facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor CineLounge

CineLounge

Info

Servicebioscoop CineLounge

Geschiedenis

CineLounge is gevestigd in Houten. De bioscoop heeft vier gezellige, overzichtelijke zalen met accent op luxe en comfort. CineLounge legt de nadruk op persoonlijke service met ruime comfortabele fauteuils aan een tafeltje met een soft brandend schemerlampje. Met één druk op het knopje op het tafeltje roept men tijdens de film de bediening die graag alle denkbare dranken, snacks en versnaperingen serveert.
CineLounge presenteert met trots Club Lounge; een manier om als VIP uw bioscoopbezoek te ervaren.
Voor en na de film kan de VIP gebruik maken van de Club Lounge. De exclusieve lounge is sfeervol ingericht met ontspannende loungebanken en schemerlampen. De lounge heeft uitzicht op het winkelcentrum, er is leesmateriaal beschikbar en de bediening staat voor u klaar. Alle zalen zijn uitgerust met rolstoelplekken. Informeer hiernaar bij de kassa of telefonisch via 030 – 87 000 87.



"Gasten van CineLounge kunnen rekenen op persoonlijke aandacht. In de sfeervol ingerichte zaal wordt men persoonlijk verwelkomd. Er is uitgebreide menukaart en er kan met een druk op de serviceknop of online een hapje en een drankje besteld worden. De bestelling wordt vervolgens op de plaats geserveerd. Hierdoor zijn de pauzes tijdens de voorstellingen overbodig."
Adres: Onderdoor 4, 3995 DX Houten
Stad: Houten
Route: Onderdoor 4
Postcode: 3995 DX



op zoek naar gerelateerd: cinelounge houten actie, red sparrow cinelounge, coco cinelounge, bankier van het verzet cinelounge, black panther cinelounge, cinelounge menukaart, cinelounge lounge houten, cinelounge actie september
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
CineLounge CineLounge 7 meter Ze noemen zich een service bioscoop en dat betekend dat je eten en drinken kunt beste...
Aan de Slinger Aan de Slinger 169 meter Film Aan de Slinger is het filmtheater van Aan de Slinger. Elke dinsdag, donderdag en...
Recensies
Als bioscoop een goed voorbeeld van een combinatie van huisbioscoop met schemerlamp en kleine knusse zaal én een professionele kleine bioscoop. Achteloos gesitueerd in een hoek van het mooie centrum van Houten toch heel aantrekkelijk alternatief voor de reusachtige Cine Centers elders in Nederland. Gewoon gezellig uitgaan met eten en drinken op knop nivo.... Bellen met een heuse serverende bioscoop medewerker.
Goede kwaliteit van het zowel het beeld als geluid. Eten bestellen en ze brengen het naar je zitplaats voor een schappelijke prijs! Ook prettige 3d-brillen, dat wil naar mjjn ervaring nog wel eens tegenvallen..
Website is heel handig. Geen pauzes tijdens de film. Met 1 druk op de knop kun je aangeven dat je iets wilt bestellen. Ik dacht altijd dat dat ten koste zou gaan vd filmbeleving omdat er toch iemand door de zaal loopt maar je merkt er bijna niets van. Nieuw is dat je in de bios via de site online drankjes en dergelijke kunt bestellen. Ook superhandig want dan hoef je niet te praten wat de 'overlast ' nog meer reduceert
Het was alweer een tijd geleden dat ik bij deze bioscoop was geweest. Nu een première avond. Je komt de zaal in en oogt gelijk heel gezellig huiselijk. Ontvangen met prosecco en een chocolaatje, tijdens de film een petitfour, na afloop een bonbon. Leuk toch! Eerst koffie met een heerlijk gebakje besteld wat je kunt bestellen door op een knop te drukken en tijdens de film nog wat te snacken en drinken. Dat duurde wel iets langer maar werd netjes vermeld dat het erg druk was en alle zalen vol zaten. Vriendelijk personeel. Al met al een heerlijke film gezien en leuke avond gehad. Voor herhaling vatbaar .
Heerlijke bios. Drie uur op die bankjes is wel een zit. Maar het zicht, geluid en de snacks tijdens de film zijn top. Tot de volgende keer.
Niet zo n grote bioscoop maar wel alles goed georganiseerd. Toiletten wel wat krap. Wij hadden balkon plek. Lekkere lounge stoelen met kussentje. Goed zicht. Bij aankomst kregen wij een drankje aangeboden en er stonden pinda s klaar. Via de knop kan er besteld worden. Echt een aanrader maar ook de film Ticket to Paradise!
Prima bioscoop, online tickets in de zaal gecontroleerd dus niet in de rij bij binnen komst. Je kan eventueel eten/drinken bestellen wat snel geleverd wordt. Doek/scherm staat hoger dan bij andere bioscopen waardoor je wat naar boven moet kijken. Geluidsniveau prima. Puntje voor verbetering de toiletten, dat kan echt niet. Zeker om 1000 uur bij de eerste film, ronduit smerig.
Heerlijke bioscoop, mooie zalen! Wat deze bioscoop onderscheid van de andere is het magische knopje; met een druk op de knop komt er iemand naar u toe! Bij diegene kan je je bestelling doen voor een drank of/en lekker voor tijdens de film! Ideaal als je het mij vraagt, maar ook kan de knop gebruikt worden om iets te melden. De reden waarom ik de bioscoop aan iedereen zal aanraden!
Mooie, goed verzorgde moderne bioscoop met mooie, niet te grote filmzalen met veel beenruimte. Leuk dat je drankje en iets te snacken kunt bestellen. Reserveren gaat erg makkelijk en perfect dat je al je stoelen kan uitkiezen. Zeer vriendelijk personeel. Je kunt je auto vlakbij parkeren in de parkeergarage. 1e twee uur zijn gratis.
Geweldige bioscoop, zeker als je op het balkon zit. Met 1 druk op de knop komen ze langs om je hapje en/of drankje op te nemen. We komen er vaker het is er gewoon lekker relaxed om n film te kijken
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid