facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor CineLounge

CineLounge
"Gasten van CineLounge kunnen rekenen op persoonlijke aandacht. In de sfeervol ingerichte zaal wordt men persoonlijk verwelkomd. Er is uitgebreide menukaart en er kan met een druk op de serviceknop of online een hapje en een drankje besteld worden. De bestelling wordt vervolgens op de plaats geserveerd. Hierdoor zijn de pauzes tijdens de voorstellingen overbodig."
Adres: Onderdoor 4 , Houten 3995 DX, NL
Telefoonnummer: 030 870 0087
Stad: Houten
Route: Onderdoor 4
Postcode: 3995 DX



op zoek naar gerelateerd: cinelounge houten actie, black panther cinelounge, cinelounge balkon, pirates of the caribbean cinelounge, coco cinelounge, openingstijden cinelounge houten, the circle cinelounge, cinelounge menukaart
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
CineLounge CineLounge 7 meter Als bioscoop een goed voorbeeld van een combinatie van huisbioscoop met schemerlamp ...
Aan de Slinger Aan de Slinger 173 meter Film Aan de Slinger is het filmtheater van Aan de Slinger. Elke dinsdag, donderdag en...
Recensies
Ze noemen zich een service bioscoop en dat betekend dat je eten en drinken kunt bestellen vanuit je stoel. Wat daar erg vervelend aan is is dat als je aan het gangpad zit en niks hebt besteld, je steeds word gestoord om hapjes en drankjes door te geven aan je buren die wel wat besteld hebben en het serverende personeel daar niet bij kan. Als ik naar de bios ga heb ik geen zin om andermans drankjes en eten door te geven. Hier moet echt een ander systeem voor worden bedacht. Want ik kom niet naar een film om tijdens het kijken gestoord te worden omdat mensen op hun telefoon zitten om eten en drinken te bestellen. En daarna nog eens om andermans eten en drinken aan te pakken en door te geven.
Aan de buitenkant zou je niet zeggen dat daar een bioscoop 'verstopt' zit. Heerlijke gezellige knusse zaaltjes waardoor het ook minder rumoerig klinkt, super gezellig die loveseats en ruim ook, helemaal donker wordt het gelukkig ook niet, je hebt ontzettend veel beenruimte, een tafeltje voor je en je kunt evt tijdens de film wat eten en of drinken bestellen aan de hand van de kaart die op je tafeltje staat; 1 druk op de knop en een medewerker komt naar je toe om de bestelling op te nemen pin en contant. Het proces online reserveren en tickets bestellen ging ook snel en gemakkelijk. De toiletten zijn boven voorbij de entree balie bij de zalen. Kleine wandeling naar de parkeerplaats
Mooie bioscoop. Heerlijk vanuit je stoel je drankje/snack bestellen. Het wordt daarna snel uitgeserveerd. Je hebt geen last als andere hun bestelling krijgen. Dit het personeel heel netjes. Parkeergarages op loopafstand waar je dan 2uur gratis kan staan. Of parkeerplaats de fuik hier sta je buiten de blauwezone.
Ik ging naar deze bioscoop om te ontspannen en te genieten van een goede film, maar het voelde meer als een bezoek aan een all-you-can-eat restaurant. Ik ben maar liefst 5 keer gestoord omdat ik eten moest doorgeven naar de mensen naast me. Misschien had ik een vergissing gemaakt en was ik per ongeluk in een 'diner en film' arrangement terechtgekomen? Het was zo vervelend dat ik zelfs begon te overwegen om popcorn te gaan verkopen om mijn eigen kaartje terug te verdienen. Kortom, als je op zoek bent naar een plek om te genieten van een film zonder onderbroken te worden door hongerige buren, sla deze bioscoop dan over!
Dit is een hele fijne bioscoop. De zalen zijn netjes en de stoelen comfortabel. Je kunt gemakkelijk een hapje of drankje bestellen vooraf en ook tijdens de film. Dit kan o.a. via de website. Er is geen pauzemoment. Verder zijn de tickets ook een stuk betaalbaarder dan elders en er zijn passende filmabonnementen beschikbaar, afhankelijk van hoe vaak je naar de film gaat.
Als bioscoop een goed voorbeeld van een combinatie van huisbioscoop met schemerlamp en kleine knusse zaal én een professionele kleine bioscoop. Achteloos gesitueerd in een hoek van het mooie centrum van Houten toch heel aantrekkelijk alternatief voor de reusachtige Cine Centers elders in Nederland. Gewoon gezellig uitgaan met eten en drinken op knop nivo.... Bellen met een heuse serverende bioscoop medewerker.
Goede kwaliteit van het zowel het beeld als geluid. Eten bestellen en ze brengen het naar je zitplaats voor een schappelijke prijs! Ook prettige 3d-brillen, dat wil naar mjjn ervaring nog wel eens tegenvallen..
Wat een fantastische ervaring. Goede service en leuke bioscoop. Eten en drinken naar je gebracht tijdens de film! Hier moet je een keer naar toe om dit te ervaren!
Heerlijke bios. Drie uur op die bankjes is wel een zit. Maar het zicht, geluid en de snacks tijdens de film zijn top. Tot de volgende keer.
Fijne bios. Goede zichtlijnen. We bezoeken deze bios al jaren. Jammer dat de nootjes op het balkon zijn vervangen door een wel heel klein beetje popcorn. Beetje sneu. Verder oke
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid