facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor City Shapes

City Shapes

Info

Cityshapes maakt unieke skylines van je favoriete steden.

Adres: Mandenmakerstraat 70B, 3194DG Hoogvliet (stadsdeel)
Telefoonnummer: 0641900846
ln.redjins-resal@ofni
Stad: Hoogvliet
Route: Mandenmakerstraat 70B
Postcode: 3194DG



op zoek naar gerelateerd: city shapes utrecht, city shapes rotterdam, city shapes skyline, city shapes amsterdam, city shapes kortingscode, city shapes hoogvliet, city shapes haarlem, city shapes amersfoort
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
City Shapes City Shapes 1 km Heel blij met onze mat zwarte skyline van Woerden. Online bestellen ging erg makkelij...
Recensies
Prachtige skyline van Valkenburg besteld. Hangt nu aan de muur in mijn spreekkamer. Zeer goede kwaliteit, snelle levering .
Samen toegewerkt naar een mooie skyline van Veendam. City Shapes is zeer prettig in de samenwerking en vergeet niet de kleinere locaties in Nederland voor haar mooie stadsgerelateerde decoraties!
Ik vroeg of de skyline van Zaanstad aangepast kon worden met een aantal gebouwen uit ons eigen dorp dat binnen Zaanstad valt. Dat kon, en binnen een week hebben we hem in huis. Supergoed en degelijk verpakt en makkelijk op te hangen. Communicatie was makkelijk en goed. Ik ben echt superblij met het resultaat.
Zeer tevreden met mijn aankoop. Snelle levering en top product.
Ben erg blij met mijn Dom aan de muur.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid