facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor CineMec

Adres: Willem van Arenbergstraat 4, 6515 AT Nijmegen
Telefoonnummer: +319003210321
Stad: Nijmegen
Route: Willem van Arenbergstraat 4
Postcode: 6515 AT


Openingstijden

Maandag: 10:00 - 22:15
Dinsdag: 10:00 - 22:15
Woensdag: 10:00 - 22:15
Donderdag: 10:00 - 22:15
Vrijdag: 10:00 - 22:15
Zaterdag: 11:00 - 22:15
Zondag: 11:00 - 22:15


op zoek naar gerelateerd: ladies night cinemec, cinemec star wars, pathe utrecht cinemec, solo cinemec, cinemec overijssel, cinemec ede eten, cinemec nijmegen telefoonnummer, cinemec ede imax
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Pathé Pathé 17 meter Grote bioscoop met meerdere zalen. Lekkere temperatuur in de zaal, niet te koud en ni...
Vue Cinemas NL Vue Cinemas NL 4 km Het ziet er allemaal erg netjes uit vanbinnen. De prijzen vond ik wel aan de hoge kan...
LUX Nijmegen LUX Nijmegen 4 km Triangle of sadness gezien, geweldige film we zaten echter in zaal 6 waar ze volgens...
Go Short - International Short Film Festival Nijmegen Go Short - International Short Film Festival... 4 km Het leukste en snelst groeiende filmfestival van Nederland.
Recensies
Grote bioscoop met meerdere zalen. Lekkere temperatuur in de zaal, niet te koud en niet te warm. Dolby Atmos systeem. Geluid komt niet alleen van de voorkant, maar ook van de zijkanten. Vriendelijk personeel! Op het terrein van de bioscoop zelf hoef je geen parkeergeld te betalen. Bij binnenkomst krijg je een gratis uitrijkaart mee. Paar minpuntjes zijn de houten stoelleuningen. Ik kreeg een beetje last van mijn armen, nadat ik mijn armen er een tijdje op had laten liggen. En als het druk is, zijn er bijna geen parkeerplekken meer vrij op het terrein van de bioscoop.
De pathé bioscoop ligt buiten het centrum van Nijmegen, maar is goed bereikbaar met het OV en auto. Er is genoeg gratis parkeergelegenheid bij Pathé zelf of het naastgelegen P&R. De bioscoop vertoond nagenoeg alle recent gereleaste films. Door de vele zalen is er veel keus uit films en starttijden. Het reserveren van een zitplaats is uiterst eenvoudig via de website en anders bij de zuilen bij de ingang. Sla genoeg versnaperingen in, want er zijn geen pauzes gedurende film. Beeld en geluid zijn zoals verwacht geweldig en de stoelen, helaas niet verstelbaar zoals bij Vue, zitten fijn. Er lopen vaak promoties met/bij Pathé wat het interessant maakt om nog vaker een bioscoopavond in the plannen.
Groot bioscoop, geen pauzes tijdens de film dus meteen alles meenemen qua eten en drinken, leuke speelplekjes voor kids. Gratis parkeren voor de film bezoekers.
Geweldig bioscoop. Groot en magnificent geluid. Heb nooit zo'n groot bioscoop gezien. Pathe Arena is klein in vergelijking met Pathe Nijmegen. Gratis parkeerplek
Waanzinnig, Top gun: maverick gezien in 4DX dit was absoluut de moeite waard om een uur te rijden. Ook de bioscoop was erg schoon veel zalen veel keuze. De locatie is ook mooi er zijn naast de bioscoop ook nog andere dingen te zien dat ga ik de volgende keer bekijken.
Ik ga graag naar Pathé, de hele dag door films, en de afgelopen 2 dagen heb ik er hier een aantal bekeken. Deze locatie ligt buiten het centrum, is goed bereikbaar en je kan er gratis parkeren en daar krijg je dus een vijfde ster voor. Binnen is het ruim en overzichtelijk opgezet. Na of voor die tijd kan je goed eten bij Moeke of zelfs even aan een strandje zitten. Love it
Avatar bekeken in bewegende stoelen, regen, geuren, blaasbellen, stoom. Helemaal geweldig mooie bioscoop. Toiletten zeer hygiënisch. Top.
Dit is onze meest favoriete bioscoop. Als Pathé Unlimited houders gaan we hier regelmatig naar de film. Daarbij moet ik wel vermelden dat we uitsluitend op tijden gaan waarbij het rustig is niet later dan 13:00. Dus veel ervaring bij drukte hebben we niet, alleen een enkele keer wanneer we met familieleden gaan. Helaas wordt ons meest favoriete genre horror vaak niet op het tijdstip dat wij gaan aangeboden, maar dat is enigszins te begrijpen. Eén van de grote voordelen vind ik het gemak. De bioscoop is goed te bereiken, er is genoeg parkeerplaats en die is daarbij ook nog eens gratis. De films worden aangeboden in 'gewoon ' 2D zonder poespas, Dolby Atmos en 4DX. Hoewel we dat laatste nog maar een paar keer geprobeerd hebben. Al met al een aanrader voor iedereen uit omgeving Arnhem/Nijmegen.
Beste Pathe waar ik ooit ben geweest is echt mega groot van binnen en personeel is altijd vriendelijk, moet wel zeggen dat je 100% geen chips daar moet kopen, maar popcorn anders kijk je op je pin en voordat je ingelogd ben is je "large" doritos op. Niet normaal goos als je daar een large koopt krijg je wel geteld 40 dorito stukkies voor een film van 3 uur. Moet zeker zeggen dat dit de totale sfeer en ervaring zeker niet wegneemt, heb er altijd plezier en het voelt schoon aan. De doeken zijn mooi, nergens slecht beeld kwaliteit ben in zoveel zalen geweest en er is er geen 1 dat ik denk van jeeez die is slecht.
We waren daar ivm Avatar 4D. Persoonlijk vind ik de bioscoop te groot, ongezellig. 4D beviel ook niet met die wiebelende stoelen, zeer onrustig kijken. Dat er een pijl langs je oren schiet, geuren en water je gezicht in geblazen wordt das nog wel oké, maar die stoel, zit je helemaal in de film wordt je door elkaar geschud en ben je eruit. Geen 4D meer en gelieve ook een kleinere knusse bios met een gezellig zit plek.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid