facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Cigkoftem Deventer

Cigkoftem Deventer
"Cigkoftem is een Turks product wat al meer dan 1000 jaar bestaat. Deze wordt gemaakt van fijn gemalen tarwegort en 18 soorten kruiden. Het wordt koud geserveerd en dagelijks vers gemaakt.Wilt u ook kennis maken met dit bijzondere smaak. Kom dan langs bij onze winkel of bel om te laten bezorgen."
Adres: Nieuwstraat 82 Deventer, 7411LP Deventer (gemeente)
Telefoonnummer: 0570526421
Stad: Deventer
Route: Nieuwstraat 82 Deventer
Postcode: 7411LP


Openingstijden

Maandag: 12:00 - 22:00

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
A Taste Of Honey A Taste Of Honey 462 meter A taste of honey was altijd een favoriet intiem plekje voor mij om lekker te eten en ...
Recensies
Echt heel lekker! Je kan ook goed aangeven wat je wel/niet wil qua saus en dressing, dus dat is fijn. Wij eten en bestellen hier met plezier.
Sla was bruin op heel veel plekken. Dat geldt ook voor de munt. Baklava verbrand aan de onderkant.
Al zo vaak besteld en elke keer dezelfde kwaliteit. Super vers, lekker en vriendelijk en vooral hygiënisch personeel. Goede communicatie. Goed alternatief als je wat wilt laten bezorgen maar wel gezond en vegetarisch wilt. Ook binnen eten is prima te doen. Een echte aanwinst voor Deventer i.p.v al die sushi bars. Nu nog een kleine filiaal in Colmschate! ;
Laatst een vieze pizza bij de dirk gehaald. Na 2 slices was ik er klaar mee en gelukkig herinnerde ik mij dat cigkoftem om de hoek zat. Niks tegen de Dirk maar cigkoftem heeft m'n avond gered. Altijd lekker en goede klantenservice!
Voor het eerst hier gegeten en ik kom zeker nog eens terug! Verse ingrediënten en dat proef je, smaakvol eten! Vriendelijke bediening. De keuken ziet er netjes en schoon uit. Aanrader!
Wat een smaaksensatie! Nooit geweten dat vegetarisch eten zó lekker kan zijn! Met liefde bereid door uiterst vriendelijk personeel. Als je van plan bent om minder vlees te gaan is Cigkoftem een geweldig alternatief! Het interieur is wat klinisch en kil maar de warme ontvangst maakt dit méér dan goed!
Eten daar is heerlijk, maar hellaas is de service niet zoals normaal. Vandaag stond een blonde jongen die sloom was met alles. Mensen hadden half uur van te voren gebeld en bij asnkomt kregen ze te hooren dat hij er niet aan toe gekomen is terweil er maar 2 personnen zaten te eten. Na half uur waaren wij asn de beurd met een klein bestelling en stopte met het klaarmaken van ons bedtelling en ging tafel opruimen wat zeker kan wachten. Maar goed wasrschijnlijk staat hij door de vakanties want noemaal gesproken is het meer sterten waard
Sinds cigkoftem Deventer er is ga ik niet meer naar Arnhem, voor mij is het beide even ver rijden maar mijn voorkeur is duidelijk de cigkofte van deventer. Cigkofte is super lekker, jammer dat ze geen vlees icli kofte hebben. De acties en familie pakketen zijn echt ideaal. Lekker 1L fles ayran erbij heerlijk!
We komen hier al jaren, zeer tevreden!
Heerlijk en vegan en snel klaar altijd! Al kom ik 20 minuten eerder dan ik heb aangegeven, heel fijn! En lieve werknemers :
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid