facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Cinemeerse

Cinemeerse

Info

De Nieuwe Bios in de Haarlemmermeer. 8 zalen, 1100 stoelen, dolby 7.1 in alle zalen. Een bioscoop waar gezelligheid voorop staat!

Geschiedenis

CineMeerse is de nieuwe bioscoop in het centrum van Hoofddorp. Geopend vanaf april 2012. 8 zalen met super luxe stoelen, VIP-seats, 3D, airco, Dolby 7.1, wall-to-wall screens, 3 gezellige foyers, een restaurant (Woodstone), een Subway, PLEIN14 Drinks and Bites, en dat alles onder 1 dak. En natuurlijk altijd de allernieuwste films in een bioscoop waar u nog ontvangen wordt!



"Kinepolis Hoofddorp is een bioscoopcomplex met een uitgebreid zaal- en filmaanbod. Daarnaast is deze bioscoop tevens een evenementenlocatie en zijn er diverse mogelijkheden om te adverteren."
Adres: Raadhuisplein 12 , Hoofddorp 2132 TZ, NL
Telefoonnummer: 023 303 1030
Stad: Hoofddorp
Route: Raadhuisplein 12
Postcode: 2132 TZ


Openingstijden

Maandag: 10:00-01:00
Dinsdag: 10:00-01:00
Woensdag: 10:00-01:00
Donderdag: 10:00-01:00
Vrijdag: 10:00-01:00
Zaterdag: 10:00-01:00
Zondag: 10:00-01:00


op zoek naar gerelateerd: kinepolis cinemeerse, cinemeerse hoofddorp website, cinemeerse hoofddorp reserveren, bioscoopagenda cinemeerse hoofddorp, kinepolis cinemeerse hoofddorp, cinemeerse it, bioscoop hoofddorp cinemeerse films, jurassic world cinemeerse hoofddorp
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
CineMeerse CineMeerse 13 meter De bios is leuk en netjes . Tis alleen jammer dat ze de leeftijds grens bij de films ...
Recensies
Goede locatie, alleen weinig personeel en dan is het toilet een zooitje! Jammer dat mensen het zelf niet bethes kunnen houden!
Drankjes en snacks zjjn erg duur. En zowel kaartjes als consumpties ALLEEN PIN betaling. CASH betaling horen jullie te accepteren Kinepoles! Slechte zaak. Voor mij een reden om er niet meer heen te gaan.
Werd weggestuurd van de film Smile omdat ik geen ID bij me had. Wel een geldig ov met foto en leeftijd. Werd alsnog niet binnen gelaten terwijl ik duidelijk over de 16 ben. Ook nog is met beide ouders aan de balie gestaan maar nee kijkwijzer bepaald dat ik niet naar binnen mag zonder geldig id
Mooie bioscoop, geen contante betaling mogelijk ook niet voor consumpties dus voel me hier niet uitgenodigd om nog eens te komen. Consumpties maar gaan halen bij de supermarkt. Voortaan naar een bioscoop waar wel contante betalingen mogenlijk zijn.
Vandaag naar Avatar the way of the water 3D. Door ziekte met z'n 2en ipv met 3. Beneden bij de kassa: meneer, u heeft 3 kaartjes. Ja....er is er 1 ziek. Oh..maar dan krijgt u het geld van 1 kaartje terug. Topservice!!!!
Goed bereikbaar met de auto. Prima service van personeel en supercomfortabele duo seats. Goed groot scherm en goed afgesteld geluid. Pauze in de film is beetje overbodig, haalt je een beetje uit de filmbeleving.
"Onze" bioscoop! Ja in Hoofddorp ben je blij met je bioscoop, want heel lang een periode gehad zonder bioscoop in Hoofddorp. Heel eerlijk vond ik Cinemeerse helemaal top, dat was voor Kinepolis, maar liever dit, dan geen bios.
Na renovatie mooi geworden, nieuwe stoelen n op sommige zal met Dolby Atmos =het is weer meteen duurder op deze zal
Mooie bioscoop met echt perfecte grote stoelen, goed geluid en prima zicht vanaf elke plaats
Heerlijke bioscoop, fijn personeel. Goede snacks Comfy seats opties zijn wat duurder maar het echt waard
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid