facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor CineMeerse

CineMeerse

Info

De Nieuwe Bios in de Haarlemmermeer. 8 zalen, 1100 stoelen, dolby 7.1 in alle zalen. Een bioscoop waar gezelligheid voorop staat!

Geschiedenis

CineMeerse is de nieuwe bioscoop in het centrum van Hoofddorp. Geopend vanaf april 2012. 8 zalen met super luxe stoelen, VIP-seats, 3D, airco, Dolby 7.1, wall-to-wall screens, 3 gezellige foyers, een restaurant (Woodstone), een Subway, PLEIN14 Drinks and Bites, en dat alles onder 1 dak. En natuurlijk altijd de allernieuwste films in een bioscoop waar u nog ontvangen wordt!



"Kinepolis Hoofddorp is een bioscoopcomplex met een uitgebreid zaal- en filmaanbod. Daarnaast is deze bioscoop tevens een evenementenlocatie en zijn er diverse mogelijkheden om te adverteren."
Adres: Raadhuisplein 12, 2132TZ Hoofddorp
Stad: Hoofddorp
Route: Raadhuisplein 12
Postcode: 2132TZ


Openingstijden

Maandag: 15:00 - 23:00
Dinsdag: 12:00 - 23:00
Woensdag: 10:30 - 23:00
Donderdag: 10:30 - 01:00
Vrijdag: 10:30 - 01:00
Zaterdag: 10:00 - 01:00
Zondag: 10:00 - 01:00


op zoek naar gerelateerd: kinepolis cinemeerse, cinemeerse hoofddorp website, cinemeerse hoofddorp reserveren, cinemeerse prijzen, kinepolis cinemeerse hoofddorp, bioscoopagenda cinemeerse hoofddorp, bioscoop hoofddorp cinemeerse films, cinemeerse it
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Cinemeerse Cinemeerse 13 meter Goede locatie, alleen weinig personeel en dan is het toilet een zooitje! Jammer dat m...
Recensies
De bios is leuk en netjes . Tis alleen jammer dat ze de leeftijds grens bij de films goed naleven . Bij Kinepolis kan je niet naar een film met je zoon of dochter als ze te jong zijn . Dus blijven er alleen tekenfilms over voor een kind van 14 . Bij pathe kan je wel gewoon naar alle films . Hoop dat Kinepolis iets aan die betutteling kan doen
Nette bioscoop met goede stoelen. Gaan er altijd met plezier heen. Maar moest van de week € 11,65 afrekenen voor één cola en een zak M&M's. Dat vind ik echt te duur!
Hier na de film geweest , met minder partijtje , was goed geregeld kregen een vip plaats , de boxen met versnaperingen zat alles in wat ze nodig hadden , vriendelijke personeel, heeft aardig wat trappen, maar gelukkig ook een lift
Op zich fijne bioscoop. Geluid in zaal 3 is slecht. Alsof je naar een autoradio uit de jaren tachtig met een kussen op de speaker luistert.
Moderne bioscoop, relaxte stoelen, niet al te groot, wel ruim en uitgebreide selectie van films
Het scherm is vies en de bioscoop heeft pauzes in hun films wat je uit de film haalt. Geen enkele goede bioscoop heeft pauzes.
Wil al een tijd naar de bioscoop, maar de films in de avond spreken me niet echt aan.
Fijne bios met lekkere stoelen en voldoende beenruimte
Ze draaien Antie moslims films En zijn daar trots op. Ze zijn uit op groepen tegen elkaar opspelen
Goede locatie, alleen weinig personeel en dan is het toilet een zooitje! Jammer dat mensen het zelf niet bethes kunnen houden!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid