op zoek naar gerelateerd: cm customs prijzen, bmw stuur bekleden
Recensies
Door gedeelde goede ervaringen op het BMW Z3 forum contact opgenomen met Chico de eigenaar van CM Customs. Het lederen stuur van mijn 25 jaar oude BMW Z3 zag er niet meer uit. Chico heeft mijn doel om de auto weer in de oude orginele staat terug te brengen weer een stuk voltooid. Door goede communicatie, adviezen en onderling overleg heeft hij van een oud lelijk stuur mede dankzij Stipt materialen, nooit doen dus! van het stuur weer een prachtig sieraad gemaakt. Uiteraard zijn de stiksels volgens oem-patroon uitgevoerd. Voor mij is er geen twijfel, als er iets op bekledingsgebied aan mijn auto moet gebeuren, gaat hij direct naar CM Customs.
Aangezien ik mijn originele stuur niet echt mooi meer vond ben ik gaan zoeken naar een bedrijf die mij stuur kom herbekleden. Na vele goede recensies te hebben gelezen ben ik uitgekomen bij CM Customs. Meteen goed contact en samen mijn wensen besproken. Toen mijn nieuwe stuur klaar was zag het er nog mooier uit dan ik had gehoopt. Zeer strak en mooi werk geleverd en heel erg blij met mijn nieuwe stuur.
Een van de eerste dingen op het to-do-lijstje na aanschaf van mijn nieuwe auto een week of 3 geleden was het aanpakken van het verweerde stuurtje. Via een aantal goede verhalen van kennissen ben ik bij CM Customs uitgekomen en daar heb ik écht geen enkel moment spijt van gehad. Ideaal dat het mogelijk is om je huidige stuurtje in te ruilen voor een 'custom' stuurtje, met behoud van de knoppen en functionaliteit. Na overleg met Chico heb ik gekozen voor een prachtig stuur, passend bij de kleurstelling van mijn auto zie bijgevoegde foto voor het eindresultaat. Mijn huidige stuur kon ik op locatie inruilen voor dit prachtige stuur én binnen 10 minuten was het overzetten gepiept met een lekker bakje koffie, ook dat nog. Alles werkt naar behoren, het leer is werkelijk prachtig en je kunt overduidelijk zien dat dit vakwerk is. Tienmaal beter dan het stuurtje dat van de band uit de fabriek van Volkswagen is komen rollen en misschien nog wel meer. Daarnaast kun je aan alles merken dat Chico passie heeft voor zijn 'uit de hand gelopen hobby', ook dat is erg aanstekelijk en vanaf dat moment heb je zeker weten geen spijt van je aankoop. Je gaat mij binnenkort zeker terugzien voor de lederen bekleding van de stoelen en ik kan iedereen aanraden om eens een kijkje te nemen op de Instagram-pagina van CM Customs. Als ik dan tóch een minpuntje mag noemen is het dat ik voortaan bij elke auto die ik ga aanschaffen direct bij je op de stoep sta voor een nieuw stuurtje en de rest van het interieur ;-
Vakmanschap is meesterschap! In Twente heb je natuurlijk bierbrouwerij Grolsch. De bierbrouwer heeft lange tijd de slogan “vakmanschap is meesterschap” gebruikt. CM Customs mag deze slogan wat mij betreft ook gebruiken. Chico levert met veel gevoel voor detail en precisie zijn werk af. Het stuurwiel is perfect gemaakt en het voelt ook meteen premium. De kwaliteit zie je aan hoe de stiksels gemaakt zijn en hoe strak en netjes alles met de hand gemaakt is. Kan CM Customs absoluut aanraden! Zoek je kwaliteit en mooie creaties dan ben je hier op het juiste adres.
Custom stuur laten maken voor m’n Audi S5. Eigenaar is bereid om mee te denken zodat het eindresultaat helemaal naar wens is. Communicatie verloopt vlot en het stuur ziet er super uit! Echt vakmanschap. Het oude stuur kon ik gewoon inruilen na ontvangst van het nieuwe. En dat allemaal voor een zeer competitieve prijs!
Via google gezocht voor een bedrijf die custom stuurwielen maakt zo terecht gekomen bij CM Customs, Top service, snelle reactie en een super eind product.
Na een paar kleinere klussen gedaan te besloten mijn deurpanelen opnieuw te laten bekleden door cmcustoms en andere gordels te late plaatsen. Chico gaf aan na 3 weken te kunnen beginnen met het opnieuw bekleden van waar is me akkoord ging. Intussen zit ik al 3 maanden te wachten en krijg geen contact meer met chico niet via mail en via facebook zo goed als het de 1e paar keer ging zo slecht gaat het nu
Zeer vakkundig en goede communicatie. 4 weken geleden het stuur besteld en morgen is het eindelijk zover! Kan niet wachten! Zeker een aanrader om met Chico zaken te doen al moet het stuur nog gemonteerd worden.
Voor mijn merkdealer was het niet mogelijk om voor het aflopen van de APK de beschadigde gordels in de juiste kleur te leveren. Door hen getipt om met CM Customs contact op nemen. Uitgebreide kleurenstalen, waardoor het toch mogelijk was om de goede kleur gordels te krijgen. Vakkundig ingebouwd.
CM Cutoms levert mooi werk af en verzorgt! Duidelijke afspraken en Chico is een uiterst vriendelijke man die tijd neemt voor een babbel!
Reageer op deze plaats

Recensies, routebeschrijvingen en contactgegevens voor CM Customs.

Enschede auto-aanpassingen

openingstijden, locatie, vervoer. enschede kaart stadsplattegrond, satellietweergave. CM Customs adres, telefoonnummer, straatzicht, postcode, hoe u zich verplaatst. Op deze pagina vindt u bedrijven die vergelijkbaar zijn met CM Customs. Op deze website kunt u uw opmerkingen en ervaringen over CM Customs delen met andere mensen.

Voeg deze kaart toe aan uw website;



Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Bruinenberg Schadeherstel Bruinenberg Schadeherstel 3 km Vriendelijk en goede service
Autosoft Racing Team Autosoft Racing Team 3 km Hele fijne partner! Al jaren zijn wij klant en ze staan altijd voor je klaar!
We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid