facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor City Shapes

City Shapes

Info

City Shapes entwirft, fertigt und verkauft lasergeschnittene Skylines, Citymaps und Ikonen von mehr als 50 Städten. Von New York nach Tokio über London nach Paris und Berlin – unsere Produkte sind einzigartige Hingucker an jeder Wand!

Adres: Mandenmakerstraat 70B, 3194DG Hoogvliet (stadsdeel)
Telefoonnummer: +491520 / 2675938
Stad: Hoogvliet
Route: Mandenmakerstraat 70B
Postcode: 3194DG



op zoek naar gerelateerd: city shapes rotterdam, kortingsbon city shapes, city shapes eindhoven, lasersnijder skyline, city shapes breda, wereldkaart laser, city shapes arnhem, shapes names
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
City Shapes City Shapes 1 km Prachtige skyline van Valkenburg besteld. Hangt nu aan de muur in mijn spreekkamer. Z...
Recensies
Heel blij met onze mat zwarte skyline van Woerden. Online bestellen ging erg makkelijk. Snelle levering. Goed verpakt. Ophangen met de meegeleverde spijkertjes ging eenvoudig. Hadden we wel het geluk dat het houtskeletbouw wand is.
Erg mooi aan de muur op kantoor waar de regio van mijn werk Amsterdam is. Snelle levering in goede verpakking zodat het niet kan beschadigen!
Blij met dit decoratie stuk in de woonkamer. Vooral de kleinere eilandjes die je bij de wereldkaart hebt maken het af. Beetje gepruts om deze te monteren. Kan ook haast niet anders gezien de afmetingen. Maar het maakt het wel af. Ik miste wel een plug en ringetje. Gelukkig had ik zelf nog wat passends in huis.
Zeer tevreden van het product. Levering was wat moeilijk maar is voor rekening van PostNL
Prachtige houten wereldkaart! Zeer vriendelijke en snelle service van City shapes ook. Wel niet gemakkelijk om omhoog te hangen voor onhandige klunzen zoals ik. Tip: zodra die geleverd wordt, zo snel mogelijk aan montage beginnen, want vooral de montagekit potje lijm droogt zeer snel uit. Gelukkig hebben ze me nadien nog twee potjes gestuurd.
prachtige skylines van onze geboorteplaatsen Rotterdam en Sittard. Direct herkenbare gebouwen op de locaties. Mooi materiaal. Goede beschrijving van hoe te plaatsen. Snelle levering en supergoed ingepakt. Goede prijs-kwaliteitverhouding.
Zeer snelle levering van Cityshapes. Erg leuk om Wijk bij Duurstede zo in onze veranda te hebben hangen. Blij mee!
Utrecht is mijn geboortestad. Tijdens een wandeling in het centrum zagen wij de skyline van Utrecht en hebben die besteld. Erg leuk! Inmiddels hebben wij er als kadootje voor vrienden, van andere plaatsen, meerdere exemplaren besteld.
De skyline staat erg leuk. Het materiaal is wel wat dunner dan ik had verwacht maar aan de muur zie je hier niets van. De prijs is ook wat aan de hoge kant. Verder erg blij mee!
Ik ben heel erg blij met dit mooie exemplaar van de Westertoren.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid