facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Cingel College

Cingel College

Info

Cingel College, dé school in Breda voor beroepsopleidingen binnen de bakkers-, facilitair-, horeca- en toerismebranche!

Geschiedenis

Cas Spijkers Academie:
https://www.facebook.com/CSABreda

Patissier opleiding:
www.facebook.com/patissieropleiding.cingelcollege

Cingel Instructables Restaurant:
https://www.facebook.com/CCInstructables


'The place to be', een plaats waar je elkaar ontmoet en die je wat te bieden heeft: nu en in de toekomst!

Op het Cingel College ga je een plezierige studietijd tegemoet, vol waardevolle ontmoetingen met medestudenten, docenten èn je toekomstige vak. Ontmoetingen waarbinnen je trots wordt op je vak en leert hoe je het gasten en klanten naar de zin kunt maken.

De gast in een restaurant of café waar jij als kok of gastheer werkt. Maar ook de gast in het theater, waar jij alle facilitaire zaken tot in de puntjes hebt geregeld, of in de bakkerij, waar de klant zijn brood of ambachtelijk bereid gebak komt kopen.
En wat dacht je van het creëren van een heerlijke herinnering voor vakantiegangers door een grandioze strandvakantie te boeken, of een onvergetelijk verblijf te organiseren op een camping, waar jij de activiteiten regelt?

In onze sector en opleidingen staan heel duidelijk mensen centraal.

https://www.youtube.com/watch?v=1KnxVE2yU2Q

The place to be is het Cingel College. Daar zul jij je thuisvoelen samen met je collega-studenten en docenten. Daar leer je hoé je van élke plaats in Nederland en in de wereld, een place to be maakt voor jouw gasten.



"Van brood bakken en zonvakanties organiseren. Tot aan gasten ontvangen in een hotel. Het kan bij Curio Markendaalseweg 35. Iedereen kent elkaar op de opleiding. Maak gezellig een praatje met de docenten. Of help een medestudent met een vak. Dat gaat heel makkelijk omdat onze school klein is. We proberen iedere dag het beste uit jou te halen. Dit doen we met veel persoonlijke aandacht en begeleiding. Een extraatje bij ons is het restaurant. Deze wordt gerund door onze studenten. Kom hun heerlijke gerechten proeven tijdens de lunch. Neem je ouders mee uit eten. Of ga zelf in de keuken aan de slag."
Adres:
Telefoonnummer: 076 530 60 00
Stad: Breda


Openingstijden

Maandag: 08:00 - 17:00
Dinsdag: 08:00 - 17:00
Woensdag: 08:00 - 17:00
Donderdag: 08:00 - 17:00
Vrijdag: 08:00 - 17:00

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Cingel College Cingel College 1 meter Heerlijk gegeten, echt top!
Curio - Cas Spijkers Academie Breda Curio - Cas Spijkers Academie Breda 1 meter Ik heb op deze school gezeten en ben erg blij dat ik er eindelijk van af ben. De eers...
Cas Spijkers Academie Breda Cas Spijkers Academie Breda 25 meter "In de brasserie kun je de lunch helemaal zelf samenstellen, waarbij je een ruim...
Zin in Tijd Zin in Tijd 3 km Zin in Tijd; trainingen, workshops en individuele begeleiding met betrekking tot prev...
Recensies
Ik heb op deze school gezeten en ben erg blij dat ik er eindelijk van af ben. De eerste helft van het eerste schooljaar verliep nog goed en de opleiding leek leuk en leerzaam , er waren veel schooluitjes en gastlessen om te opleiding interessant te laten lijk. Dit bleek allemaal een sprookje te zijn. Het tweede gedeelte van het eerste jaar, het tweede jaar en derde schooljaar waren alleen maar dagen vol mis communicaties en slecht onderwijs. Vaak zaten wij in een klaslokaal zonder docent omdat die niet aanwezig was. Ben nog nooit ergens zo weinig geweest terwijl dit een fulltime opleiding was. Enkele docenten hebben geen benul van hoe zij een klas in bedwang moeten houden, hierdoor zaten wij vaak maar achter de computers niks te doen, geen concrete opdrachten en geen hulp als je er om vraagt. Het bleek ook dat docenten niet goed onderling communiceerde waardoor wij de leerlingen opdrachten en lesstof dubbel te krijgen, dit maakte de lessen simpel en saai. Sowieso was de communicatie erg slecht. Het hele examenjaar heb ik gefaked totdat ik het had gemaakt. Mijn tourisme opleiding zou eigenlijk 2,5 jaar duren zodat ik gelijk aan de slag kon. de diploma uitreiking was pas in JULI!! 3 volle jaren dus Midden in het hoogseizoen. Hoop van mijn klasgenoten hebben besloten niet aan de slag te gaan. Ikzelf heb ervoor gekozen om de diploma uitreiking over te slaan. Maar beter ook want ook dit was een grote flop, van wat ik heb gehoord van mijn klasgenoten. Als ik dit eerder had geweten had ik voor een andere Mbo gekozen. En al helemaal niet bij Curio. Ik hoop dat dit toekomstige Mbo studenten helpt bij het maken van een keus.
Ik kan morgen niet afspreken met mn bestie omdat ze perse naar school moet. 1/5
Ik heb op deze school gezeten en ben erg blij dat ik er eindelijk van af ben. Het eerste schooljaar verliep nog goed en de opleiding leek leuk en leerzaam , er waren veel schooluitjes en gastlessen om te opleiding interessant te laten lijk. Dit bleek allemaal een sprookje te zijn. Het tweede en derde schooljaren waren alleen maar dagen vol mis communicaties en slecht onderwijs. Enkele docenten hebben geen benul van hoe zij een klas in bedwang moeten houden, hierdoor zaten wij vaak maar achter de computers niks te doen, geen concrete opdrachten en geen hulp als je er om vraagt. Het bleek ook dat docenten niet goed onderling communiceerde waardoor wij de leerlingen opdrachten en lesstof dubbel te krijgen, dit maakte de lessen simpel en saai. Als ik dit eerder had geweten had ik voor een andere Mbo gekozen. Ik hoop dat dit toekomstige Mbo studenten helpt bij het maken van een keus. Groeten Stefan Jansen
Heerlijk gegeten, echt top!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid