facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Club Smederij

Club Smederij

Info

- Industriële nachtclub aan spoorzone Tilburg -

instagram.com/clubsmederij
twitter.com/clubsmederij

Geschiedenis

Tilburgse club waar een groot aantal evenementen samenkomt.

Dit unieke en rauwe pand, dat ooit fungeerde als hal voor treinmotoren, is de broedplaats voor enerverende dance events als de Gin Gin, Rewind, Daisy en veel meer.
In deze club, met een bijna buitenlandse underground sfeer, komt de grote variatie aan muzikale genre's zoals house, minimal, techno, tropical volledig tot hun recht.

Club Smederij is niet alleen een toevluchtsoord is voor dansliefhebbers, er vinden ook regelmatig comedy avonden en andere prikkelende evenementen plaats.

Bekijk vooral de agenda op www.clubsmederij.nl

De ruimte is ook geschikt voor een groot aantal particuliere evenementen. Informeer naar de vele mogelijkheden via [email protected]



"Club Smederij is een mooie club met industriële uitstraling in de Spoorzone van Tilburg. Op de houten vloer dans je op hiphop, techno, disco en hitjes. In ons cafe drink je heerlijke speciaalbieren en je kunt heerlijk onderuit in de mooiste binnentuin van Tilburg.Lange Leve het Nachtleven"
Adres: Burgemeester Brokxlaan 8-84, 5041SB Tilburg (gemeente)
Stad: Tilburg
Route: Burgemeester Brokxlaan 8-84
Postcode: 5041SB



op zoek naar gerelateerd: club smederij geplande evenementen, club smederij seizoensfinale, club smederij agenda, club smederij tilburg adres, club smederij tilburg parkeren, club smederij capaciteit, club smederij telefoonnummer, club smederij fotos
Recensies
Even wat respect aan de staff en bouncers daar. Gisteren bewaakten ze heel goed de veilige sfeer in de club. Een opgeleide staff die weet hoe omtegaan met grensoverschrijdend gedrag. Zorgt echt voor een open en veilige sfeer binnen. Big ups!
Prima locatie voor een klein feestje
Kan best wat hebben, maar het geluid stond gister echt achterlijk hard. Volgens onze horloges een paar keer 108dba gemeten, zelfs achterin de zaal. Ook was er nauwelijks ventilatie of frisse lucht. Zijn uiteindelijk maar een uur eerder weggegaan. Wel een leuk publiek.
€40 kwijt aan tickets, dj speelde gewoon een lijst af op YouTube met belachelijke muziek. Niet de moeite waard!
Leuke club met diverse evenementen. Extreem goed bereikbare locatie vanaf het centraal station. 2 leuke zalen waar veel mogelijk is. Zeer vriendelijk en snel werkend personeel. Keuze aan drank is niet ruim maar zal in de nabije toekomst veranderen. Ideaal voor de mensen die de hele avond een feest willen, of aan het einde van een stapavond nog even goed willen dansen !
Leuke gezellige plek om te gaan zitten.
Super gezellig...wat een sfeer Buzz fuzz,gizmo en de mc, maar wat nu?
Prachtige locatie waar nostalgie en de huidige industriële trend samen komen.
Club smederij is echt een fantastische plek voor leuke feestjes. Vriendelijk personeel, goeie ruimte, gezellige relaxte mensen enz. Kom er graag en als de nachttrein naar Den Bosch tot wat later door zou rijden dan zou dat nog wat vaker zijn
Wekelijks leuke, afwisselende feesten en party's en door de locatie, de geschiedenis van het terrein en het pand zelf is dit een unieke stapervaring. Vriendelijk personeel en een eigenaar die feilloos aanvoelt wat er voor een leuk feest of gezellige avond nodig is. Bezoek eens één van de feesten en ervaar zelf de gezelligheid en het plezier.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid