facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Bruinenberg Schadeherstel

Bruinenberg Schadeherstel

Info

Bruinenberg schadeherstel in Enschede helpt u bij het herstellen van schade aan auto’s. Spotrepair, uitdeuken en alle soorten spuitwerk is onze specialiteit.

Geschiedenis

Schadeherstel aan auto’s is geen sinecure. U als klant verwacht immers dat de schade op een onzichtbare manier wordt verholpen. Zo goed als nieuw, als dat mogelijk is. Daar is expertise voor nodig, de juiste gereedschappen en een vakman met veel ervaring. Dat is dan ook de reden dat u dit maar beter kunt overlaten aan een gerenommeerd schadeherstel bedrijf als Bruinenberg.

Bruinenberg schadeherstel staat geheel tot uw dienst en begrijpt dat u niet lang wilt wachten tot dat de schade aan uw auto is verholpen. Daarom maken wij ons hard voor een uitstekende dienstverlening op het gebied van schadeherstel. Neem gerust contact met ons op als uw auto schade heeft opgelopen.

Adres: Winterweg 11, 7532 PA Enschede
Telefoonnummer: 053 430 72 25
Stad: Enschede
Route: Winterweg 11
Postcode: 7532 PA


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 17:30
Dinsdag: 08:00 - 17:30
Woensdag: 08:00 - 17:30
Donderdag: 08:00 - 17:30
Vrijdag: 08:00 - 17:00
Zaterdag: 10:00 - 13:00

Recensies
Vriendelijk en goede service
Goed geholpen en zeer tevreden met het resultaat. Zeker de moeite waard bij eventuele schade hier een bezoek te brengen!
Echte aanrader schade in 2 dagen hersteld een een leenauto gekregen 5 sterren!
Vriendelijk personeel en goede hulp gehad
ik had schade aan de bumper en dit bij Bruinenberg laten spuiten.. Super gedaan en ik ben erg tevreden ook over de prijs!!
Zeer vakkundig herstelbedrijf. Toppers.
Super spuitwerk, had krassen op de auto en je ziet er niets meer van zo hoort het ook natuurlijk! Top geholpen
Zeer vriendelijke vent de eigenaar, erg behulpzaam in handelen en advies. Zeker niet te beroerd moeite te doen en je bij te staan. Had echt het gevoel te hebben dat je hier in goede handen bent.
Reageer op deze plaats

Recensies, routebeschrijvingen en contactgegevens voor Bruinenberg Schadeherstel.

Enschede schadeherstelbedrijf

openingstijden, locatie, vervoer. Winterweg 11 enschede auto-aanpassingen kaart stadsplattegrond, satellietweergave. Bruinenberg Schadeherstel adres, telefoonnummer, straatzicht, postcode, hoe u zich verplaatst. Op deze pagina vindt u bedrijven die vergelijkbaar zijn met Bruinenberg Schadeherstel. Op deze website kunt u uw opmerkingen en ervaringen over Bruinenberg Schadeherstel delen met andere mensen.

Voeg deze kaart toe aan uw website;



Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Cosmic Repair Cosmic Repair 1 km Nette prijs, en vooral net spuitwerk geleverd. Tevreden mee
CM Customs CM Customs 3 km Door gedeelde goede ervaringen op het BMW Z3 forum contact opgenomen met Chico de eig...
Autosoft Racing Team Autosoft Racing Team 6 km Hele fijne partner! Al jaren zijn wij klant en ze staan altijd voor je klaar!
Autoschade Stoeten Autoschade Stoeten 7 km Intake erg positief, bereid om flexibel met de herstelkosten om te gaan en naast de e...
Autoschade Marssteden Autoschade Marssteden 8 km Schade super mooi hersteld, zeer tevreden. Vakmensen absoluut.
We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid